Första advent!

Hej hej skrev igår kväll om hur vi haft det på den exklusiva middagen hemma hos min bror men det av segt så det kom aldrig upp så jag får skriva nu. Vi hade jätte mysigt hemma hos linus, Mickis och emil och julia var också där. Andreas gled in i mjukisar hmm... Men middagen va det inge fel på den va riktigt god. Dom skulle åka hem till pappa när vi ätit för att spela xbox på stora tvn så vi hängde med, pappa var hos min farbror i eskilstuna så vi hade huset för oss själva. Killarna han knappt in genom dörren innan om hade börjat spela, jag och mickis tog våra chips och gick upp till pappa och A-c säng och kolla på stjärnor på is och det sluta med high school musical 2 och ansiktsmasker och efter ett tag började mickis tuppera mtt hår och jag önskar att det alltid kunde se ut så haha som en liten trollunge. Vi hade det jätte bra i alla fall och bilder ser ni snart.

Idag har jag vart hemma hos mamma och bosse, Andreas har jobbat idag han åkte för övrigt natt buss till kungsängen i morse där linda hämtade upp honom, så gärna ville han till pappa så att han går upp 04:30 bara för att få spela xbox inte riktigt klok. Idag har det vart match, vi mötte bele barkarby det gick mindre bra men jag tycker att vi var bra men dom fick in en boll när det va ungefär tre minuter kvar om jag inte minns fel, vi förlorade alltså. Thyra kom ner med Andreas och hejade på oss eller hon lekte med viola så det vart inte mycket av det där med att titta på mamma. Men hon är så himla söt, när matchen va slut kom hon inspringandes på plan och hjälpte till att riva ner sargen, hon körde vagnen med isa det är mer än vad jag gör så jag vet inte va hon fått det ifrån men duktig flicka är vad hon är. Kom också in till oss i period pausen och satt sig ner och lyssnade på vad tränarna hade att säga min skrutt hon kommer bli en så bra innebandy spelare. Eller vad som hellst egentligen hon kommer va bäst i vad hon än gör tror jag.
Nu itter vi här i soffan jag och Andreas helt utslagna och imorgon blir det tidigt för oss båda igen. Vi har fått vår sladd till datan så nu kan jag sitta i soffan igen och kolla runt, så nöjd är vad jag är.

Här är lite roliga bilder från igår



   

        

     





     

 



  

Där har ni våran kväll igår.

Sov sött mina vänner


Middag och myskväll.

Gårdagen såg ut som så: uppe 06:20 åkte iväg till min Vfu skola, var med på några lektioner fick massa frågor om varför jag inte kunde vara deras mamma, massa små tjejer i klassen som ville att jag skulle vara deras mamma gulligt och jag blev glad, dom tycker alltså om mig. Skynda mig till bussen han en snabbis till jakan, stötte på Johanna och Cizzi och Wincent han prata lite men var tvungen att skynda mig till tåget. Hämta Thyra på dagis träffa Carro hade helt glömt bort att säga grattis till henne men sa det då. Höll henne sällskap på bussen, två hållplatser höjden av lathet, fort hem mysa massor med Thyra innan hon skulle iväg. När hon blivit hämtad och jag blir lika nedstämd varje gång för hon blir så fruktansvärt glad när hon får åka till mormor hon kunde ju bli lite ledsen när hon lämnar sin mamma men icke. Fixade mig i turbo fart för att vi skulle hjälpa Carro med maten. Men jag och Julia letade järnet i jaken efter en till present så vi va där när alla andra var där ändå. Blev bjudna på tacos och en fördrink blandad av isen men god ändå : ). På festen är Maddis och Patricks jätte fina son Anton som isa greppa tag i på en gång. Sen gosade jag lite. Jag har ingen aning om hur det känns att ha ett lugnt litet barn har aldrig vart med om det men Anton är verkligen lugn. Vi hade det jätte mysigt och han se lite på idol, alla var jätte trötta så vi tog det lugnt ja isen va väl ganska på hugget men inget ovanligt haha, och jag blir lika förvånad varje gång va två glas vin kan göra med mig men men snart lär jag mig. Jag var hemma igen kl 12 då sitter min bror Linus och Andreas och dricker Jäger och egna drinkar och rödvin och spelar xbox. Linus va väldigt dragen och när jag tröttnade på dom satte jag på en film i sovrummet och han se ungefär 5 minuter av filmen sen sov jag, så skönt. Det va en jätte trevlig kväll och lägenheten va riktigt fin är bara lite avundsjuk : ) tack Carro för den kvällen god mat och goda drinkar och gott sällskap kunde inte bli bättre!

Thyra är i Kumla nu med mamma och Bosse och kommer väl hem lite senare så jag och Andreas har bara legat i soffan och snart ska vi ta en lååång dusch. Linus sa på fyllan igår att han skulle bjuda oss på middag och det ska han även om han hade glömt bort det så blir vi bjudna på middag några gårdar bort ikväll, har erbjudit oss att hjälpa till men det ska bli en överraskning, pratade med pappa nyss och han föreslog att vi skulle äta på sibylla innan haha så vi får väl se hur det går och blir. Men jag tror att det blir jätte mysigt. Där har ni gårdagen och dagens planer.Så massa middag och massa mys två dagar i rad.


Här är lite bilder från igår:

      
   
 



  



  

  

  
Presenten från mig och julia + 300 kr på hm



  

   





Födelsedagsbarnet

  






Ha en bra dag!



Vilken dag!

jag har precis kommit hem från träningen och har vart vaken sen 06:20 idag,( märktes på träningen) det är ett under att jag fortfarande är vaken. Det har vart blåsigt och massor av slask och idag har jag vart på arla reklamens bondgård med min praktik klass, och jag hade som vandligt fel skor och fel kläder. Mina svarta stövlar som jag alltid har och vinter jackan, ett rätt, men alla andra lärare hade termosar och vinterkängor och där trippar jag runt med handväska och snygga svarta stövlar pinsamt men hade helt glömt bort och jag vill inte ens veta vad bonden som guidade oss runt där trodde om mig. Men men det va roligt i alla fall, vi har sett kor och får och tuppar inget konstigt men nu vet jag hur det går till när man gör ekologisk mjölk och det är ju inte fel, dessutom tror jag att killen som guidade oss är en av dom som är med i reklamen. Vi åkte en beställd buss från jakan, en sån där fin buss. Fyra tjejer i klassen brukar bli åksjuka så dom fick sitta längst fram med en av lärarna och en varsin påse. På vägen dit gick det bra då var det bara en som kräktes lite men på vägen hem då jäklar small det till, samma tjej som på dit vägen men den här gången skulle jag hjälpa till och alla som känner mig vet att jag har värdens fobi för spyor, men jag klara det galant, dock har jag fortfarande lukten kvar i näsan och magen är lite så där, man kan säga att jag och den andra tjejen som hjälpte henne hade det lite svårt att få ner lunchen. Men sånt är livet utöver det har det vart en bra dag, alla tjejer i klassen stod och krama mig och ville ha mig vid deras bord vid lunchen och ville ha hjälp av mig med arbetet, så jag är ganska så nöjd jag ser verkligen fram emot att åka dit imorgon kul.
Imorgon fyller caroline högberg år då blir det lite vin och mys jag längtar så, och på lördag åker Thyra med mamma och bosse till kumla över dagen så jag vet inte vad jag och Andreas ska hitta på då, men det blir nog inte så svårt att lista ut SOVA! haha näe men då ska vi göra något roligt tror jag som vi inte gör annars.


Men nu ska jag försöka lägga mig snart ska upp 06:20 imorgon igen hur ska det gå?

God natt!


Låååång dag!

Jag är så trött och jag har så ont i ryggen, vet inte varför jag har så ont i ryggen men har haft det nu i några dagar och det verkar inte bli bättre. Men snart kommer Andreas hem och han ska fanemig massera.
Jag och Julia har gått på ikea idag och lite på outlet i barkarby, var tvugna attt titta runt lite för att hitta något fint till carro och det va inte lätt ska jag säga. Men till slut hittade vi något säger inte vart eller vad men jag hoppas hon blir nöjd isa har godkännt så jag hoppas verkligen. Jag själv slog till på lite billigt tyg på ikea och har gjort tre egna jätte snygga tavlor som jag tror ska sitta på väggen i vardagsrummet får se vad Andreas tycker. Men nöjd är jag och tänk att man kan få tre snygga tavlor för så lite pengar underbart.

Thyra har vart en pärla hela dagen, hon flörtar hej villt med människor vart vi än är och hon lyckas alltid få "ragg" så isa henne får du köra hundtricket med haha. Vi har fikat på ikea så himla gott, sen fick hon gå in på toys`r us och gissa om ögonen glittra, hon springer runt och säger " åååå titta!!" till allt, lyckligare blir man inte. Men när vi kom hem sen det är en annan femma, då vände min skrutts humör till ja jag vet inte vad, jag kan inte påstå att jag var beredd på det. Hon lyssna inte på mig för fem öre, så jag är helt slut nu, kinkig och trött och då blir det så. Men det jag inte förstår är att om man är trött så borde man ju kunna somna hur lätt som helst, men inte Thyra då vill hon vara uppe ännu längre och är jätte svår att lägga, hon hoppar runt i sängen och skriker efter pippi och memil (emil) hon ska dansa och sjunga. Men vid halv nio somnade hon tillslut och jag kunde ta mig en skål med glass och gosa ner mig i soffan och titta på greys. Nu har det precis slutat och snart kommer Andreas hem och imorgon är det praktik som gäller och upp väldigt tidigt.





Lycka



Mina egna tavlor, den till vänster är inte klar än men fina vart dom.

God natt!

 

Snart dax för ikea

Nu har jag precis kommit hem från  dagis med Thyra, jag hämtade henne väldigt tidigt men hon fick en mjukstart sen ska jag åka och träffa Julia i jakan vid kl 2 så jag tänkte att det va bättre om hon sov middag hemma. Så nu sover hon och snart ska vi iväg och handla present till carro som fyller år på fredag. På fredag är det alltså lite partaj/ inflyttningsfest hon har nämligen flyttat också, så allt på samma gång. Vi vet inte vad vi ska köpa men ska försöka hitta något på outlet.  Och jag ska äta korv på ikea jag måste ha korv från ikea finns inget som slår det haha.

Thyra är så himla söt, när vi var på väg hem från dagis hittade hon en peng, en krona och hon började säga att hon skulle "höpa ass" köpa glass : ) i söndags hittade hon pengar i Ewas handväska och då sa hon att hon skulle gå och köpa, första gången jag hört henne säga det så nu när hon hitta en peng skulle hon "höpa ass" min söta lilla tjej börjar bli så stor snart pratar hon flytande och sminkar sig och kommer hem med hemska killar, men killarna behöver inte jag oror mig för, Andreas har lovat att vara hård haha. Jag älskar henne så mycket!!! Men nu ska jag gå till soffan och ta det lungt innan det bär av till jakan.



Ha en bra dag!

Nu är det julpyntat och mysigt.

Go kväll! Det är så fint och mysigt här hemma nu, det kanske är lite tidigt men jag kan inte hålla mig så nu har vi julstjärnor och jultomtar uppe. Men nu är det riktigt mysigt och jag bara längtar till julafton.

Idag har vi vart på willys och handlat massor av mat så nu är det fixat och vi behöver inte tänka på det. Johanna mötte oss på willys och följde med hem och har vart här en stund, nu är hon hemma.  Men vi har ätit kanelbullar och tittat lite tv och snackat så det var trevligt. Andreas jobbar sent och kommer inte hem förns 11 ikväll så jag och Thyra är helt solo, så mysigt vi har städat och pyntat och läst böcker. Vid åtta kommer mamma hit och sitter barnvakt medans jag tränar så det ska bli skönt. Justde vi hade match i söndags och jag har glömt att berätta att vi vann!! och det va jag som assa till det avgörande målet, vill inte skryta eller så men det va jag haha tror att det va de ända bra jag gjorde så låt mig skryta haha.

Nu ska jag gå och mysa lite till med Thyra innan jag ska gå och träna, så ska jag försöka beställa julkort också.



Se så mysigt det är ute! ( om en månad har jag tröttnat och då får ni höra hur fult det är)

Ha en trevlig kväll!



Bullbak & skoj

Vi har inte vart ute än, det blev inte så. Thyra va lite kinkig när hon vaknade och sen när hon blev lite piggare började jag och Andreas att baka bullar. Dom vart så jäklans goda så snart ska vi ner och köpa mjölk så att vi kan mysa med bullar och mjölk till färjan. Så ska Thyra få åka lite pulka för nu är det verkligen mycket snö hos oss, det är så mysigt!! Vi har plockat ner julsakerna från vinden så att vi har dom här nere för snart är det första advent och då måste allt vara uppe, vi har inte så jätte mycket saker för förra julen tappade jag och min lillebror ut allt precis när vi kommit ner till våran dörr, då åkte allt ut på våra fötter och hela trapphuset var fullt med glänsande och glittrande julkulor, kul för trapphuset mindre kul för oss.

Min pojkvän är den roligaste kille som finns på denna jord, han hade blandat margaritas i en petflaska i lördags, jag smakade inte på den då så jag hade ingen aning om att det ens fanns i kylskåpet. Så nu när vi stod och väntade på att degen skulle jäsa frågade han mig om jag hade smakat saften han gjort helt själv med fläder och citronsmak och jag älskar fläder så jag vart överlycklig att han hade gjort någon egen blandning, även om jag tycket det va lite konstigt, för va fan hade han fått fläder ifrån men dum som jag är, så han gav mig flaskan och jag började dricka som vanligt, några klunkar tills jag kände att det smakade en jävla mass sprit och Andreas började skratta som aldrig förr och då var det redan försent smaken av sprit fastande i munen och FAN va äckligt det var. Men han fick ha kul, och jag skrattade en del jag med, att jag alltid ska vara så jävla blåst och dum, tänk om jag skulle ta och tänka ibland också haha. Men kul har vi haft i alla fall coh jag är inte den som är den jag bjuder på mig själv.
 
Nu bär det av ut i snöovädret! Ha en trevlig kväll allesammans. Justde vet inte vad jag ska ta mig till med Thyra hon tror att det fina som faller ifrån himmlen och det som ligger på marken är is och inte snö, hur mycket jag än försöker med att berätta att det är snö som ligger på marken så tror hon starkt på att det är is. Men hon kan väl få tro på det men jävlar va ont det skulle göra om det faktiskt va is och inte snö vi hade. Så där ha en trevlig kväll allesammans
: )











Min fina, underbara trollunge



Massor av Snö!

Hallåj!! idag är det snöstorm utanför vårt fönster, det är så mysigt fast jobbigt att det är så kalt. Thyra ligger och sover nu men har väl tänkt att gå ut en stund sen, men hon tycker att det är så kallt så det slutar alltid med att hon sitter och gråter för att hon fryser om kinderna. Men vi får väl förska så att vi alla tre kommer ut en stund. Andreas är ledig idag så himla skönt, så vi ska väl mysa hela dagen och i kväll är det färjan på tv, jag tror faktiskt att det är vårt favorit program här i lilla familjen.

Thyra är fortfarande hemma från dagis men hon ska dit på onsdag, är lite orolig bara att hon ska bli sjuk igen jag hoppas att hon klarar sig i några veckor i alla fall så jag hinner få jul ledigt då kan hon vara sjuk hur mycket hon vill. Det som är så bra med Andreas jobb är att han är jul ledig också i typ två veckor tror jag, så vi kan ha det jätte mysigt runt jul och nyår. Jag längtar till julafton så mycket, det är det bästa med hela året och i år ska jag inte vara sjuk, förra året fick jag magsjuka på självaste julafton och tätt efter låg hela tjocka släkten i magsjuka, måste ha vart vinter kräksjukan för den va hemsk. Så i år ska vi vara friska, annars vet jag inte vad jag tar mig till.

Nu ska jag bege mig till soffan och titta lite tv, sen är det ut i snön som gäller.

Ha en bra dag!

Jag fryser och är trött

Som sagt jag fryser väldigt mycke, sitter med en varm stickad tröja och har haft min nya mössa på mig hela kvällen. Kan vara för att jag vart ute hel kvällen.

Imorse vid tio var mamma och bosse här på en fika med kaffe och mina goda lussebullar som fick ett godkännt betyg så det va ju trevligt. Sen när dom åkte hem fick vi skynda oss och åka hem till cizzi på födelsedags firande, hon har fyllt år så vi va där och fika, det va trevligt, Thyra och Wilma lekte för fullt och Thyra verkar lite fäst vid Magnus pappa : ), men det är förståligt för han är väldigt trevlig.

 När vi kom hem träffade vi Robin och Aaron ute och gick en liten promenad i mörkret och kylan, Thyra fick åka pulka för första gången den här vintern men jag vet egentligen inte varför, jag vill inte påstå att det va tillräckligt med snö ute, hon har alltså egentligen åkt pulka på sandad is, men Andreas ville absolut att hon skulle åka pulka så det fick hon göra också, men om jag ska vara helt ärlig så gick hon mer än vad hon åkte pulka ha! Men mysigt har det vart hela dagen och nu är jag jätte trött och vill bara ligga i sängen men jag har lovat att köra os på Xbox som Andreas lånat av min lillebror så det är väl bara för mig att gå dit och spela lite.

Imorgon är det match så jag måste tagga, kanske Andreas kan hjälpa mig med det ; ) haha näe men vi måste vinna det finns inget annat, så imorgon får jag sov morgon och är jag inte pigg då, då vet jag inte vad jag ska ta mig till. Så jag får hoppas på det bästa och ni allesammans får sova så gott!!


                  




                







Min fina lillebror och hanns tjej Julia, Thyra fick hjälpa till och köra bil.

Sov gott & dröm sött




Klar på snbbast möjliga tid!

japp nu är jag klar med min uppgift som skulle skickas in kl fem. Thyra har inte vaknat än och jag har resten av eftermiddagen kvar att leka och mysa och behöver inte ens tänka på den där jäkla lektionen något mer, förns jag får tillbaka rest på den haha för det antar jag att jag får, det gör jag alltid. Alltså jag tror allltid att jag får det men så får jag det inte men den här kommer jag nog få det på och det blir inte bra för det har jag inte tid med, nu blev det luddigt men i alla fall.
snart kommer Andreas hem och då ska han dammsuga har han lovat för Theres och Lucas kommer på fika och då får det inte se ut så här det går bara inte. Johanna kanske kommer ikväll men läste nyss att hon fortfarande inte mår bra det är väl Thyra som har smittat henne skulle jag tro, så vi får se hur det blir ikväll. Men shit jag är klar och nu kan jag koppla av så skönt så skönt! Soffan nästa hej då!

Vackert väder och då ska man plugga!

Det är så underbart fint väder ute. Jag och Thyra har vart ute en stund idag redan, lekt lite i lekparken och gått runt i bro lite. Thyra gick mot simmhallen hon ville se när dom badade och hela vägen dit sa hon " thyra bada" , "mamma pappa bada" hela vägen dit lät det ungefär så. Hon älskar verkligen att bada så jag försökte förklara så bra jag kunde att vi får gå dit när hon blir lite bättre, det får räcka med badkaret så länge men hon verkade förstå för hon blev inte arg, annars när hon inte får som hon vill då kan hon bli väldigt arg men det var ganska så kallt ute idag så hon va nog bara glad att få gå hem. När vi kom hem gjorde vi pannkakor så det har vi ätit till lunch med grädde och sylt riktigt gott och Thyra gillade det. Nu har hon somnat så jag ska kunna plugga medans hon sover så nu är det snabba bud som gäller kl 5 ska det vara inskickat.




                             






                                    





Ha en bra dag!





Ett berg av lussebullar!

Nu har jag precis gjort klart två plåtar av lussebullar, dom vart ganska fina vissa ser ut som tuttar med jättestora bröstvårtor men dom kanske Andreas uppskattar, har inte frågat än haha. men goda vart dom i alla fall och det är huvudsaken. Min mamma har sagt att det är insidan som räknas : ) haha. Thyra hjälpte till med degen men när den skulle jäsa så decka hon i sängen så jag fick göra bullar av degen helt själv det va faktiskt inte så kul som jag kommer ihåg att det var.  Och egentligen vet jag inte varför jag bakar lussebullar för jag tycker inte om dom så jätte jätte mycket om jag ska vara helt ärlig, men det hör till julen så det är bara att baka dom.

Andreas är hemma nu och han tyckte om dom, vi ska väl ta en liten fika tror jag. I kväll är det träning och jag har tänkt att jag ska försöka träna så gott det går, jag är fortfarande förkyld men det kommer jag antagligen vara hela vinter nu så det är väl bara att testa så får vi se hur det går.

Jag måste plugga också, ska planera en lektion i geometri, hur nu det ska gå, åt helvete antar jag. Men ska väl börja med den nu.


Lussebak





Och så här blev det taadaa...




Hej då!



Hej hej i kylan!

Det är så himla fint väder ute, alldeles klar blå himmel och is på marken. Thyra vaknade kl 9 så till och med jag vaknade före henne. Nu ska vi baka lussebullar och jag hoppas att dom blir bra. Min lillebror är här men han säger att han inte vill vara med. Men nu ska vi gå och baka lägger upp bilder på våra fina bullar sen :)

Förkyld som aldrig förr!!

Idag har det vart en jobbig dag i skolan, jag har verkligen mått pyton. Näsan rinner, jag nyser stup i kvarten och om jag inte nyser så kittlar det så tårarana börjar rinna. Thyra är sjukskriven men jätte pigg så det känns så där men då får vi några dagars kvalitets tid, läkaren sa att hon borde vara inne men om hon är feberfri och så här pigg känns det inte som att det finns någon anledning. Och nu har busungen hittat på något nytt också, jag och Andreas hittade henne nyss i handfatet på toaletten, då har hon alltså helt själv klättrat upp, livsfarligt!! Unge alltså!

Både jag och Andreas har åkt på förkylningen men ändå när jag kom hem från skolan blev jag bjuden på en tre rätters middag av min älskade kock, han har stått hela dagen och gjort sky och kokat kött och gjort en jättegod efterrätt, helt underbart och jag känner mig så älskad, tänk att han gjorde det när han visste hur trött och dåligt jag mådde när jag kom hem.

Idag är det träning igen men jag är sjuk så jag hoppar den, jag tränade inte igår heller men det känns onödigt att träna då blir jag bara sjukare efter, men imorgon hoppas jag att jag kan träna, fast jag ska säga helt ärligt att jag faktiskt inte vet om jag vill gå ner, det är inte alls lika kul som det var förut och det tar så mycket tid och jag är fan alltid där men det känns som man inte får nått för det och om jag inte hade nått bättre för mig så hade jag kunnat stå ut med det, men nu missar jag tid med Thyra och plus att andreas tränar och spelar matcher också så det blir liksom ingen tid över. Det är snart läge för ett litet uppehåll, har funderat nu ett tag om jag ska ta ett uppehåll från innebandyn till efter jul och se hur det känns då. Jag vill spela men tänker verkligen inte ha det så här resten av säsongen igen.










Tack och hej så länge!

God morgon

Jag fick sova till halv åtta i morse så jätte skönt va det. Thyra vägrar ta sin medicin och jag förstår henne den smakar pecka!!! Andreas ska försöka få tag på läkaren så hon får en annan medicin, hon har haft öroninflammation tre gånger redan, helt sjukt men den medicinen hon fick nu har aldrig hjälpt utan hon har fått en annan som hon tycker är god, tro det eller ej hur man nu kan tycka att medicin är gott men hur som helst och jag fattar inte varför dom inte bara kan göra skit god medicin är dte så himla svårt!! hoppas hoppas hoppas att hon får en annan så att vi kan bli friska i det här hemmet. nu ska jag gå och bada med henne.

Ha det så brå så länge!

Så va sjukstugan tillbaka igen

Japp Thyra är sjuk igen, hon har öroninflammation och har blivit sjukskriven frå dagis fram till onsdag nästa vecka. Så jag blir hemma resten av veckan förutom onsdag, då är andreas hemma för jag måste gå på en lektion, typiskt men vill inte missa den. Och utöver det så känner jag mig jätte hängig och snuvig och har ont i alla fall halva kroppen, jag hoppas innerligt att jag inte åker på samma sak det har jag inte tid med, ska ha vfu nästa vecka också och den missar jag lite av men det fixar sig hoppas jag :) Nu ligger Andreas och Thyra i sovrummet och han försöker få henne att sova, det är väldigt tyst nu så jag undrar om inte båda två sover skulle inte förvåna mig. Men ska väl ta och kolla till han för vi skulle äta mackor och dricka te och titta på håkan! : )


Ha det gott!

Mysig kväll med ben & jerry`s!

Nu har Thyra precis somnat i sin säng och både jag och andreas är helt slut trots att vi fick en riktig sovmorgon i morse. Och när Thyra kom hem efter att ha sovit hos mormor fick vi veta att hon haft feber på natten och vi tog tempen så fort hon kom hem och ja visst hade hon feber 39 grader igen, det tar aldrig slut vår lilla skrutt är sjuk hela tiden känns det som men imorgon ska hon till läkarn igen för man ska inte ha så mycket feber när man är så liten som hon är tydligen så jag hoppas att det inte är något allvarligt, det kanske inte blir så mycket skola för mig i veckan med andra ord.

Egentligen har jag inte tid att sitta vid datan just nu för jag måste ha läst tre kapitel i en bok tills imorgon som vi har seminarium om, men jag fixar alltid det där på ett eller annat sett :) och vi har vart och handlat lite så jag köpte en ben & jerry`s glass alaska någonting helt gudomligt god jag har redan ätit halva och andreas är inte så förtjust i glass så jag kommer förmodligen äta upp hela själv skamligt, men jag ska inte klaga. Så nu ska jag slänga mig i soffan mysa med andreas och äta glass i stora lass haha.


                  

 



                                        

                                              
  

                                     




Mumsigt!!


God natt!!!

Snö!!!!



Det snöar massor nu och det stannar kvar så idag ska jag njuta imorgon ät det borta :)
Nu är det duschen som gäller hej hej!

Snön faller men stannar inte kvar !

Utanför vårt fönster faller det snö från himmlen och jag blir alldeles varm i kroppen, men den stannar inte kvar det blir bara vattenpölar på marken : ( jag börjar längta tills julafton och nyårsafton, tills man kan gå ut och åka pulka och bygga snögubbar! jag älskar vintern det är min årstid, handla julklappar dricka varm choklad baka lussebullar och pepparkakor dricka julmust och äta julskinka jag bara älskar vintern!! vi skulle egentligen ha firat nyår i åre men det fattades två personer så då blev det inget, jag och Andreas var så sugna på att få åka snowborde och Thyra skulle få se mycket mycket snö men så blev det inte lite tråkigt men då får vi leta efter snön här istället. Och min födelsedag är ju i december också 19 för att vara exakt, då blir man kärring och fyller 22 : ) Mamma och bosse ville låna Thyra och åka upp till tomten över den helgen så jag och Andreas ska fixa något, vi har match dagen efter men middag med vänner ska nog gå och fixa på min födelsedag. jag vill ha mycket snö nu!!!! kom vintern kom!!

Igår va vi på inflyttningsfest och den vart lyckad förutom att jag var sjukt trött och det syns på alla bilder mina ögon är halvt öppna på varenda bild, har ju inte sovit så mycket nu när thyra va sjuk så tröttheten kom över mig som en överraskning precis när vi skulle åka och några drinkar på det hjälpte ju inte. Vi hade kul i alla fall men åkte hem tidigt, vi var hemma vid 1 så det var skönt och både jag och andreas decka i sängen. och på alla korten ser det ut som att det bara var typ 6 personer på festen men det av fler  jag lovar, men vi 6 hade vår lilla grupp, diskuterade matchen och va arga ett tag sen helt plötsligt började vi prata om skolor och lärare och min utbildning och jävlar vilket drag det blev då, alla vart en gnutta upprörda kändes som vi satt i ett debatt program haha. Många toa besök och hettsiga samtal men ack så roligt vi hade det. Äntligen fick jag ha en riktig fest med brolle och isa inte en dag för sent och Carro du saknades, om jag inte minns fel fick du ett mms på oss? jo jag tror du fick det. kul va det och här är lite bilder:

             

                                            

                               
 
                                                             


                                          


                  


                        






                                                  

                                         

                       


                                                    
                                       


                             

                            

                                  

så där det vart en del bilder, och mina ögon var inte på hugget men det bjuder jag på.


Tack för mig så länge!

Piss match!!!

Matchen gick åt helvete, jag tror inte vi har spelat så dåligt någonsin mot ett skit lag. ingenting funka inte för någon tycker jag. Jag va inte ens en gnutta bra och några minuter in i matchen fick jag en klubba på näsan och in i helvete va ont det gjorde så nu sitter jag här sur och näsan känns som att den är lika stor och röd som rudolfs röda mule!!! som tur är syns det inget men jävlar va det känns!! Men har man två riktiga innebandy träningar utav sex på två veckor kan det inte mer än sluta på det här viset. 

Men nu glömmer vi det, om några minuter kommer andreas hem från sin match (också den gick mindre bra) då ska vi äta lite röror och kyckling sen hopp in i ducshen och fixa sig snabbt som attan, sen blir det party och drinkar ala Andreas hela kvällen, jippi!! och brolle ska bjuda på en hel del hoppas jag. så nu lättar jag från bänken och fixar mig och skriver lite senare och kanske till och med lägger in en bild på hur jag ser ut, vem vet?! ; )


Värdparet för ikväll!



Go kväll så länge

Tänker tillbaka....

Thyra drog fram min studentmössa och gick med på huvudet i morse, jag började läsa det som stog i hatten och började lite smått längta tillbaka till den tiden på gymnasiet. Det var helt underbart och problemfritt, Vi spelade innebandy och gick i mjukisar och partajade lite, fast egentligen tycker jag bara om det sista året på min linje, det va då jag, tosse, sandra och micke va konstant. Det var så roligt!! Nått jag inte glömmer är att Tosse och micke höll sitt förhållande hemligt för oss väldigt länge , hur nu jag och sandra kunde vara så dumma och inte fatta haha. Jag gick innebandy inriktning så vi hade innebandy två dagar i veckan och sista året var vi äldst och bäst haha, allt var så slappt och roligt. Vi startade också vårt företag Tosse UF haha så mobbat företag, men vi hade ekonomi så det vara bara att hitta på något roligt och det är nått ingen av oss kommer glömma tror jag!
Och det va sista halvåret på gymnasiet som jag började få kontakt med Andreas, ett helt år inanna vi blev tillsammans helt sjukt att vi vänta så länge, men nu är det bra :) Jag vill tillbaka till gymnasiet om så bara för en dag, tillbaka till mina kompisar :) Jag umgås fortfaranda med Sandra,  tosse träffar man sällan men vi träffas och micke har börjat spela i bele nu så han möter andreas två gånger och då hinner jag prata med honom också.

Men jag är så nöjd med hur mitt liv är nu med Thyra och Andreas jag kunde inte vara lyckligare, men ibland längtar man tillbaka så är det bara, kan jag inte få ta studenten en gång till bara, baran en! Blir lika avundsjuk varje sommar när massa studenter åker runt på flak, och i sommar är det min lillebrors tur :)


Så här står det i min mössa:

Du är bäst det vet du, ses i malmö / Sandra
Pulkan, hildis,sanny kärt barn har många namn / tosse <3
Sanna ta det lungt med spriten / jocke ( och han skrev nog till sig själv egentligen)
Pssst se upp! hon e grejen värsta grymma tjejen. stabilt!! /Andreas .A (fyndigt haha)
Älskar dina "stora" boobs / Bothen ( haha han är en klass försig, det ända han någonsin tänker på)
Full, Snygg, Full, Snygg ;) / micke ( vet inte riktigt vad han menar haha)
Söta Sanna, du har en potensial att bli något, glöm aldrig det / martin ( alltid lika djup)
Lilla lilla sanna, du är skönast och jag gillar dig jättemycket, lycka till / nicklas

det är väl lite av det, haha visar det vem jag är, hmm alla var en aning fulla så man får ta det för va det är, fylle snack. jag tror att jag skrev i Sandras och Tosses annars så unvek jag nog det, är så dålig på att skriva något fyndigt om vissa personer som man kanske inte lärde känna så bra så jag gömde mig haha sån e jag!






Studenten!







Tosse UF




Så här såg jag ut för fyra år sen, jävlar va länge sen det va!!

Nu ska jag ladda för match! och senare blir det fest!
Ha en bra dag


Skoj på bingon!!

Nu har jag precis kommit hem från bingon som vi måste stå vid tre fredagar per termin, jag, isa och matilda. Vi hade jätte kul, jag och isa började prata om och minnas tillbaka till när vi var i göteborg med laget på cup tillsammans med herrlaget i maj.
Vi hade så jävla roligt, fast saken är den att jag och isa är jävligt bra på att tjaffsa, då hon har kort stubin och jag blir arg på henne för att hon är så arg a det är svårt att förklara, två starka viljor. Det första vi gör innan vi ens har kommit in i vår hyrbil är att börja bråka, för jag la in väskan utan att tänka att den skulle ligga i en viss vinkel med mera.
Sen senare när vi var på väg, vi hade väl kommit utanför parkeringen då börjar dom hacka på mig för att jag har picknick med mig, jag har alltid det när man ska åka långt, det är ett måste! Men isen och isa var som två nervvrak haha. och så höll det på typ i fyra dagar, med en paj växellåda och sånt. Och carro bjöd på sig själv också och höll på att putta ner mig för en jävligt hög trappa, hon var full och det får inte glömmas att isen och carro dela kille haha, carro värmde upp han med lite små snack och isen tog över och fick det roliga.
 Hela laget fick en varsin shot ja eller alla utom carro för hon tog fyra och det ingen visste var att det var ren  vodka smakade skit men gick ner och för carro gick de verkligen ner 4 gånger om haha det satte sina spår. Isa tjurade sista dan för att jag, carro och isen ville stanna kvar och kolla när herrarna vann guld, så surpuppan åkte hem med en annan bil och vi fick älskade andreas med oss i bilen i stället mycket mysigare än en hettsig terrier haha. Jag gjorde inget fel, jag var ett prakt exempel alltid trevlig aldrig sur och alltid rolig ; ) haha.
Det låter kanske inte så roligt men vi hade roligt jävlar va roligt vi hade och jag älskar att jag och isa kan vara så ärliga mot varandra och bråka och tjura och ändå vara bästa vänner 5 minuter senare. Hon är underbar helt enkelt min isa!! Jag vill åka dit igen fast den gången vill jag slå spiders och ha en fungerande växellåda :)

Nu ska jag gå och lägga mig hos andreas och senare ta en dusch tror jag. Imorgon är det viktig match i världens ände önska mig lycka till!!

Dagen i bilder:



Thyra sminkar sig med mitt puder





Bamse kram från Thyra




Trollungen





Thyra har valt kläder själv och då blir det så här :)


Sov gott !!!




Slut på sjukstuga hoppas jag!

God morgon! vi har vart vakna sen sju, jag vill ha sovmorgon!!! Thyra är frisk men jag va en liten gnutta orolig igår kväll att det skulle bli min tur, mådde så jävla dåligt under träningen och efter var det ännu värre. Men sicken tur, jag var inte sjuk när jag vaknade i morse så det blir match på lördag och partaj också :)

På lördag ska jag, isa, och brolle få spela tillsammas igen det ska bli så jävla roligt!!! det gick jätte bra på träningen så jag hopps det ser lika bra ut på lördag, kul ska det bli i alla fall.

Nu sitter thyra i mitt knä med hörlurar och lyssnar på pippi musik på youtube, haha så sött och om hon tröttnar blir hon jätte arg och då är det bara att byta. Thyra älskar verkligen pippi långstrump, vi har fått massor av leksakstidningar på posten och i dom finns det massor av pippi leksaker och hon kan på allvar sitta och kolla i dom tidningarna bara, inga andra leksaker eller lekar bara sitta och titta i dom och ropa efter pippi om hon råkar byta blad, en jäkla leksakskatalog! så nu vet jag vad hon ska få i julklapp inte fasen blir det leksaker utan kataloger med leksaker i, mycket billigare haha.

Idag blir det pensionärs bingo också, så jag och Thyra måste baka en kaka blir nog en med äpplen i, tanterna har ju blivit så kräsna så man måste verkligen göra ett bra jobb.







Jag och Thyra myser med en bok




Thyra för en sekund sen.

Ha en bra dag!!


God dagens

Vaknade halv nio idag, så himmla skönt, tänk att hon sov så länge. Men jag har ju hållt på och bråka med henne hela natten med ipren, men febern har hållt sig nere så hon tog väl igen all sömn i morse. Thyra vaknade utan feber i morse men den har börjat stiga så jag hoppas den inte går över 38. Aldrig blir det bra. vi har inte gjort så mycket mer än legat i sängen idag , jag och Thyra passade på att bada lite imorse nu när hon inte hade någon feber, så vi bada med skum och mysigt va det.

Pappa kommer och hälsar på ikväll efter jobbet, Så när Andreas kommer hem från jobbet ska vi snabba oss upp till willys för det är lite saker i kylen som tagit slut.  Sen senare är det träningar igen, igår va det tydligen bara några få som kom så dom hade fått riva sarg bara, tråkigt för dom, jag satt lungt i min soffa och kolla på tv jag :)
Men ikväll får man hoppas att det kommer folk, det är ju match i helgen i världens ände och då måste vi vara ett gäng.

Jag längtar tills på lördag, då är vi bjudna på inflyttningsfest hos sandra och tobbe och det ska bli så kul, Nattis, Bruno, Isen  och isa kommer också dit så det ska bli jätte roligt, Brolle (isen) ska köra järnet har det lovats, så jag är förväntans full :) Brolle gör mig INTE besviken hahah.

Måste bara visa en bild på Thyra när hon bara var 4 månader, jag har helt glömt bort att hon vart så liten min lilla skrutt.



Inga tänder och stirrig blick, min lilla tjej!


Ha det gött!!

Sjukstuga och kvällsmys

Halloj!! Thyra är fortfarande sjuk, idag gick tempen upp till hela 40,3 grader så ni kan ju tänka er hur dåligt hon mådde nu på kvällen, som en helt annan människa läskigt!  Nu sover hon så sött men jag måste ställa klockan var tredje timme och ge henne ipren enligt vårdguiden så att hon inte får feberkramper, läskiga saker det där.

Idag har jag vart på en lektion i skolan ganska så skönt, men vaknade sex av att thyra hade sovit klart och då hade jag en timme kvar tills jag skulle upp egentligen, så jag halvsov i en timme fram och tillbaka. Men det vara bara att fylla upp krafterna med en latte när jag kom till skolan. Andreas har vart hemma med skrutten idag han böt pass och jobbar kväll nu, så det känndes bra kan verkligen inte missa en dag i skolan då måste jag ta igen och när ska jag ha tid med det.
Men imorse hade Thyra bara 37,7 i feber så då trodde vi båda att det var lungt men icke sa nicke febern gick upp igen och kraftit den här gången.

Efter skolan gick jag och Thyra upp till min lillebror linus som också ligger i 40 graders feber, vi gav han lite hembakad äppelkaka och det uppskattades :) Johanna är här nu och vi har ätit på sibylla och köpt nötter och ska kolla på greys anatomi nu, och det börjar nu så jag måste springa. 



Lite bilder på hur min fröken kan se ut även om hon är sjuk, bilder från igår.




Raggsockor och mössa, så har hon hunnit med att riva ut i klädstället allt hon äger.




Sötnos!!



Sov gott allesammans!!!

Städning & träning

Så där nu har jag precis ätit upp den goda lasagnen, den vart riktigt god. Thyra är pigg som aldrig förr kan vara alevdonen som har kickat in. Andreas är hemma nu så jag tänker städa, jag orkade inte göra det nrä jag var själv men nu har jag laddat upp mig med mat så snart går jag lös med dammsugan. idag är det tisdag och då är det träning som gäller, Andreas är först ut sen springer jag iväg. Jag hoppas verkligen att det blir en bra träning, är inte upp för något halvdant inte. Nu ska jag gå till min städutrustning och köra loss.

Ha det!!

Hallå i sjukstugan!!

Vi vaknade 7 i morse, Thyra hade då 39 graders feber och kokhet. Stackars liten hon mår inte alls bra, vi har tillbringat morgonen i sängen och tittat på barnen i bullerbyn. Hon är verkligen helt slut, hon skulle aldrig ligga still ens i 10 minuter om hon var frisk. Hon har fått någon äcklig medicin också som hon inte alls tycker om så vi kämpar järnet med att få i henne den. Riktig sjukstuga är va det är, man får liksom tänka om med allt, mat och grejer. Vi har ju pallrat oss ner till ica i alla fall och inhandlat middagen, kocken och jag ska laga lasagne får se hur det går. Så min lilla pärla är alldeles "huk" som hon säger, sötnos.

Nu ligger hon och sover i alla fall så det är skönt, men det är inte kul när hon är sjuk dom känns ju så hjälplösa. Andreas jobbar till tre tror jag och jag vill verkligen att han ska komma hem nu. Jag blir galen av att gå hemma själv det är så jäklars tråkigt. Sen ser jag allt som måste göras och kan absolut inte koppla av förens det är gjort, högst upp på listan står STÄDNING, fan va stökigt det är jag blir tokig.Thyra springer alltid rakt in med sina skor så det är grus överallt. så antingen väntar jag på andreas eller så gör jag det bara själv helt enkelt för det är ju ett tag tills han kommer hem och vet faktiskt inte om jag kan vänta så länge.


Va det någon som såg färjan igår?? det gjorde jag och det är verkligen roligt fast på det där tragiska viset, jag tycker så synd om vissa människor och alla är typ helt apraka. Men det kan ju vara ganska så kul att åka på kryssning. Men om jag ska åka på kryssning igen så ska jag helt klart vara med på raggarskolan hahaha.

 

Nu ska jag lägga mig och vila med Thyra tror jag, ha det så bra så länge!!


Mina rosor




Så fina så

Skolan hela dagen!

Hej hej, kanske ska börja att berätta om går dagen. Det var ju fars dag så jag och Thyra överraskade Andreas med frukost på sängen och en liten present med ett kort, Johann åt också frukost med oss. vi väckte väl honom vid tio sen låg vi där tills typ tolv, det va jätte mysigt och vi tolv somnade jag och då gick dom ut tror jag. Jag vaknade igen vid två, min brorsa kom över en stund och åt lite middag, och sen gav det av till hallen för att titta på Andreas match som han inte spelade, den va väldigt spännande och jag trodde verkligen att jag skulle få se lite slagsmål, men icke.

Inatt sov vi lika med 2 timmar tror jag, Thyra har hostat hela natten coh alla tre var helt slut i morse, Andreas stannade hemme med Thyra för jag hade hel dag och missar jag lektioner får jag ta igen en annan dag och det orkar jag inte. imorgon är jag ledig så då får hon vara hemma med mig. Imorse va det bara hosta men hon har haft feber och vart alldeles slö hela dagen. Stackars liten, så det va nog tur att hon inte gick till dagis.

Men vad händer när jag kommer hem då? jo Min älskling har köpt röda rosor till mig, jag blev alldeles varm i hjärtat :) det va mysigt, jag älskar honom så!!
Nu ska jag egentligen plugga lite, en väldigt liten grej som ska in idag så jag ska väl ta och göra det. sen e det Färjan och naturgodis som gäller, ikväll är det tydligen raggarskola på båten, kanske Håkan ska ta några tips, Håkan! Håkan! Håååååkan! hahaha




                            Ha det så länge!!



Dagen i bilder

                          


                          


                         






                     


                     


                                                                        


Orkar inte skriva någonting är alldeles för trött, bilderna får tala för sig själv!
Men vi har haft det jätte roligt, Wilma ville inte sova här så hon är nu hos sin mormor och sover, det är nog lite tryggare för henne för hon har aldrig sovit här förut så det är klart att det blir lite läskigt, får bli en annan gång helt enkelt. Men Thyra och Wilma har haft jätte roligt i alla fall!

Sov gott mina vänner!

 

Goder Morgon

Jag är så sinnessjukt trött, Thyra har knappt sovit i natt och till råga på allt vaknade hon sex i morse. Så jag är slut som artist och jag måste ju vara pigg när wilma kommer. och för att bli lite pigg drar jag och Thyra till willys snart och inhandlar allt till middagen ikväll. Min man är på jobbet och kommer hem vid tre skulle jag tro. Men han är nog inge vidare pigg han heller, han gick upp kvart över fem stackare!!

Men Thyra är pigg i alla fall, helt otroligt att man kan ha så mycket energi när man sover så lite, men jag var likadan när jag var liten alltid uppe fem ungefär och så höll det på bra länge jag har aldrig vart en sån som sover jätte länge, Andreas sov sjukt länge när vi träffades, han kunde sitta och spela på natten och sova till två, tre ungefär. Tills jag kom in i bilden, jag är uppe tidigt och vill göra saker så man inte slösar hela dagen på att sova, och nu sover han inte så länge typ till elva kanske om det är hans sovdag,

Igår va det jätte mysigt med jätte god mat och jag hade turen att få med mig MIckis och Emil hem till oss en stund. Vi tittade på idol, och jäklar va bra kevin va tycker jag. Andreas kom hem ganska tidigt så det var skönt.
Måste bara skryta lite om min dotter, min lilla tös är nu mera blöjfri än blöjbarn. Hon är blöjfri hemma men än så länge är det lite svårt med overallen och vintern så det får vänta, men vi använder inte en enda blöja hemma nästan, hon är så duktig endast 1 år och 6 månader gammal, helt underbart så nu ska dom börja på dagis också, stoltare kan ingen vara!!



Näe men nu ska jag fixa mig och Thyra och bege mig mot Willys och sen fort hem och möta upp cizzi och Wilma, det ska bli så kul idag!

Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!

Trötter

God dag, idag fick jag gå upp halv sju med Thyra, det var knappt så jag vet vad jag gjorde den första timmen så trött var jag och är fortfarande. jag lämnade Thyra på dagis vid nio och gick till ica och köpte bröd och tre winerbröd för Johanna skulle ha dykt upp idag. Sen gick jag hem och skulle plugga men jag la mig bredvid andreas och somna som en liten bebis.

När jag vakna såg jag att johanna hade skickat ett mess, hon mådde inge bra och hade inte sovit så bra i natt så jag somnade om och vaknade halv ett. När jag vaknade åt jag upp alla tre winerbröden själv, äckligt men jag var tvungen att tröst äta nu när johanna dissade mig haha. näe men jag hoppas du mår bättre snart så vi kanske kan ses i helgen om jag inte fortfarande mår dåligt av dom där jävla winerbröden, andreas jobbar så jag är fortfarande singel :)

Nu har andreas precis åkt till jobbet så nu har jag två timmar ensamtid inna jag ska iväg på utvecklingssamtal med Thyra, men inan han åkte hann han med att hjälpa mig med middagen så nu slipper jag tänka på den, det är bara att värma.

Jag måste bara berätta om min sjuka träningsvärk jag har i magen efter tisdagens fys. på en skala hur otränad var jag måste jag bara fråga mig själv. För vi gjorde 3 gånger tio sittups det är ju nada men jag kan inte röra mig!!!! vet inte hur träningen ska gå ikväll för en fel rörelse och magen slår till, hemskt!! jag hoppas verkligen inte att jag är den enda det blir ju pinsamt, men jag sa till emilie innan att mina muskler är så klena att jag inte kan skratta ens och tydligen hade jag rätt, fy fan alltså!


men nu ska jag äta en sen lunch, väldigt sen ser jag, så ha det gött!

Go kväll

Jag har verkligen blivit dålig på att skriva men jag är så trött den här veckan. Andreas jobbar sent och Thyra har vart lite kinkig. Just nu sitter jag hemma hos mamma och bosse dom hämtade thyra på dagis idag för jag slutade fyra och då är jag typ hemma fem och det blir alldeles för sent tycker jag.

dagen har vart riktigt mysig, den börja med att jag fick sovmorgon underbart. Kl 9 lämnade både jag och andreas Thyra på dagis sen gick vi till ica och handlade färskt bröd och frukt, gick hem och åt en mysig frukost och sen tog vi en lång varm dusch och vila en stund inna jag åkte till skolan och han till jobbet. En riktig kanon dag, skolan gick riktigt bra också.

Nu ska vi åka hem snart då ska jag se till att gosa med thyra, lägga pussel och s epå film. senare när min gose råtta sover så är det greys anatomi och kaffe glass som gäller kan knappt vänta behöver verkligen koppla av, kanske ska göra en ansiktsmask också skulle vara skönt. vid elva kommer andreas hem och jag längtar vill jag bara säga.

Pannkakor på Pippis vis...

Så där nu har jag och Thyra ätit pannkakor för ett litet tag sen, hon fick äta med händerna som pippi gör och hon åt faktiskt riktigt bra idag, då vet man att man gör bra mat haha annars äter hon ingenting.
Skolan gick bra idag har haft matte och lärt mig en del nya saker men också fått friska upp mitt dåliga minne, kan behövas det va ju som sagt ett tag sen jag gick i skolan.

Thyra tittar på Lotta på bråkmakargatan nu och jag ska väl bege mig till soffan för att läsa lite i mina skolböcker. ikväll är det träning och Andreas jobbar sent så pappa kommer förbi medans jag tränar och vaktar en sovande Thyra. Men isa ska inte träna idag säger hon så jag får köra solo, tråkigt, annars finns det ju ett helt lag så jag ska väl kunna prata med någon, hoppas att isen dyker upp i alla fall.

Ha en trevlig kväll

Go kväll

just nu sitter jag och tittar på färjan, underbart underhållande haha jag blir sugen på att åka på kryssning bara för att få träffa den där håkan i baren, han som tror att han är bäst på allt och misslyckas om och om igen hahah roligare människa får man leta efter. hade jag inte haft andreas så hade han vart min haha....

Min mamma kom inte idag dom skulle kolla på min lillebrors hockey match, hade matchen inte vart så sent så skulle jag och Thyra kunnat åka med, men det får bli en annan gång. Mina brorsor, jag har två underbar, spelar båda hockey och jag vet inte hur många gånger jag suttit i den där ishallen genom åren, jävligt många. Men båda två är ju talanger och bäst. jag hoppas bara att det händer något för någon av dom snart annars ger nog båda upp. Linus är målvakt och riktigt duktig, han räddar sitt lag om och om igen, Emil är utespelare som jag och också han riktigt jäkla duktig men han har inge vidare självförtroende om han bara visste hur bra alla tycker att han är, mål gör han också. Jag vet faktiskt inte vad som gick snett med mig, vart fan e min talang, har spelat fotboll och ridit i större delen av mitt liv, jag var väl inte dålig men inte fan va jag lika duktig som någon av dom, men jag är väl rätt så duktig på innebandy vill jag tro, men den enda som säger att jag är bra är andreas och mamma och pappa, det känns som att dom inte kan säga annat haha. Jag älskar mina bröder i alla fall, dom finaste som finns.

Okej så mamma kom inte, men då gick jag med Björne och Jenny med barn på promenad upp till Willys och handlade lite godsaker och hårfärg, sen gick vi in på flisbergs en snabbis och hitta en jätte fin jacka till Thyra som jag måste handla till henne, ska bara få med mig andreas först, kan bli ett problem eftersom att hon inte behöver en just nu, men försöka duger. så vi får väl se.

Hitta den här bilden, den är två år gammal och togs på nyårsafton hemma hos mig och Andreas där vi bodde då.




                                    Robin, Linus, Emil, Andreas & jag (Thyra i magen)

Nu ska jag försöka färga mitt hår, kolla på matakuten, äta kaffe glass och vänta på min älskling.

Sov så gott allesammans

Lycklig!!

jag är verkligen så glad just nu, har precis kommit hem från skolan, jag bara älskar min klass den är verkligen helt toppen. trevliga och roliga människor hela bunten och nu känner jag verkligen att jag kommit tillbaka till verkligheten. När man är mammaledig så hamnar man lätt i en bubbla, jag hade typ ingen att umgås med på dagarna, det var bara jag och Thyra och det är så lätt att tappa sig själv. även om jag älskade att vara hemma med Thyra och saknar det nu så kände jag mig ganska ensam och saknade "vuxen" samtalen. Men nu har allt kommit tillbaka igen och det är så himla kul!! underbart helt enkelt.

Den här veckan är man singel igen, Andreas jobbar kväll så vi hinner träffa varandra en kort stund bara, men man vänjer sig ganska så snabbt, men jag saknar honom ganska så mycket redan.
Så snart ska jag gå och hämta Thyra på dagis och försöka få tag på min mamma och fråga om dom vill komma på fika. sen e det väl bara till att laga mat och underhålla min lilla dotter tills det är dags för sängen. Så jag skriver lite mer då kanske.

Ha en fortsatt trevlig dag!!

Bus och bad

Hallåjsan! Thyra har precis somnat, vi har vart i simhallen en snabbis vid tio så hon är helt slut. Thyra tycker att det är så kul att bada och idag fick vi låna armpuffar så hon kunde simma lite själv och det var roligt.
Robin och Isa är här nu och kollar på reprisen av idol, det kan ju vara någon annan som åker ut idag så man måste ju kolla haha. jag och isa taggar inför matchen, vi ska vara bäst!! Nu hittade isa mig i gaberoben, jag trodde det hette garderoben, man lär sig något nytt varje dag. Vår data står i garderoben så det är därför. Fan va nervös jag är inför matchen nu det är samma sak varje gång jag kan knappt äta och jag mår nästa alltid illa innan första bytet.

jaha nähe ska väl kila ut till dom andra nu och vara lite social, hare gött och önska mig lycka till!


Bilder från simhallen.....


                               





                      


                                               

Ett års mys....

japp nu myser jag och johanna i soffan med naturgodis, choklad och julmust, utan killar på deras ett års dag. Men va gör det för nu är det så lungt här så. Thyra somnade för en lite stund sen efter många om och men. Så jag har tänt ljus i hela vardagsrummet och vi tittar på någon film på tv4+ om superhjältar  haha men i brist på annat så får det duga.

Det vart ingen skog idag, Thyra vart så trött vi elva så då ville hon sova middag och sov ända tills halv tre, helt otroligt. Johanna kom redan vid 12 och då stod jag och Andreas och förberede middagen som vart riktigt god, fläskfile med rotsaker i ugn så jäklans gott, tack vare kocken i hemmet. Men i alla fall vi skulle ta en promenad till willys innan middagen för att köpa lite snacks, men vi kom ungefär 100 meter innan vi vände och gick till mat öppet och ica istället, så jävla lata är vi men det var ju så sjukt kallt och det tar ett tag att gå till willys. så nu har jag, johanna och thyra vart själva hemma sen fem.

Imorgon är det match, otippat haha. Vi gör inget annat i den här familjen. ska bli kul att se om man får spela eller inte. men det gick riktigt bra på träningen så är förvånad om det gäller det sista, men inget överaskar mig längre!! Det gäller att ge 1000 om man får spela och kul ska det bli, måste vinna över dom där jäklans ekerö. näe nu ska jag gå tillbaka till Johanna i soffan.


                             


                                                      Ha en trevlig kväll!!!

God morgon

Hej hej, igår  hade vi det jätte trevligt! det blev lasagne och sallad, riktigt gott och efter vart det kladdkaka och grädda nått som jag bara älskar!! vi kollade på idol, och det var faktisk första gången jag satt ner på en fredag och kollade hela programet, jag älskar idol men i år vet jag fasen om det håller måttet.vi spelade lite bowling på wii också jag har ingen koll på vem som vann jag tror jag pratade med mickis i mobilen samtidigt.Thyra hade jätte oligt, hon sprang runt i cirklar i lägenheten, ungefär vid nio somnade skrutten mellan mig och andreas sittandes helt utslagen. hon är så himla söt, hon vill göra allt som vi gör, ska vara med på allt och hon är så duktig, så det är klart att hon skulle somna i soffan med oss. Tack Sandra och Tobbe för en trevlig kväll!

Det var så hemsk i morse när jag vakna. Jag drömmde i morse att andreas hade dött, jag bröt ihop totalt, jag vaknade av att jag grät och när andreas kom in grät jag ännu mer, det va det värsta jag  någonsin vart med om. Usch jag skulle aldrig klara mig utan honom och det va så verkligt. så jag grät bara för att jag var så glad att se han. det var riktigt otäckt och läskigt hoppas det aldrig händer igen!!!

När andreas duschat klart så ska vi nog bege oss ut i skogen och gå en promenad med Thyra. senare kommer Johanna och magen hit, andreas och robin har lagfest idag så jag och johanna ska fira att robin och hon vart tillsammans ett år, det ska bli så mysigt, det va ju så länge sen jag och andreas firade det  haha, på julafton har vi vart förlovade i två hela år och i februari har vi vart tillsammans i tre år. Jäklars va länge sen det va. Underbart!

Jaha nähe ska väl dra Andreas ur duschen och klä på Thyra sen drar vi, men här är lite bilder från igår...



                  


                   


                    



              



             


                  


                  





RSS 2.0