Tröttmössa!!

God morgon på er som är vakna och en arg blick till alla er som får sova vid den här tiden. Jag är såååå trött, men Thyra är ledig idag och det är bara jag som får gå upp, Andreas är ledig och ligger kvar och myser i sängen men om någon timme ska jag gå och byta plats med honom så jag orkar med resten av dagen. Han är ledig hela helgen och det är så mysigt när han är det. Jag och Thyra äter frukost och kollar på barnprogram nu, på en ny tv också. Vi har nu i familjen övergått från tjocktv till plattv välkommen och tack. Vi slipper numera bli mobbade av syskon och vänner för vår gigantiska och tjocka tv som jag egentligen skulle kunna haft kvar ett bra tag till för jag bryr mig inte så mycket om hur tven ser ut. Men det är väl en typ av penisförlängare för killar och Andreas har nu blivit några centimeter längre in så fall, för snyggt vart det och bättre ser man. Linus du behöver inte längre ha kikare, varsågod!

Jag har inte skrivit så mycket för att jag inte orkat helt enkelt, vi har vart på ks varanandag hela förra veckan ram till i onsdags nu är det bara en gång i veckan igen skönt. Jag har också vart sjuk i helgen och mått rent ut sagt piss piss piss. Nu mår jag mycket bättre men sover middag ungefär två timmar varje dag för att orka med.

Ultraljudet i onsdags såg fint ut än så länge, Texas har sjukt lite fostervatten nu och det var väl på gränsen ett tag tills läkaren hittade en lite större ficka som skulle räcka en vecka till och kanske fler. Men vi tar numera varje ultraljud vecka för vecka och ska väl mer eller mindre vara ganska beredda. Vi fick en bild på Texas i 3D den här gången och gud så bening och tanig han är, nästan på gränsen till läskigt. På bilden är också Tristan pung och rumpa och jag är nu ganska säker på att det är Andreas barn endå haha. Vi får också gå direkt till specialist mödravården efter och göra CTG, då lyssnar dem på barnens hjärtljud.

Två stora saker som hänt är också att vår underbara dotter har fyllt 3 år nu, stora tjejen. Vi har haft kalas och hon har nu tusen nya roliga saker som hon leker med hela dagarna långa. Hon fick bestämma tårta så vi beställde en Hello kitty tårta från Andreas jobb och den var super fin och Thyra tyckte om den väldigt mycket.
Vi har fått en ny lägenhet också och flyttar den 1/7, skrev kontrakt igår. Vi planerar nu för fullt hur vi ska måla och möblera, det är en fyra på 93 kvadrat i det lite mer lugna området i bro och vi är så glada att vi ska få flytta för här får vi inte plats längre helt enkelt.

Ni ska få lite bilder på Vår 3 åring och tårtan, nu står Thyra och dansar och sjunger till sina favoriter Timotej med kom och manboy. Hon har klätt på sig byxorna ut och in, bak och fram och springer runt, mitt fina fina barn.








Hoppas alla får en underbar fredag


Kommentarer
Postat av: Cissi

Grattis till lägenheten! :) Skönt att slippa trängas i en för trång lägenhet.

2010-04-16 @ 11:03:47
URL: http://cissisonefors.bloggproffs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0