Härliga Onsdag.

Idag har det vart en bra dag om man jämför med gårdagen. Igår mådde jag pyton och att hämta Thyra på dagis vart ett stort projekt för mig så töntigt när ska dessa gravida symtom försvinna. Idag går jag in vecka 11 så nu ska alla jobbiga symtom som illamående börja släppa, jag håller alla fingrar och tår för det.

Igår spydde jag två gånger men hade känslan i kroppen hela jävla dagen usch säger jag bara. Mamma kom och höll mig sällskap och Bosse också en liten stund tills Andreas kom hem från jobbet. Jag känner mig som världens sämsta mamma just nu, det är inte meningen att det ska gå ut över Thyra, men jag är så trött och vissa dagar mår jag så fruktansvärt illa så att liggande läge är det ända rätta. Jag somnande kl åtta igår med Thyra bredvid mig och jag har ingen aning om när hon faktiskt somnade väldigt obehaglig känsla men jag vaknade till en gång i timmen fram till ett och varje gång låg hon bredvid mig och sov så sött.

Så inatt har jag sovit hela TIO timmar, otroligt skönt och jag var inte hungrig när jag vaknade så skönt. Men på något konstigt sätt somnade jag en halvtimme runt halv elva i alla fall, hur är det möjligt att vara så trött?? Men idag mår jag ganska bra, Andreas har handlat hem sånt jag tycker om och kan äta, har till och med fått i mig lite choklad idag så gudomligt gott.

Gud va jag svamlar om tråkiga saker, men just nu ser min vardag ut som så. Men jag är otroligt glad att vi ska få ett syskon till Thyra och just nu får jag stå ut med allt vad det innebär, snart är det över.

Hoppas alla får en fin dag.

Vecka 11, va obehagligt det ser ut :)



En stolt storasyster!!!


Håll koll en minut in i filmen, det är min lillebror Emil som får pucken på egen planhalva och gör det snyggaste målet. Första målet i A-laget och en syster kan inte bli stoltare, i målet hänger dessutom min andra bror som alltid briljerar i mål :) Är det några jag ser upp till så är det mina älskade bröder.


Söndag!

  

God morgon alla glad och sura också för den delen.

Helgen har vart lugn och härlig, jag var i skolan i fredags på den dryga tiden 13:00 till 16:00, jag var hemma vid fem och tog min plats i soffan i vanlig ordning. Andreas hade köpt hamburgare så det satt som en smäck i magen. Efter det var det fredagsmys på hög nivå. Vi tog det bara lugnt och låg in soffan alla tre och titta på bollibompa och idol så klart. Thyra älskar idol och i fredags fick jag och Andreas se hennes kunskaper i dans, hon dansade som Tove gör med händer i luften lite halvt skakandes, jättesöt.

lördagen börjar som alla andra dagar för mig kl 6 och inte en minut senare, två timmar vid datorn innan Thyra vaknar och Andreas åkte till jobbet. Vi hade en mysdag jag och Thyra och somnade båda två vid tolv och vaknade två timmar senare.  På kvällen fick vi besök av Sandra och Tobbe som kom på middag. Jag och Sandra pratade nästan hela kvällen om bebisen i magen och hur trött jag är hela tiden. Hon frågade många gånger om jag höll på och somna men tio minuter efter att hon frågat sista gången sitter hon själv och sover i fåtöljen :) så vem var tröttast? inte jag i alla fall.

Idag är det match i jakan som gäller, tror att jag ska kunna ta mig dit får se hur jag mår fram på eftermiddagen. Igår mådde jag illa hela dagen från natt jag vaknat tills jag dunkade ner i sängen, idag är läget än så länge stabilt, har fått i mig lite frukost fast magen skriker efter ännu mer.

Fredagsmys


Lördagsmys




Älskar våran nya kamera.


Läget idag.

  •  

Jag tycker att det här ska bli jättekul att få en liten till men den första tiden av graviditeten är allt annat än jättekul.  Mina problem denna gång har vart och är dessa:

  • Illamåendet som är otroligt kraftigt denna gång.

 

  • Kräkningar som jag inte gjorde en ända gång med Thyra, har hänt hundra gånger vanligast vid morgonen och på kvällen.

 

  • Trött hela, hela tiden blir liksom aldrig pigg mycket värre denna gång.

 

  • Vaknar varje morgon mellan 05:00 och 06:00 inte en minut senare eller tidigare och det suger för jag behöver egentligen sova mycket längre.

 

  • Hungrig, jag är så hungrig ibland så att jag vill kräkas. För hur hungrig jag än är får jag i mig minimalt med mat.

 

  • Blev sjukskriven i 3 veckor på grund av illamåendet, men har inte utnyttjat den, i skolan kan man inte vara sjukskriven.

 

  • Nedstämd och ledsen, kan bero på att jag inte kunde gå utanför dörren på två veckor pga illamåendet vilket är väldigt deprimerande jag älskar ju att hitta på saker och ha folk hos oss.

Mycket saker är det men jag vet också att dem snart går över jag är bara i vecka 9 nu och det brukar gå över i vecka 12, tidigare för mig hoppas jag. Illamåendet har haft en paus på två dagar men kom tillbaka i morse tyvärr, då är det tur att man har tabletterna som är en gåva från gud just nu.  Vaknade 05:35, gick upp och la mig i soffan och det tog ungefär en kvart så låg jag och krama toaletten så härligt.  Nu ligger jag i sängen igen och vilar magen efter frukosten och väntar på att tabletten ska börja värka för kl 11 ska vi på inskrivnings samtal hos mvc och det vill jag inte flytta på.

 

Thyra är hemma och är sjuk, eller nu har hon inte haft någon feber sen igår men hon får vara hemma och följa med till mvc idag.  Jag får uppdatera om hur jag mår senare.

                             


Stora saker på g!

Jag kan inte hålla mig längre, jag har inte heller så många läsare så varför hålla det hemligt. Det är lite tidigt men händer det något så gör de det och är inget att göra något åt. Jag mår inte så bra, sämre än vad jag trodde var möjligt, då är det bra och kunna skriva här exakt hur dåligt jag faktiskt mår och om alla krämpor som uppstår och just nu är jag ledsen dygnet runt, det är inte dåliga saker utan bara hormoner som spökar som har gjort mig så jäklars blödig.

Jag, Andreas och Thyra väntar tillökning i familjen, Thyra ska bli storasyster som vi har längtat efter detta och nu är det äntligen på riktigt. Vi ska få en lite bebis som är beräknad i juni 2010 om allt går som det ska. Ett litet sommarbarn mysigt värre.
Jag har mått pyton i tre veckor nu och så mycket som jag har spytt dem här tre veckorna har jag inte ens gjort på två år. Har mått illa konstant, efter en vecka då jag inte hade ätit något annat en lite nyponsoppa fick jag medicin mot det extrema illamåendet och dem hjälpte. Men då slog astman och allergin till och fan vad jobbigt säger jag bara. Så här dåligt mådde jag inte med Thyra. Just nu har jag inte mått illa på två dagar men är däremot så hungrig, konstant hunger, blir liksom inte mätt och är inte sugen på nått så just nu lider jag av det. Huda det blir aldrig bra, men jag vet ju att det går över om några veckor.

Vi är verkligen så enormt glada hela familjen, Andreas den stackaren får ta det största lasset just nu både med Thyra och hemmet, jag vilar nästan hela tiden och social livet är bortspolat. Men han är guld värd och uppskattar allt som han gör. Vi är världens lyckligaste så nu får vi hoppas att inget händer med pyret i magen, håll alla tummar och tår för oss :)

Hoppas alla har haft en bra måndag.


Myskväll!!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har inte haft humöret helt enkelt. Men nu börjar det ljusna och och jag hoppas att varje dag blir bättre och bättre. Jag har också sett att mina läsare har börjat rymma och det går ju inte för sig.

Just nu är jag hemma hos pappa och myser i deras fina hem, Andreas är med några vänner och spelar tvspel och jag kan knappt vänta tills han kommer hem ikväll. Saknar honom så mycket redan.

Nu ska jag fortsätts mysa med min otroligt bakfulla bror, mysiga pappa, gulliga styvmor och busfröt Thyra!!

Hoppas helgen blir bra för alla.


Då är jag tillbaka i livet igen.

Det har vart en sjukt, sjuuuukt jobbig vecka för mig och min lilla familj. Jag har inte mått bra alls, åt min första "riktiga" måltid på över en vecka idag och jag är så mätt och glad för det så jag är på gränsen till att börja gråta. Sammanlagt har jag tappat 3 kilo på denna korta tid och gått runt i lägenheten som en gammal kärring.

Jag har mått så dåligt att jag bara kunnat stoppa i mig små saker och massa vatten. Men usch som jag har mått. Nu har jag vart hos läkaren två dagar i rad och nu för första gången på över en vecka kan jag se ljuset i det hela, härligt.

Så nu håller vi tummarna för att det håller i sig, håll gärna en tumme för mig. Har egentligen inte så mycket mer att skriva om, ni kanske vill veta hur jag rullade från den ena sidan i sängen till den andra i lördags? eller hur jag trykte i mig en banan i torsdags? Näe tänkte väl det, återkommer med stora nyheter och nöjen senare i veckan då. 

Här är en bedårande bild på min underbara dotter som för första gången vart med på ett förskolekort :)


Underbart!!

Hade mina vänner.


RSS 2.0