Förlåt.

För dålig uppdatering, det känns som dagarna springer förbi fast jag inte gjort så mycket. Sen jag skrev sist har jag vart en vecka på öland och vaktat mamma och bosses hus i sylta.
Jag kanske ska berätta lite om vår semester på öland, vi blev bjudna en vecka till ett hus som mamma och bosse hyrt. Emil och MIckis var också med och det var en helt underbar semester. Huset hade haft utsikt och ungefär femtio meter ifrån låg havet, det var massor av stora stenar där men det gick att bada ändå. Vi spenderade dem första dagarna på böda strand, jag har aldrig vart där tidigare men gud va fint och mysigt det var. Vi badade och solade massor och på vägen hem till stugan åkte vi på lite utflykter, vi har tittat på fyren och trollskogen bland annat. Egentligen behöver jag väl inte skriva så mycket det finns ju 265 bilder på facebook som går att se på och dem berättar väl ganska mycket. Men vi hade i alla fall en väldigt mysig vecka.





















Så nu får det räcka med bilder,  här är några av dem tusen jag hade på datan.

I lördags va vi vid blå lagunen och badad och grillade med cizzi, magnus, robin och barnen. Bilder därifrån får ni senare för dem har jag inte lyckats få in i datorn än.

Igår var Sandra och Tobbe här och åt lite tacos väldigt trevligt, Andreas åkte dock lite för tidigt med stoffe för att fixa hans båt som han gått på grund med. Så kvällen igår spenderade jag ensam med Thyra och kollade på walk the line på trean som är grym. Det var väldigt ensamt i sängen utan Andreas men det var fösta gången jag som ensam i den här lägenheten och vi har bott här i två år nu.
Så om vädret blir lite bättre är det vi som drar ut med deras båt och dem till en ö och tältar ikväll, innna ska jag försöka springa en runda med Nattis och det hoppas jag att ag gör för jag måste träna och dessutom har jag fått skit snygga träningskläder av mamma och Bosse som måste invigas.

Nu ska jag fixa frukost åt mig och skruttan, hoppas alla får en trevig dag.


RSS 2.0