Grattis!!!

Min bror Emil fyller 19 år idag, Grattis till dig!!!


Just nu....

sitter jag på mammas veranda, lyssnar på Tomas Ledin, njuter av solen och att se Thyra springa runt och leka i gräset. Livet är bra underbart ibland. Jag njuter och njuter, Hoppas alla har en lika bra dag som mig.


Midsommar!

Hallå gott folk!! Snart är det midsommar och solen skiner inte kan det bli bättre, ja förutom att jag jättegärna vill vara hemma nu. Det kan vara så att jag bara behöver jobba till tolv idag, skulle vara så skönt. Thyra ska till mamma och Bosse över midsommar och hon åker idag så jag skulle väldigt gärna vilja hinna hem innan hon far iväg.

Imorgon är det midsommar, jag älskar midsommar. Thyra ska som sagt med mamma och Bosse till skansen med några vänner som har en son som är lika gammal som Thyra. Dem var där förra året också, mamma "bokade" Thyra redan i Januari tro jag, bara för att vi inte skulle hinna planera något, så henne kommer vi antagligen inte se röken av några midsommrar fram över. Men hon älskar djuren på skansen och få leka med jonte är ju inte helt fel.

Vi åker till min Farbror imorgon och firar som vi gjorde förra året, det kommer bli sill lunch (blä), lekar och god middag. Jag står för lekarna med lite, väldigt lite hjälp från min faster. Men det ska bli så kul, lagen är indelade och lekarna är klara så det blir väl typ mellan lunch och middag som lekarna drar igång tror jag, antagligen efter att alla fått i sig något gott att dricka. I år  har jag dragit med mig Andreas syster Cizzi och hennes boyfriend Magnus, tänkte att det var dags att integrera sig med familjen Hildeby. Det kommer bli väldigt roligt, jag,Andreas,Mickis,Emil,Cizzi och Magnus får bosätta oss i ett tält över natten, ska bli intressant och se hur kalt det blir. Förra året var ju Juni en ganska varm månad, då har jag förmig att jag hittade Andreas ute på bryggan mitt i natten, det kan vara alkoholen som spökar eller så var det bara så helt enkelt, han sov på bryggan. Jag verkligen älskar midsömmar!!!

Eftersom att Thyra åker till mamma redan idag, drar vi på bio med Cizzi och Magnus ikväll coh sover sen över där så att hela fjollgänget från viksjö kan åka tillsammans, det är nämligen där hela familjen Hildeby bor, i Viksjö.

Jaha nu ska jag fortsätta hoppas på halvdag, fösöka göra mitt jobb som är hmmm.... att sitta vid datan just nu och sen ja inge mer. Hoppas alla får en underbar Midsommar!!





Så där ska jag se ut imorgon.

Härlig helg.

Min helg började väldigt bra och har fortsatt så hela helgen ut. Jag började med att jag mötte upp Sandra och Nattis inne i stan , vi gick till ett trevligt cafè och drack kaffe och mineralvatten och åt en lite bit kaka. Det var väldigt trevligt att få sitta i några timmar och bara prata massor av skit och skratta, tack för det tjejor. Vi han även in på Åhlens en snabbis och där fyndade alla tre på lite smink, och jag hittade även en jätte tuff t-shirt till Thyra med barbaskön på och tre par pippitrosor som var väldigt uppskattade.


 


På vägen hem ringer Andreas och säger att Thyra har feber, dem va ju hemma hos pappa. När jag kommer dit är Thyra kokhet och alldeles röd om kinderna och mådde jättedåligt, stackar lilla tjej. Men hon somnade direkt när jag kom dit. Hemma hos pappa satt min faster och två av mina kusiner där, väldigt trevligt. Det va jätte mysigt att vara hos pappa, det va så längesen vi sov över där. Andreas, pappa och Emil drack massa teqila (tror det stavas så).

På lördagen bar det av till mamma, Thyra var fortfarande febrig och hängig. Emil och Mickis ville fira att dem vart förlovade i ett år, så dem skulle bjuda på middag, det slutade me att jag och Mickis lagade en riktig brakmiddag åt hela familjen och det vart så gott.

Fördrink: iskall Asti med jorgubbar i.

Huvudrätt: inbakad fläskfile och vitlökssmör, ungsbakade rotfrukter och bea, rödvinssås och vitlöksbröd.

Effterrätt: panacotta med hallonsås och jordgubbar.

Alla tyckte att det smaka väldigt bra, efter middagen somnade Thyra, killarna drog upp till tv spelet och jag, Mickis, mamma och stackars Bosse tittade på sex and the city för typ fjärde gången men den va lika bra den här gången också.

Idag har vi bara vart hemma och rensat garderoben och myst massor med en lite piggare Thyra.

   

   

   


Det var lite från min helg, hoppas ni andra haft det minst lika bra.

Hade!

Pippi paraply och fika.

Jag har så jävla tråkigt på jobbet just nu, det är två timmar kvar tills jag smiter iväg men det finns liksom inget mer att göra nu. Jag har smällt i mig choklad av ren tristes och druckit tio stora glas mineralvatten, dem har en kran som gör bubbelvatten här jätte gott men måste ju kissa så många gånger bara.

Om två timmar ska jag till stan och träffa Sandra och Nattis, det var meningen att det skulle vara fint väder och vi skulle dricka en varsin drink på någon mysig uteservering men nu blir det en trevlig fika inomhus istället. Det pissar ner utanför fönstret och jag måste gå en kvart till tunnelbanan hur ska det gå till, men som tur är har jag glömt Thyras pippi paraply här på jobbet så jag kan gå runt med det om jag inte vill se ut som en blöt katt när jag ska träffa dem.

Efter det ska jag hem till min far där Andreas, Thyra, Mickis och emil väntar på mig. Vi sover kvar där och jag ska titta på en väldigt speciell film när jag kommer dit.

Snälla gör så att klockan går snabbare, orkar inte sitta här i två timmar till!!!!

Överlycklig!!

Igår va det en väldigt bra och mysig dag. Det börjar med att jag hinner smita från jobbet tio minuter tidigare för att hinna med en tidigare buss så man slipper komma hem kl 6.
Jag har misslyckats ett antal gånger att hinna med denna buss, första gången hade den tydligen åkt förbi hållplatsen  väldigt väldigt mycket tidigare än va den skulle, så ja jag missa den och fick gå en jävla bit istället.
Andra gången stod jag på busshållsplatsen typ tio minuter innan bussen skulle gå, så nu skulle det vara omöjligt att missa den, MEN näe bussar åker förbi som inte är mina så jag känner mig lugn och ganska stolt att jag kommer hem tidigare, sen åker bussjäveln förbi med en "ej i trafik skylt på", den va jävligt mycket i trafik för när den åkte förbi såg jag två personer som sitter på bussen helvete tänker jag och ringer Ella som står några stationer bort, hon frågade bussköraren och det var min buss. Men igår och dagen innan hann jag med och fick vara hemma kvart över fem istället för kvart över sex överlycklig!! Duktiga jag :)

När jag väl kom hem gick jag, Andreas och Thyra ner til centrum och handla lite mat och hyrde film, vi trottsa alla som sagt att den här filmen är dålig, vi hade i alla fall tur med vädret två. Och ja den var faktiskt rolig och bra. Jag och Andreas skrattade massor i alla fall.

En riktigt mysdag som blev ännu bättre när det plingade på dörren kl 21:00, det var min kära familj som hade med sig en överraskning från elgiganten, och en överraskning från elgiganten är alltid bra. Vi fick en helt ny fin och bra kamera JIPPI!!!! Jag blev så glad, våran gick sönder för längesen och Emil börjar väl tröttna på att jag vill ta deras hela tiden. Så tack, tack och åter tack!!! jag blev väldigt glad, motivationen till varför vi fick den var och jag citerar "för att vi tycker om er så mycket" (Emil, 2009) så snart mina vänner kommer det bilder i mängder på denna blogg på min fina familj och mina underbara vänner.

Nu är det dax för lunch hare gött!!


God morgon alla glada!

Idag är det så fint väder ute att jag dööör, eller INTE!! Hatar regn och kyla. Men måste säga att det känns ganska bra att sitta här inne då, man missar inte så mycket då men det skulle vara ganska skönt att bara ligga i soffan och titta på en bra film.

Idag har jag glidit runt med Thyras fina Pippi Långstrump paraply, ett fint litet paraply som har färgerna grön, gul, röd, prickig och randig är den också, för att inte glömma Annika och Tommy och lilla gubben och herr nilson som också är med på det lilla fina. Fick inte så många blickar som jag trodde, och jag kände mig inte så jättebekväm med paraplyt men jag är inte den som är den och eftersom att jag var dum nog att lämna kvar mitt andra stora, rosa, supersnygga paraply på jobbet i tron om att här regnar det ju inte två dagar i rad, ja då får man skylla sig själv.

Jaha vad händer annars då? har fortfarande inte gjort klart min text värdelöst!! Men den ska vara klar idag innan jag går här ifrån, för idag ska jag mysa och leka med Thyra när jag kommer hem och inget annat!!! Saknar henne jättemycket, men om en och en halv vecka är det hon och jag resten av sommaren så underbart, då får gärna det fina vädret dyka upp också.

Nu ska jag jobba och ringa till Thyra, Ha en bra dag!

Dåligt

Dåligt av mig att inte uppdatera idag, har haft sjukt mycket att göra på jobbet idag. Tvingat i mig en halv god fisk på lunchen, har fortfarande inte gjort klart min fyra sidiga text så jävla värdelöst av mig usch!!! men det är på G. Innebandy möte ikväll så snart drar jag hem skönt skönt. kanske skriver lite mer ikväll.

Längtar hem!!

Nu är det exakt 40 minuter kvar av min arbetsdag. Jag längtar så mycket hem till Andreas och Thyra som är hemma och myser med Cizzi, Robin och alla barnen, jag vill hem nu nu nu!!! 

God morgon.

Nu sitter jag på jobbet pigg och glad och dricker mitt dagliga morgon kaffe, har aldrig druckit kaffe förut har aldrig tyckt om det, men någonting hände efter att jag vart mammaledig och började plugga igen. Alla drack ju kaffe så jag kunde ju inte vara sämre så det var bara att hälla i sig en latte om dagen minst, och nu är jag lite beroende faktiskt i alla fall här på jobbet. Det kan ha att göra med att jag har så fruktansvärt tråkigt lite till och från så jag bara måste ha nått att göra och vad är bättre än att gå och trycka fram en latte ur maskinen, ja du inte mycket. Men nu står koppen här och det är faktiskt väldigt gott.

Jag är verkligen utvilad efter helgen, det har vart en underbar helg. I fredags tog min kära bror studenten och den vart precis så rolig som jag hade förväntat mig. På lördagen följde Emil och Mickis med oss hem och städade, åt middag och sov över och kollade på fotbollen så klart.  På söndagen började dagen med att jag och Thyra tog med oss lilla hunden Lotta ut på morgon promenad och Thyra cyklade på sin fina rosa cykel och vart överlycklig varje gång hon cyklade snabbare än lilla Lotta haha. När Thyra sov middag kollade vi på en film som alla säger ska vara så bra, så vi hyrde den och jävlar vilken bra film. Gillar i vanliga fall inte såna filmer men den här var grym och jag kan knappt vänta tills tvåan kommer ut, filmen heter Twilight, den rekomenderas. Jag såg om filmen på kvällen sen när Andreas kom hem från jobbet.

Vi träffade Maria och Linus också en stund och det är lika mysigt varje gång, vi ses för lite  och Linus och Thyra har så otroligt kul ihop så det måste vi göra om oftare. Det vart också en hel del pluggande igår, jävla skit va jag är värdelös. I mitt huvud är liksom skolan slut redan men egentligen har jag en uppgift kvar som jag bara skjuter åt sidan hela tiden, men idag ska den bli helt klar så att jag kan maila den till min lärare.


Men nu mina vänner ska jag fortsätta dricka min nu halv kalla kopp med kaffe och ta tag i arbetet och sen är det full rulle.


Hoppas alla får en trevlig dag.


Dagen efter..

Go kväll!!! 

Nu är vi hemma, har vart det ett tag. Emil och Mickis följde med oss hem idag och har hjälpt  mig att städa lägenheten, som belöning fick dom en jättegod middag lagad av mig. Nu sitter vi i soffan och äter ostbricka, popcorn och en liten mängd godis och bara jäser. Vi fick med oss en väldigt söt liten hund också, hon heter Lotta och tycker faktiskt om mig, går efter mig vart jag än går. Det är nämligen så att dom flesta hundar inte alls tycker om mig, jag vet inte vad som är problemet jag är ju jätte rolig att leka med.

Nu ska jag fortsätta jäsa, svulla, njuta av livet och spana in min pojkvän som sitter i fotöljen lite längre bort.

Ha en mysig kväll nu!

Studentens lyckliga dar!!

Hela dagen har vart jätterolig. Emil kommer till oss lite på lyset så klart, men han är så sjukt rolig när han har druckit lite så vi har skrattat massor idag. Han var så fin och mickis också, ni ska få se bilder.

Alla gäster gick för ett tag sen, vi blir kvar över natten och just nu är det bara mamma, Bosse, Linus och hans kompis Nicke och Emil, Andreas och Jocke och Thyra så klart men hon ligger och sover. Vi sitter och pratar lite i köket men nu tog jag en paus. Vi ska väl ner till mickis en stund snart. Men jag lägger upp lite bilder så får ni se.



 

   


God morgon!

God morgon alla glada!

Vilket vackert väder det är ut, verkligen ett mysigt väder att ta studenten i. Jag tycker lite synd om min bror och alla andra som springer ut idag. Fast när jag tog studenten då såg det minsann exakt likadant ut på himlen som det gör idag, grått och kallt. Slipper man regnet så är man ju glad. Dessutom tror jag att min kära bror kommer vara en aning på lyset så va gör det om det regnar, lär ju inte märkas i alla fall.


Jag skulle egentligen haft en fin klänning på mig dagen till ära men det kunde man ju glömma, alldeles för kalt för det, tråkigt!! Men ett par snygga jeans och en spets topp duger det med. Jobbigt bara att man ska sminka sig halv sex på morgonen och det ska förväntas hålla hela kvällen, jo tjena att det gör det. Men det är väl okej att dyka upp där på skolgården med sminket rinandes i hela ansiktet som att det har vart en slang med rinande vatten över mig och lockar i håret som inte längre ser ut som lockar i håret, härligt det kommer se super härligt ut!!


Jag blev så glad på mors dag för jag fick en locktång av Andreas, förlåt menade Thyra så klart det va ju hon som hade köpt den alldeles själv. Men i alla fall den är hundra gånger bättre än den jag hade och lockarna stannar faktiskt kvar i håret mer än tio minuter och det är ju ett plus, nu hinner dom på tåget se att jag har lockigt hår i alla fall. Tydligen så hade jag 7 watt i den andra och 56 i den här så ja den är väldigt mycket bättre, vet egentligen inte varför jag babblar om min locktång vem bryr sig egentligen.


Idag är det i alla fall firande som gäller. Sitter på jobbet nu och tittar på klockan titt som tätt, min bror hämtar mig så jag kommer fortare hem, underbart! Blir lite ledsen i ögat när jag tänker på hur stor Emil har blivit och att han faktiskt tar studenten idag, det kommer bli väldigt roligt idag.


Hej då på er!


Nörd ett & två.

          

Här är dom två nördarna som tar studenten imorgon :) Älskar er!!    
   
                   


Ps. Har redan fått tre läsare nu :)

Drar igång igen.

Hallå alla glada!!

Tänkte att jag skulle börja blogga igen, jag vet att det är många som vill det och nu ska jag bara sprida det så jag får tillbaka alla mina läsare haha låter som jag hade massor men så är verkligen inte fallet. Men Ewa och Mickis förväntar jag mig i alla fall.

Nu är jag klar med skolan för den här terminen och kan numera kalla mig för matematik och svenska lärare tror jag. Det har vart en tuff termin och nu är den äntigen över men kul har de vart också. Har haft sex veckors praktik och det var riktigt roligt det är så jävla svårt bara att komma på roliga och bra ideer för lektioner, men det gick ju tillslut och nu väntar jag bara på mitt betyg.

Just nu sitter jag i en reception på ett kontorshotell, det är min vän Ella som fixat detta jobb till mig i tre veckor nu så det tackar jag för. Jag har redan klarat en hel vecka typ och trivs faktiskt väldigt bra. Det är roliga människor som jobbar här och min uppgift är att serva dem med frukt, kakor och påfyllning av kaffemaskinen och svara i telefon vilket jag är väldigt bra på om jag får säga det själv. eller ja nu ljög jag lite, jag hatar att svara i telefon och jag har växeln kopplad till mobilen så jag kan inte missa samtalen med flit för att mobilen ligger där i fickan hela tiden, det jobbigaste av allt är när jag står någonstan där det är mycket folk och det ringer, då måste jag springa ifrån så att ingen hör mig haha jag är en sån tönt och folket här måste tycka att jag är lite skum. Förra veckan blev jag upplärd av hon som jobbar här i vanliga fall och jäklar vilken krut tant det va, jag skratta nästa hela tiden och gör även nu då jag hör hennes röst i huvudet hela tiden, varje liten sak jag ska göra. En väldigt tuff tant!!

Men hur kul det än är att jobba här så är jag otroligt lycklig över att jag valt rätt yrke att utbilda mig till för jobbet som lärare ska bli så otroligt roligt.

Jaha vad händer annars då? näe inte mycket, Andreas och Thyra är på dags kryssning idag med några kompisar och här sitter jag. Men det hade gungat en hel del och stackars Andreas som blir tokåksjuk mådde inte så bra. Men dom har det trevligt och jag ska nog åka in efter jobbet och möta upp dem tror jag, måste ändå in till stan och köpa student present till Mickis. Min minsta lillebro Emil och hans tjej tar studenten imorgon, så kul!! Emil kommer ara jätte fin med fluga och grejer.

Näe men mer än så här blir det inte idag.

Puss på er!

RSS 2.0