Bilder från ishallen.

  

  

  

 

Pappa tyckte att vi skulle fimpa den rosa hjälmen om hon skulle ha någon som helst möjlighet att ta sig in i damlaget, jag tycker att damlaget kan ha rosa snygga hjälmar.


Underbara, underbara fredag!!!!

Go kväll kära läsare, det är så kul att se hur många jag faktiskt har som läser min blogg. Det är en del och jag är i chock att någon faktiskt är intresserad, förstås jätteglad för det är jag också men lite prestationsångest blir det.

Nog om det, idag har det vart en sån bra dag, den startade inte så jättebra men det är helt mitt alldeles egna fel. Vi vaknade tidigt hela familjen, lite Thyras fel och en liten, väldigt liten del mitt fel. Vaknade med huvudvärk när Thyra bestämde sig för att nu var det dags att gå upp, sparka upp Andreas ur sängen för att jag kände att mitt huvud behövde lite mer sömn, gick själv upp efter 5 minuter (jag kunde inte somna om), Thyra vart glad men Andreas vart mindre glad men inget att gråta över, livet går vidare, imorgon ska han få sova.

Vi vaknade så tidigt som halv 8 och bestämde oss för att åka till sylta och plocka upp Emil för idag var dagen med stort S (som i skridskor). Thyras första skridskoträning, hennes väg upp mot elitserien är på G. Hon var inte så duktig som jag hade hoppats, men hon hade så himla kul, hon ville åka fort hela tiden och tog stöd av Andreas, Emil och Robin. Emil började göra lite skridskodans med henne så hon låtsades att hon var en av dem i Disney on ice. Hon kan ju få tro att hon är Musse pigg eller någon annan rolig figur, roligt hade hon i alla fall och det var huvudsaken med hela besöket. Så nu blir det väl ishallen vareviga lediga dag.


Men nu ska jag återgå till varför dagen inte började så bra. Vi gick in på ica för att köpa lite bananer till Thyra som hon kunde smaska på när vi åkte bussen till sylta. När vi kommer in på ila är det första man ser bakelser och fikabröd, det finns en lite kylbox där med nybakta tårtor och lite mindre goda bakverk, just idag när jag tittar ner i den ser jag min absoluta favorit dessert, tiramisu och snabbare än jag han tänka plockade jag med mig den. Och så fort vi klev innan för dörren i sylta var den uppäten. jag åt allt själv en hel låda tiramisu till frukost, fan av äcklig jag är!! Jag höll på att spy ungefär fyra gånger på bussen, tåget och i ishallen tillslut ringde jag pappa för att fråga om han kunde köra hem mig för något tåg tänkte jag då inte åka med, min värsta mardröm är att spy offentligt. Så min snälla pappa hämtade mig och körde hem mig sen blev jag sängliggandes ett bra tag. Den glada nyheten är att jag mår bra och är oskadd ingen olycka hände och jag kommer med största sannolikhet aldrig mer äta tiramisu till frukost.



Tyvärr hittar jag inte kameran så bilder från ishallen kommer imorgon, istället har jag tänkt att bjuda på några bilder som jag tagit på min lillebro med tjej och deras bebismage.





Så fina dem är!!

Är klar med examinatione nu också, imorgon åker den på posten, grattis till mig!!

Sov gott!


Försöker plugga.

Försöker verkligen plugga men det är så svårt när man inte är så bekväm med det man ska skriva om, har en examinations uppgift som ska vara inlämnad idag kl 4 men jag har fått mer tid och har tänkt posta den på fredag. Så nu sitter jag här och verkligen försöker sätta mig in i allt. Har tänkt att jag ska skumma igenom all litteratur igen nu på dagen och så fort Thyra somnat så börjar jag skriva. Men just nu går det inte så bra, Thyra och Andreas ligger och sover och jag har precis satt på en film, high School musical 3 (ja jag är en tönt), så duktig är jag. Men läser lite samtidigt faktiskt.

Det var tänkt att Thyra skulle till dagis idag och då hade det kanske vart lite lättare att plugga, nu när hon är hemma så vill man ju leka och busa med henne även om vi har sagt att Andreas får ha koll på henne idag så är det ju så svårt. Andreas börjar jobba fem idag så vi tyckte att det var lite onödigt att låta henne gå till dagis om den ändå bara är två dagar hon ska gå så Thyris är ledig hela den här veckan. Och jag längtar massor till fredag, då ska Thyra för första gången åka skridskor med Emil och Andreas, det ska bli riktigt kul att se och jag tänkte nog kolla med mamma om vi får långa videokamera och kamera så vi får många roliga bilder spännande. Det är vad jag sitter och längtar till just nu.

Jag var faktiskt och tränade innebandy igår haha jag kunde inte hålla mig längre och jävlar vad kul det var, jag behövde bara se en match sen vad jag sugen igen, kul!

Plugga, plugga, plugga nu då.


Här är en bild från ishallen, januari 08, va liten hon var där och nu ska hon få åka skridskor.


En bild säger mer än tusen ord.

I den här lilla, lilla tjejen ryms en enormt stor personlighet, hon är så häftig och fin, det går inte att beskriva i ord hur mycket jag älskar henne. Den här lilla tjejen lämnar intryck på allt och alla, hon är utan tvekan det bästa som någonsin hänt mig. Titta så tuff hon är!!!


En söndag i bilder.

Idag har det vart en oförskämt bra dag, vi började dagen på invigningen av Stoffes tattuerings studio och nya frisören som klippte mig förra veckan, rekomenderar både henne och stoffe om man vill göra något med hår eller kropp. Thyra tyckte att det var jätteläskigt med alla killar som var där för att träffa Stoffe så hon grät hela första kvarten sen somnade hon, lite skönt. Så jag satt med Maria och babblade på, stackars henne att hon måste sitta och lyssna på mig hela tiden när jag babblar på om saker som inte alls är så viktiga.

Sen spenderade jag och Thyra lite tid i sporthallen och hejade på Andreas, Thyra är jätteduktig på att heja. Hon skriker heja pappa du är bäst och Carro lärde henne att säga pappa knäcker så det sa hon några gånger också. Sen skrek hon hej pappa ett antal gånger så stackars Andreas tappa fokus helt men han var väldigt duktig ändå och dem vann så klart.

Resten av kvällen lekte vi i lekparken, Thyra och Linus har haft det jätteroligt men jag tror nog att dem vuxna i sällskapet hade ännu roligare.










Nu ska jag och Andreas titta på dumpa honom och gosa i soffan.

Sov gott


Thyra vill också testa glasögon



Lite skitig runt munnen men gud så söt. Jag älskar henne så mycket!!


Leker med tanken....

om att ha glasögon, innan sommarn gjorde jag ett syntest till körkortet då sa han till mig att jag behöver läsglasögon så jag tog med mig en kompis till optikerna för att titta på snygga glasögon. Jag såg ut som en mupp i alla jag testade så jag kom då fram till att glasögon nog inte var något för mig. Vad gör det om man får jätteont i huvudet varje gång man försöker sig på en bok, i min utbildning är det tänkt att man ska läsa ut minst fem böcker per kurs, mycket huvudvärk blir det men vad ska man göra om man inte alls passar i glajjor?! Jag har också kommit fram till att jag kanske är en gnutta lik Titti schults i rix morgonzoo och vet inte riktigt om det är nått jag gillar. Men nu har jag hittat mammas nya läsglasögon och går runt med dem, jag vet inte om jag passar i dem eller vad jag ska tycka om dem men jag måste erkänna att jag nog känner mig lite nasty i dem, jag ser ut som en sexig skolfröken säger Andreas, jippi kan jag vara sexig?! haha det får väl bli ett par nu då.

Kolla in bilden, grrr...

eller inte kanske. Ni kan ju jämföra med bilden under.


Lördag.

Snart får vi besök av svärmor med kompis, Robin, Rakel och sötaste lilla Theo, vilken sekund som helst kommer dem genom dörren så ska väl ta och sätta på lite kaffe kanske. Ikväll förflyttar vi oss över till sylta för middag och äntligen ska vi få träffa tjockismickis och emil och Linus. Jag får säga tjockis mickis före hon har en stor kula på magen som om några månader övergår till en liten bebis, tjoho!!! i mars blir jag faster, där har ni det och det ryktas om att jag ska få vara med och förlösa denna lilla varelse vore inte det underbart? JO!!!  Nog om det ska göra mig redo för lite socialt umgänge.
Ha en bra lördag.


Piss fredag.

Idag var det tänkt att Thyra skulle få följa med mig till skolan en snabbis och träffa mina gruppmedlemmar. Thyra var glad och jag var glad. I januari opererade Thyra bort en knöl från halsen, den är borta nu men hon har haft en till som läkaren tyckt att vi ska avvakta med om den inte ändrar utseende eller blir större, den senaste veckan har den ändrat utseende och ser infekterad ut och redo att spricka vilken sekund som helst. Jag har tänkt ringa Thyras läkare på karolinska hela veckan men har glömt bort det av någon konstig anledning, idag bestämde jag mig för att ringa och boka en tid. Fick prata med en trevlig sköterska och förklarade hur det såg ut. Mottagningen stängde 12 så vi kunde inte få någon tid idag men hon sa till oss att åka till akuten för att titta till den, hon tyckte inte att det lät så bra. Så Bosse hämta mig och Thyra i centrum kl tio. Vi begav oss till karolinska och gick in på akuten och anmälde Thyra, då helt ovetande om att vi skulle bli kvar där ett bra tag. Thyra har haft en hel myrstack i byxan hela dagen, helt förståligt, vi var på vuxenakuten så det fanns inte många barn där. När vi väntat i tre och en halv timme, utan lunch med bara en litet macka i magen, frågar vi tjejen i kassan hur lång tid det är kvar innan vi får komma in, hon säger att det är tre före och att det antagligen är en stund kvar. Bosse går då och köper något litet att äta och jag får äntligen Thyra att sova, då ropar dem upp hennes namn vilken härlig tajming!!! Thyra sover sig igenom undersökningen vilket känns ganska bra då hon är livrädd för läkare, men vaknar när hon får en pinne i halsen, stackars liten. Men efter 5 timmar på akuten får vi äntligen åka hem med en ny remiss till punktion, så jävla jobbigt, då gör vi om allt igen då!!! Det hon ska göra på måndag är att dem tar ett prov på knölen och det som finns i, efter det får vi träffa läkaren igen och då får vi se vad som händer, vet inte om dem väljer att operera igen för knölen är inte så jättestor men börjar blir lite trött på att min lilla tjejen aldrig får bli bra, så min fredag har vart så sjukt jobbig med väntan, väntan och ännu mer väntan.

Dock så finns det en höjdpunkt på denna jobbiga fredag och det är att det gled in en man på akuten iklädd mjukisdräkt, Estrellas popcornpåse i ena handen och en colaflaska i andra, ser lite halvt sliten ut och dessutom hade han vip till akuten och gled raka vägen in till läkaren utan att passera inskrivningen och kassan, när han glidit in med sina två assistenter och sin popcornpåse kollar jag och Bosse på varandra och vi är nästan helt säkra på att det var Thorsten Flinck som just gled förbi, coolt tänker jag men när han senare gick ut igen vart vi lite mer osäkra på om det verkligen var han, men jag kan få tro det så att den här dagen inte bara var tråkig. :)

Thyra och Andreas kom hem från cirkusen för ett tag sen, så nu sover Thyra som en stock efter denna händelserika dag. Vi har Sandra på besök och ska väl kolla en film nu skulle jag tro.

Hoppas all har haft en bra dag, sov gott i natt.


Min lilla solstråle som är oförskämt duktig!!!


Härliga Torsdag!

God morgon alla glada, idag var det en kall och fin morgon. Har sovit som en gud i natt så jag är pigg och glad. Kan ha vart så att jag sakta vaggades till sömns av Thåström igår kväll eftersom han ständigt hörs i högtalarna hemma hos oss nu förtiden. Andreas har nämligen fått en liten craiving på Thåström, Thåström hörs i alla olika former hemma hos oss, fan fan fan klockan tre, fyra eller fem på morgonen, jag kan tycka att han har en bra låt och det är fan fan fan men resten blir man lite smått deprimerad av och man kan säga så här att rakhyvlarna inte är långt borta när man lyssnat för länge på honom. Vem vet snart kanske Andreas kommer hem med trasiga kläder som ser ut som på en uteliggare och ser smått neddrogad ut, om han skulle bli för uppe i musiken det vill säga, men Stoffe som har fått honom att gilla Thåström ser helt normal ut så jag behöver nog inte vara orolig haha. Men Thyra har börjat sjunga fan fan fan det skulle vart… så då är det väl kanske dags att börja lyssna på lite barnvisor istället, blir liiiite pinsamt om hon börjar sjunga den på dagis. Nog om Thåström, idag händer det inte mycket, ska till min vfu skola (praktikplats) och intervjua en lärare om några timmar sen är min skoldag över för idag. Får se vad som händer ikväll. Kanske skriver senare hare gött idag!!


Min alldeles egna Thåström och Lotta.


Klar tjohoo!!!!

Japp nu är texten klar och jag har till och med 1 timme och 20 minuter tillgodo lovely!!! Måste komma ihåg till nästa gång, börja TIDIGARE!!! har en tenta som ska vara inne på tisdag så kanske börja på måndag då eller tidigare?? ja tidigar måste jag nog.

Sov gott! 

Vilken skön dag!

Herre gud säger jag bara, va vi fick stressa när vi vakna. Thyra vaknar i vanliga fall halv sju på morgonen, idag sov hon och jag till halv nio gaaaa!!! Vi skulle möta några kompisar kvart i och ha sällskap till dagis, vi brukar ha det när vi lämnar nio. Vi vaknar halv och jag ser messet som han skickat och frågar om jag kommer kvart i. Jag hoppar upp ur sängen, Thyra vaknar lite chokad och ville minsan inte gå till dagis idag, jag fick slänga på mig lite smink, ser ut som en trasig ballong annars. Klä på Thyra som så klart ska protestera lite, bara lite. Klär på mig själv, gör välling, springer ner till vagnen med Thyra under armen och sätter henne i vagnen, ger vällingen och sen va vi på gång mot dagis klockan var då 08:37 ,jag gjorde allt det där på 7 minuter ååå va stolt jag är över mig själv!!! Och Thyra var väldigt glad när vi väl kom fram, hon gick direkt in och börja rita med en kompis så det var skönt, jag fick inte ens en puss :( men hon fick en av mig och berättade det glatt för kompisen bredvid.

Nu sitter jag hemma, och är mindre stolt över mig själv. Har nämligen en text som ska vara inlämnad senast ikväll 00:00 tror ni att jag kommit långt, att jag ens har börjat med texten?? Så klart har dumma dumma jag inte ens börjat, va är det för fel på mig??? Jag kan verkligen inte sitta flera dagar innan och börja skriva en text jag måste börja samma dag, såå jävla klantigt av mig, vart ska det här sluta. Har egentligen ett seminarium idag kl 13 till 16 men har bestämt mig för att strunta i den, sitter hemma och skriver klart texten i stället som tur är har fler tänkt samma sak som jag och håller sig hemma idag. Jag har till tre på mig sen ska den vara klar för då ska jag hämta Thyra. 

Men testa skriva om det som jag ska skriva om, smaka på det här : Argumentera för och emot Michel Foucault och Pierre Bourdieus syn på vad makt är. Jaha jag fattar nada, har läst texterna om fängelsen och socialt kapital, habitus och tusen andra kapital en människa har, vart ska det här sluta??! Men men det är mitt fel så jag ska väl ta att sätta igång.

Hoppas ni andra får en betydligt mycket roligare dag än mig, hej så länge! 



Svårt att inte tappa intresset för dem här instruktionerna.



Jag ritar mer än vad jag skriver, det hjälper inte mig nu, skit!!


Skön söndag!

Hallå ja!!! Idag har det vart en lugn söndag med idol maraton och match i sporthallen.
 Isa har vart förbi idag och vi har sett repriserna av idol när Thyra sov, sen var vi nere i sporthallen och kolla seriepremiären för damerna, dem vann så grattis till dem och ja jag är väldigt sugen på att börja igen. Vill så gärna springa med klubba och boll :). Har inte hänt så mycket mer, tog en promenad med Sandra, måste ta tag i mig själv och träningen så Sandra fall offer för det, stackarn.

Nu sover Thyra och antagligen Andreas också, men jag ska äta jorgubbar med vaniljkessella och bara ta det lungt resten av kvällen.

Här kommer bilder från släktmiddagen igår, fick reda på sen att farmor och Börje hade fyllt år och det va därför denna middag va, så släktmiddag är kanske fel att säga. Va dum man är när man inte vet när ens farmor fyller år, fy fy fy på mig, det blir nog inga julklappar för mig i år, fan! Men lovar att vara bättre nästa år.











Tack och hej för mig, god natt!


Århundradets skräcknatt!!!

Vi har haft bror över på filmvisning, medans jag la Thyra gick Linus och Andreas ner och hyrde film. Jag ville se någon rolig film men sa sen att dem fick välja själva typ en skräckis kanske.
Ja va ska man säga, en skräckis vart det, the hunting conecticut.

Jag har alltid haft en hatkärlek över sådana filmer, jag sitter alltid med handen för ansiktet men gillar ändå att bli lite skrämd. Tydligen går det i släkten, Linus är nämligen lika rädd som jag är, Andreas sitter tufft och tittar på hela filmen och hånar allt som händer, jag och Linus sitter som små tjejer under täcket och håller för öronen för att slippa höra ljudet som förvärrar händelserna i filmen. Andreas hånar oss hela tiden men vad han än säger så kommere Linus sova i Thyras gästsäng i natt. Andreas tror att Linus kommer ligga i fosterställning på marken om han så hör en katt i busken så det är nog lika bra att han är här så han kan krypa upp mellan oss om han blir rädd inatt. Vi måste dessutom täcka för varenda spegel i huset, tur att det inte finns många. 

Nu funderar vi stark att se på Saw 2 som kommer om 40 minuter, varför inte pissa ner sig ännu mer, men den filmen är dock inte så läskig, mer överdriven. Rekomenderar inte filmen vi hyrde i alla fall. Har alltid undrat vad det är som driver människor som skriver sådana filmer, vem fan sitter hemma i soffan och tänker att man kanske skulle skriva en film som har lik i väggarna, brännskadade spöken, bårhus i ett vanligt hus där det bor folk plus att han som tar hand om liken skär av ögonlocket, nä men det blir ju en skit bra film, eller inte men någon ska väl skriva dem filmerna också.

Sov gott allesammans, jag och Linus kommer sova såååå dåligt och Andreas har hotat med att gå i sömne och skrämma Linus.


Mitt nya jag :)



Vet inte om det syns så tydligt men mitt hår är inte längre korpsvart eller svartbrunt utan lite mer åt det röda hållet, fick inte någon bättre bild men det ser betydligt ljusare ut i verkligheten.

Om t¨vå timmar ska vi åka hem till farmor i sigtuna för att äta middag, hela släkten är det så det ska bli kul.

Hoppas lördagen blir som folk hoppas!


Lyssna på den här och njut.



Jag bara älskar Jason Reeves röst så fint så! God natt igen då.

Fredagsmys!!

Sitter hemma hos mamma och bosse nu, har ätit jättegod middag och nu fördrivs tiden fram till idol med lite bröderna lejonhjärta på barnkanalen. Thyra tycker att det är jättekul jag håller mer på att somna. Men när idol drar igång kommer ostbollarna fram och gud vad jag ska vräka i mig och vara så där äckligt onyttig.

Andreas är iväg på match i vaxholm, hur man nu kan lägga en jävla match halv åtta på en fredag, man börjar ju undra lite om alla vaxholmsbor inte har något bättre för sig. Men mina kusiner bor ute på en ö utanför vaxholm och dom ingår inte i den kategorin vill jag bara säga.

Har klippt och slingat håret idag, är super nöjd, frisören fick hjälpa mig att ljusa upp mitt svart hår, så nu är det lite mer rödbrunt, inte riktigt det som var meningen men mitt hår har en röd ton från början så nästan alla färger jag försöker med i mitt hår blir antingen röda eller mahognyfärgade. Bilder ska jag försöka mig på imorgon så ni får se min totala makeover (eller inte).

Jaha nähe en kvart kvar nu då. sov gott och hoppas alla får en bra fredags kväll/natt.

Jordgubbar och knäckemacka med smak av kanel!

Jag sitter med en skål jordgubbar,kessella och knäckemacka med smak av kanel som är så gott så jag inte kan sluta äta dem. Väntar på att idol ska börja, äntligen har det börjat och hundra andra serier som man tycker om. Nu när hösten nästan är här kommer alla serier tillbaka den ända serien som fattas nu är greys anatomy sen är jag nöjd men den borde komma snart.

Det finns ett litet irritationsmoment under denna sköna mörka onsdagskväll och det är ljudet på tvn, eller det är boxen som bråkar med mig, den har hackat hela kvällen, ljudet försvinner då och då. Hur fan ska man kunna se idol då om man bara hör halva låtar hela tiden. Men jag sitter här lungt och stilla, äter en jordgubbe och dricker lite vatten och biter mig i kinden för att jag inte ska bli helt crazy och springa fram och slänga tvn i marken och tro mig just nu är det inte långt kvar tills detta sker.

Va annars då? Jo tån mår bättre, fortfarande blå men smärtan är inte lika olidlig längre och jag kan faktiskt gå. Tog faktiskt en två timmars promenad med Maria och hennes son Linus igår. Men efter fem minuters promenad får jag skavsår på ena foten aj,aj,aj säger jag bara då var det liksom ca 115 minuter kvar vilket jag inte kunde tro då. Den promenadslinga vi gick tar oss i vanliga fall, utan barn 40 minuter. Förra gången vi gick med barnen tog det en timme och tjugo minuter ungefär. Men denna gång valde Thyra att hoppa ur vagnen tidigare än förut och min dotter är inte så jäklans snabb, hon ska ta allt och plocka med sig blommor och stenar, köra vagnen själv och busa med linus. Efter några knuffar,gråtattacker,skrikattacker,skrattatacker, två skavsår, typ fem kisspauser och en cyklande flåsande och lite otäck man (stoffe, Marias man) var vi äntligen hemma och bums i säng. Men säger då det, att få gå på promenad med dem två är väldigt roligt. Thyra och Linus har super kul tillsammans och jag och Maria kan prata i lungn och ro om allt mellan himmel och jord.

Idag har jag suttit på en av dem tråkigaste föreläsningarna i världen ( okej tog kanske i lite där) fick min vän Petra att skratta och störa alla i hela salen och vi är nog inte så omtyckta just nu men vad gör det?!

Bilder från promenaden:


Det här är Bro om det är någon som undrar hur det ser ut här, haha nej då det finns hus och en ICA och lite till kanske :)


Tok bus och skrattattacker

Barnen plockar gräs och försöker äta, men så gör man inte!!

Den tuffaste, underbaraste , vackraste tjejen och vem som är pappa till henne behöver Andreas aldrig tveka om :)


Just precis nu fick en tjej på idol mig att rysa, vilken röst!!

Hare gött och god natt!!


Söndag!

Tänkte berätta lite kort om gårdagen, jag och Nattis var ute på en joggingtur som slutade med mer promenad än jogging men vi promenerade väldigt, väldigt fort, jag har träningsvärk idag. Hem och duscha. Robin, Theo och Rakel kom över en timme för att Thyra och vi skulle få träffa söta Theo, man hinner inte med så mycket på en timme men vi fick se han i alla fall, mysigt.

Nattis kom och vi gick och handla allt till kvällen, det blev mina väldigt goda wraps och sallad, till efterätt blev det pannacotta. Killarn kom och drog på en gång. Sandra, jag och Nattis började förbereda maten, den fjärde personen kunde tyvärr inte komma, väldigt synd :(. Vi åt upp all mat och jag fick i mig två skålar pannacotta, kan inte förstå varför kilorna inte ramlar av mig jag äter väl nyttigt och bra? NOT!!!

Vi tog väldigt mycket kort med alla tre kameror mest med Nattis systemkamera, bilderna vart väl så där. Det blir lätt så när man dricker drinkar och Asti, men gott var det. När vi var trötta på att prata satte vi igång Män som hatar kvinnor och satt tysta under nästan hela filmen, den är väldigt spännande och bra.

Sandra tvingade mig att göra ett sånt där glädje hopp när man slår ihop fötterna i luften och jag kunde absolut ställa upp tänkte jag, för jag är ganska duktig på dem hoppen. Jag stod och hoppa i vardagsrummet, fick ta om några gånger, i det sista hoppet slår jag på något konstigt sätt, fråga mig inte hur för jag vet inte själv, men i alla fall den ena tån slog ihop med vaden på något sätt så jag BRÖT min lilla fina tå, halva kvällen igår halta jag fram och tillbaka och smärtan var oooolidlig, har fortfarande ont och en väldigt blå tå, nu idag kan jag känna att jag kanske inte bröt den men helt klart stukat den, helt klart! 

Alla kort på Sandras kamera togs två gånger för blixten var inte bra, hon har tydligen två olika blixtar på sin kamera och den ena får henne att se trött ut och då var det bara att byta, med den andra blixten såg hon strååålande ut. Killarna dök upp vid elva, då hade dom fått nog av xboxet. Alla lämnade huset vid halv två, Andreas låg redan i sängen då och somnade väldigt fort. Tack tjejer för en väldigt trevlig kväll!!!






















Hoppas alla får en bra söndag!


Fredagsmys.

Det har vart en unerbar fredag idag. Thyra har vart hemma med mig idag också, jag har vart ledig så jag missa inget i skolan som tur var. Halva dagen gick ut på att vänta på nattis :) kolla på tingeling (två gåger) så nu kan man den utan till, härligt. Hoppas på att hon ska börja favorisera typ twilight eller baksmällan, eller vad som helst vilken film som helst men det är inte troligt så jag pinar på med tingeling, shrek och barbie. 

Men när Nattis knacka på dörren bar det av till jakan för lite klädshopping åt Thyra, förnya garderoben lite så man får slänga ut det gamla. Det blev en del och jag köpte ett par jeansleggings till mig själv som är super sköna, man har ju gått upp några kilon under sommarn så jeansen man äger börjar strama lite och sitter oförskämt dåligt just nu, men smällar man får ta när man beslutar sig för att lägga ner innebandyn när det inprincipt var den enda träning man fick förut. Så här stor har jag inte vart sen dagarna efter Thyra kom. Men ska inte gnälla över det, sätter igång med egen träning med min personliga tränare Nattis. Imorgon ska vi upp tidigt och springa våran vanliga runda och sen utöva lite wii fit, tar som fan och snart är sommarkilorna ett minne blott haha låter som jag gått upp flera, flera kilo. Fick ett sett med skit snygga träningskläder av mamma och bosse och ett par nya fina dojjor av Bosse så jag är redo och ser dessutom mycket proffsigare ut än vad jag egentligen är, super.

För inte så längesen dök det upp oväntat besök här i stugan vid namn janne, killarna sitter med groggar och spelar NHL på xboxet och jag ska väl fortsätta spela farmville på facebook, trodde aldrig jag skulle bli så beroende som jag blivit men är sugen på att kunna skörda mina jordgubbar som tydligen dör väldigt fort och jag har inte lyckats en enda gång så nu sitter jag bara och stirrar på min lilla skapelse och hoppas, tok nördigt men så är det.

Nattis följde för övrigt med oss hem och åt middag, imorgon kommer tre snygga tejer till mig och äter middag,dricker vin och kollar på film medans våra så kallade pojkvänner är skickade hem till Bruno och Thyra får en natt hos mormor. Så nu blir det snart sängen så jag pallar med joggingrundan imorgon.


Thyras nya kläder, älskar mössan.




Det blev en fika också, Thyra snodde Nattis latte och drack med sugrör, hon sprang runt som en durasell kanin resten av kvällen.

Sov så gott då!


Torsdag!

Jag är hemma med Thyra idag och resten av veckan, hon har vart väldigt dålig i magen ett tag nu. Men nu börjar det bli ordning på den skönt. Det är mysigt att få vara hemma med henne, vi bakade cookies igår och idag va vi ute och cykla och lekte i en lekpark och självklart kollat på tingeling både igår och idag, Thyras absoluta favvo film just nu. Skönt det för den går faktiskt att kolla på, tidigare har det vart shrek 1 och 2 som gått om och om igen här hemma.

Bjöd över min kära bror Emil, han är här nu men satte sig och spela xbox direkt, trevligt. När Thyra vaknat ska vi ner till biblioteket har lovat att vi ska dit och läsa lite böcker, hon älskar böcker.

För övrigt är det inte så mycket som händer som är värt att skriva om faktiskt, men halva familjen mupp har ju blogg nu så om någon är intresserad av min lite halv nördiga familj har jag två bloggar att rekomndera, dem skriver lite bättre ,intressantare och bra mycket roliga än vad jag gör. Kolla in dem vet ja. Det är alltså min äldsta lillebror och min pappa som står för roligheterna.

www.limpstah.blogg.se

www.moffasblagg.blogg.se

Hare bra så länge då!



RSS 2.0