Längtar!!

Vi var på ultraljud igår, allt ser fortfarande bra ut. Andreas och jag är lite tveksamma till vattenmängden hos Texas, det är väldigt lite men vi kan inget annat än lita på läkarna som är där så en vecka till i alla fall och antagligen fler så som det känns nu. Men varje vecka de håller sig kvar i magen är ju egentligen toppen så jag ska verkligen inte klaga men tungt är det och vissa dagar går det bara inte att vara hyper positiv. Jag är nu i vecka 31 (30+5) så på lördag går jag in i vecka 32 och alla är chockade att det gått så långt, vem kunde ana det i vecka 21 när allt var som värst.

Men jag har nog aldrig fått så mycket komplimanger som jag får nu när jag är gravid, alla tycker att jag är så fin hela tiden och tjock har jag ju inte direkt blivit, det är bara magen som är stor och grabbarna tar allt från resten av kroppen, jag har hållit mig på samma vikt i ungefär fem veckor nu och det är skönt som tusan. Men jag vet också att ju längre tid de är kvar i magen desto närmare kommer jag vatten i kroppen, jag bara väntar tills det slår till och hela kroppen fylls av vatten. Men Tristan och Texas mår bra och det är huvudsaken, vi är ganska redo nu. Har satt upp spjälsäng, köpt skötväska och lite kläder och packat BB väskan nu faktiskt. När som helst kan det hända att vi måste åka in och föda och vi är så spända.

Jag har börjat längta massor nu efter sommaren, efter Tristan och Texas, efter vår nya lägenhet som vi ska få måla och pyssla med. Jag verkligen verkligen bara längtar tills jag får dra vår gigantiska vagn med pojkarna i och en söt och fin Thyra springandes bredvid. Jag längtar tills Andreas har semester så vi får mysa flera veckor i sträck och bada och umgås med vänner. Jag vill ha värme nu!!! Och jag längtar tills jag får träna tillbaka min mage och köpa nya kläder, har hittat en hel del jag vill ha. En springtur med Nattis skulle ju inte sitta helt fel heller. Jag lääängtar!!!!! Låt tiden gå fort

Älskade sommar, Älskade familj!


Nu sitter jag i soffan och äter jordgubbar och hejar på Djurgården som just nu leder med 3-0, grymmt!
Fan nu gjorde HV mål.

Min enda lasst denna graviditet har vart jordgubbar, så jordgubbar har byggt min kropp.

Texas väger nu 1294g
Tristan väger 1800g


Hoppas alla får en trevlig kväll.


Tröttmössa!!

God morgon på er som är vakna och en arg blick till alla er som får sova vid den här tiden. Jag är såååå trött, men Thyra är ledig idag och det är bara jag som får gå upp, Andreas är ledig och ligger kvar och myser i sängen men om någon timme ska jag gå och byta plats med honom så jag orkar med resten av dagen. Han är ledig hela helgen och det är så mysigt när han är det. Jag och Thyra äter frukost och kollar på barnprogram nu, på en ny tv också. Vi har nu i familjen övergått från tjocktv till plattv välkommen och tack. Vi slipper numera bli mobbade av syskon och vänner för vår gigantiska och tjocka tv som jag egentligen skulle kunna haft kvar ett bra tag till för jag bryr mig inte så mycket om hur tven ser ut. Men det är väl en typ av penisförlängare för killar och Andreas har nu blivit några centimeter längre in så fall, för snyggt vart det och bättre ser man. Linus du behöver inte längre ha kikare, varsågod!

Jag har inte skrivit så mycket för att jag inte orkat helt enkelt, vi har vart på ks varanandag hela förra veckan ram till i onsdags nu är det bara en gång i veckan igen skönt. Jag har också vart sjuk i helgen och mått rent ut sagt piss piss piss. Nu mår jag mycket bättre men sover middag ungefär två timmar varje dag för att orka med.

Ultraljudet i onsdags såg fint ut än så länge, Texas har sjukt lite fostervatten nu och det var väl på gränsen ett tag tills läkaren hittade en lite större ficka som skulle räcka en vecka till och kanske fler. Men vi tar numera varje ultraljud vecka för vecka och ska väl mer eller mindre vara ganska beredda. Vi fick en bild på Texas i 3D den här gången och gud så bening och tanig han är, nästan på gränsen till läskigt. På bilden är också Tristan pung och rumpa och jag är nu ganska säker på att det är Andreas barn endå haha. Vi får också gå direkt till specialist mödravården efter och göra CTG, då lyssnar dem på barnens hjärtljud.

Två stora saker som hänt är också att vår underbara dotter har fyllt 3 år nu, stora tjejen. Vi har haft kalas och hon har nu tusen nya roliga saker som hon leker med hela dagarna långa. Hon fick bestämma tårta så vi beställde en Hello kitty tårta från Andreas jobb och den var super fin och Thyra tyckte om den väldigt mycket.
Vi har fått en ny lägenhet också och flyttar den 1/7, skrev kontrakt igår. Vi planerar nu för fullt hur vi ska måla och möblera, det är en fyra på 93 kvadrat i det lite mer lugna området i bro och vi är så glada att vi ska få flytta för här får vi inte plats längre helt enkelt.

Ni ska få lite bilder på Vår 3 åring och tårtan, nu står Thyra och dansar och sjunger till sina favoriter Timotej med kom och manboy. Hon har klätt på sig byxorna ut och in, bak och fram och springer runt, mitt fina fina barn.








Hoppas alla får en underbar fredag


Uppdatering för er nyfikna.

Jag har vart totalt slut efter påskhelgen så det har inte blivit mycket av bloggen. Har för tillfället börja sova så fruktansvärt dåligt, somnar inte en minut innan tre på natten. Jag är trött men har svårt att få ro så jag sover väl en fem timmar varje natt och det blir man inte smart på mer som en zombie.
 
Vi hade ultraljud igår kl 10, min kära brr körde snällt in oss och fick också äran att följa med in och se dem små busarna i magen så nu har ju vi pajat för hans blivande fru och mamma till hans barn, att se ett barn är häftigt men att få se två är obeskrivligt häftigt, så förlåt redan nu i förväg till den fruen :).

Men det gick inte så fort som vi trodde att det skulle gå, på ultraljudet sa som att allt såg bra ut men jag reagerade på att Texas fostervatten blir mindre och mindre och det är självklart inte bra. Men enligt barnmorskan inget alarmerande men hon och läkaren ville ändå att vi skulle upp till specialistmödravården så det gjorde vi. Jag fick ligga med ctg, en apparat som mäter hjärtljuden och sammandragningarna och efter det skulle vi få träffa en läkare. Läkaren sa också att det såg bra ut och att dem trots allt är stora för att vara i vecka 29 och det kändes bra. Men även om det ¨såg bra ut så ska vi nu in på ks varannan dag för att göra ctg och jag fick kortison spruta för att snabba på lungorna hos grabbarna och det gör dem för att dem misstänker att det kan bli snitt snart beroende på hur det ser ut på onsdag och vad ctg kurvorna ser ut. Jag var där igen idag och fick en ny spruta, ajajaja säger jag bara, hugg ner i rumpan och en svidande känsla i några minuter.

Vi ska till förlossningen på lördag och se hur det ser ut då, men nackdelen med sprutorna är att jag sover dåligt och igår somnande jag fyra kul, barnmorskan sa att jag kanske skulle kunna sova ordentligt igen på lördag så som sagt zombie är vad jag är. Men spännande är det, vi kanske har våra pojkar hos oss i slutet av veckan men nu ska vi inte hoppas för mycket det kan lika gärna se bra ut på onsdag.

Där har ni den uppdateringen nu ska jag ta två Alvedon och mysa med min sjukling till pojkvän och hoppas på sömn ikväll.

go kväll!


Påsk!

Så var det skärtorsdag idag då och inte en ända påskkärring har vart och plingat på, tråkigt men kanske lika bra hade inget godis att ge dem i alla fall bara frukt och hur glad blir man som barn om man får ett äpple nja inte jätteglad kanske.

Thyra fick vara ledig från dagis idag så vi har haft det lite mysigt hon och jag. Vi låg kvar länge i sängen och kollade på barnprogram och åt frukost, det var väldans mysigt. Sen ett långt bad och lite lek med lego och dockor, efter det blev det en eftermiddagslur vilket jag behövde kan jag säga och när vi vaknat gjorde vi äppelpaj som vart otroligt god faktiskt. Men vi har saknat Andreas massor och Thyra frågar hela tiden när han kommer hem, han har jobbat sent i två dagar så hon har inte träffat honom så mycket. 

Vi håller på och söker och tittar på lägenheter just nu, vi är i behov av större så en fyra är vad vi vill ha och Thyra har fått följa med och titta och säga sitt. Hennes önskemål är att hela lägenheten ska vara rosa och vi har liiiite svårt att ordna det men vi har gjort en kompromiss och hon kommer få rosa i sitt rum och det gick hon med på även om jag är lite sugen på rött och vitt men det är inte jag som ska sova i rummet. Hon har flyttat idag också, men tydligen är det bara hon och pappa som ska flytta till en lägenhet jag får tydligen bo kvar här, vet inte riktigt hur jag ska ta det men tar hon Andreas får hon mig också.

Imorgon ska vi på påskmiddag hos mamma och hon har köpt ansiktsfärg så Thyra ska få måla sig till påskkärring och jag har lovat att jag också ska bli en, det ska bli kul för det var väl typ för 15 år sen man var påskkärring, hur gammal var jag då? 23-15= 8 ja det kan vara rimligt att jag var det då utan att det skulle kunna vara pinsamt.
Ni får säkert se en rolig bild av det imorgon.

Senaste ultraljudet såg bra ut, en liten liten förändring på flödet i Texas navelsträng men inget att oroa sig för sa läkaren. Så jag får lita på det även om oron tuggar i mig, men jag kan inget göra. I tisdags hade jag sammandragningar var 5 minut hela kvällen, det var inte långt ifrån att vi åkte in, Andreas var väldigt orolig och ringde själv till förlossningen för att prata med dem. Jag är i vecka 28 (27+5) snart vecka 29 och ingen trodde att jag skulle gå så här länge och det är ju toppen.

Nu ska ni få se lite bilder på min skorpa från idag och en väldigt häftig bild på Tristan som vi fick med oss från ultraljudet av den snälla läkaren.




Hon är duktig på att göra sig till min dotter.

Här har ni vårt påskris som jag och Thyra pyntat.


Och sist men inte minst en häftig bild på Tristan, Texas ville inte alls vara med på bild tyvärr.


God natt på er!


RSS 2.0