HÖST!!!

Märks det att jag längtar efter hösten?? ja kanske lite, men ska faktiskt på hockeymatch nu och då måste man klä sig varmt, heja lillebror!!


Övningskört!

Jaha god morgon då alla glada!! Idag kom jag till jobbet väldigt tidigt, en halvtimme.  Men det är ganska skönt för det är ingen som kommer så tidigt, jag fick sitta i lugn och ro och äta min frukost härligt.
        

Jag vill berätta om min övningskörning som jag har gjort nu två dagar, väldans roligt är det. För några år sedan gjorde jag ett försök till att övningsköra men det gick inte så bra och jag la det på hyllan. Men nu är jag på det igen och gud av kul dte är att köra bil, jag är inte så överdrivet bra men jag kan köra, har lite svårt att hitta dragläge men det kommer.  Fick bara kärringstopp tre gånger haha, och första gången var det bara en bil som tutade på mig en tjurig gamal gubbe, fy för dem haha. En sak som jag inte fattar att jag kan glömma är att ta på mig säkerhetsbältet innan jag börjar åka, bosse har frågat mig varje gång efter att jag åkt en lite bit om jag inte har glömt något och jo det har jag ju, det där jäkla bältet så jag lär ju blir en trafikfara för mig själv. Det är i alla fall väldigt roligt, jag vill ha körkort nu, då kan jag köra runt alla som vill om dem har bil och bensin så klart :) igår körde jag i mer än en timme med Bosse, jag frågade honom om han skulle känna sig säker om jag hade körkort och körde bilen, men det skulle han inte haha. Vi åkte först lite i bro där det inte åker några bilar, sen körde jag runt i kungsängen och bro och en tur till håbo tibble vart det också, en snabbis på motorväg med. Jag har lite svårt med att hålla farten också, har en aning mycket fart i vissa svängar, men annars går det ganska bra. Jag vill köra mer nu.

Men nu ska jag fortsätta jobba lite, hörs senare!!

Äntligen lite regn!

Kanske låter konstigt att jag vill att det ska regna, men sanningen är att jag tröttnat på sommaren lite och värmen. Jag vill ha höst med fina färger på löven och lite ruggigare väder, så att jag kan få ha mysiga stickade tröjor, mössa och vantar. Jag älskar hösten och vintern, egentligen älskar jag alla årstider i början som tex början av sommaren älskar jag men nu när det vart varmt ett tag och jag tröttnat på att ligga i solen längtar jag till hösten och då älskar jag hösten, sen börjar jag hata hösten och längta efter vinter osv.  Men nu vill jag ha höst och att skolan ska börja för jag längtar lite, bara två veckor kvar nu härligt.

Snart får jag åka hem till Andreas och Thyra,  jag vill att klockan ska gå lite snabbare vill hem nu och mysa lite. Jaha ska ta tag i det sista sen drar jag hem. Hej så länge
!!

God morgon!

Idag fick jag åka bil till jobbet och det var så skönt att slippa sitta på tåg och buss. Jag kommer få åka bil hem också, då är jag hemma hos mina älsklingar tidigare. Nackdelen med att åka bil var ju att jag kom till jobbet halv åtta istället för tio över åtta så dagen kommer nog gå ganska så segt. Igår under jobbtimmarna gjorde jag inget annat än att surfa på internet och det kan vara väldigt jobbigt, tråkigt när man surfat så mycket att man inte längre kommer på några sidor att gå in på, så om någon har tips på roliga internetsidor så va inte rädd för att dela med er för jag lär behöva tips idag med. Det är fortfarande många som har semester här så det är tyst och inte alls många som ringer eller behöver hjälp med något så jag kommer sitta här i en vecka och ruttna bort. 

Igår när jag kom hem var maten klar och det va jättegott, när vi ätit klart gled vi hem till Stoffe och Maria, Andreas hjälpte Stoffe att flytta möbler, dem håller på att flytta så vi har vart där mycket och hjälpt till. Thyra och Linus leker och bråkar. Dem är så roliga Thyra coh Linus, när dem leker går det oftast jättebra och dem har hur kul som helst men nu har dem börjat bråka en del, ena stunde skrattar dem och busar, sen helt plötsligt  hör man hur någon skriker, antingen slår dem eller puttar varandra. Men det är ju bra att dem bråkar lite också, det som är så roligt är hur lätt dem släpper det efter, Någon av dem slår den andra båda gråter av förtvivlan en liten stund sen efter någon minut är allt bra igen och dem leker och busar igen. Tänk om det alltid var så lätt, att man bråkar lite och sen när man slagit till den ena och gråtit lite är allt bra igen. Man ska väl inte slåss överhuvudtaget och vi försöker lära henne det, men va lätt man har det när man är liten.

Tänkte att ni skulle få se hur stor min tjej har blivit så jag lägger ut lite bilder, hon har fått så långt hår nu så jag kan till och med få upp håret i en hästsvans, det är en väldigt lite hästsvans men gud så söt hon är i det :)







 
Så väldans fin tjej jag har, hon är underbar. Slutar aldrig prata, hon babblar på och är så duktig på det. Igår när vi satt och åt så säger hon så här - så här är det mammma, vi ska äta maten nu! hon skriker typ ut det, hon är så duktigt, härmar allt man säger och det är jag som brukar säga så här är det haha hon säger också va! till allt, om man frågar henne om hon är hungrig så säger hon bara va. Det är faktiskt lite jobbigt när hon säger det till allt. Hmm vad säger hon mer som är roligt, jo hon säger, - han är alldeles galen faktiskt, det skriker hon också rakt ut ofta.
Min lilla skrutt!!

Sen tänkte jag visa er hur mitt skrivbord på jobbet ser ut och hur jag ser ut idag.





Schnygging va, haha




Mina snygga dojjor som är köpt på barnavdelningen, Thyra har likadana i mindre storlek, lite roligt när vi båda har dem på oss.


Nä nu ska jag fortsätta "jobba", hoppas alla får en trevlig dag.

Tillbaka.

God morgon, god morgon!
Tänkte att jag skulle börja skriva igen i den här bloggen nu när jag ska jobba en vecka. Mitt jobb är så lätt och kanske en aning långtråkigt, har inte så jättemycket att göra och vad är då bättre än att skriva lite i bloggen, inget! Så nu jävlar ska det skrivas, jag har precis druckit mitt morgon kaffe och till och med stoppat i mig en kaka, gud så hemskt kl 8 på morgonen men jag kan äta godis till frukost så en kaka är ingenting.  Jag ska jobba en vecka på samma jobb som  jag var på innan sommaren började, det är väldigt roligt med alla trevliga människor som jobbar här men sysslorna är inte många. Men jag står ut en vecka för sen har jag en veckas semester till innan skolan börjar.

Jag skriver mer sen ska fylla på kaffe och frukt nu, hoppas alla haft en bra sommar!

RSS 2.0