Min fina tjej.

Thyra börjar smått tröttna på min mage nu tror jag, igår påväg till dagis sa hon - mamma du ska åka till sjukhuset och föda bebisarna, då kan pappa hålla i dom och du kan bära mig igen.
Min mage är så stor så jag kan inte bära henne längre, eller det har vart så i ett tag, sen ska man inte bära så mycket om man är gravid men så klart sitt eget barn kan man bära men inte jag för det gör ont i hela magen efter, det skär lite i hjärtat när hon säger så för jag vill bära och krama henne massor. Och min skrutt längtar nog ganska mycket tills jag kan bära henne igen tror jag. Min dotter är det finaste som finns.


Jag och Thyra längtar väldigt mycket till sommarn.


Idag bär det av mot jakan där Maria med Linus, Emil & Mickis med Liam och vi Andreas, jag & Thyra ska ta oss en liten fika kanske och titta på doppresent. Det ska bli mysigt, och jag ska få träffa lilla gosiga Liam :)

Puss och hej så länge.


Är dem här två släkt?




Söta!

God natt igen


Magbild v 27 (26+5)

Bli inte rädda nu men så här stor är min mage just nu.



Hey big mama!!



Ultraljud imorgon håll alla tummar och tår för oss.

God natt


Längtan!

 

God morgon på er!

Jag ser att jag har ganska många läsare varje dag och det är ju trevligt, det vore kul och veta vilka ni är. Jag vet att mina närmaste vänner läser och min familj så klart. Eftersom att jag på senare tid blivit ganska virrig och lat så har jag blivit fruktansvärt dålig på att svara i telefon, om ni ringer och jag inte svarar så är jag antagligen så trött så jag inte orkar prata och jag vill vara så alert som möjligt när jag ska prata med mina vänner. Men det dåliga är att jag glömmer att ringa upp och det ber jag hemskt mycket om ursäkt för, check lista till mig själv är att ringa Sandra idag :)

Det rör sig i magen hela tiden och det gör mig väldigt lycklig just nu. Det är liksom lite obehagligt nästan, för med ett barn i magen är det oftast sparkar på ett ställe i taget men nu är det som så att om en sparkar till uppe på magen så sparkar den andra neråt och det blir samtidigt så klart. Hela magen rör sig och jag vet inte om det börjar bli ont om plats för det är mer fötter som drar längs magen så man kan se på utsidan hur en fot går från den ena sidan till den andra, som en alien och lägg på bilden av min mage med hud tunn som en ostskiva och alla ådror som syns nu så är det kanske en alien mage ändå. Jaja trotts ailien magen är det mysigt att dem rör sig hela tiden då vet jag att det är bra där inne. Nytt ultraljud på Torsdag på ks i solna igen, skönt.

Helgen har vart kanon, jag har köpt ny matta till Thyras rum och en pall till toan så jag äntligen kunde plocka bort pottan. Jag fick åka själv med mamma och Bosse till Ikea och äta deras frukost där och när vi handlat klart fick jag i mig två korvar, inte för att jag var hungrig utan att det är ett måste när man åker till Ikea, jag måste äta korven där för den är absolut utan tvekan den godaste korven i världen.

Vi var också och hälsade på Robin och Cazzandra i lördags och det var väldigt trevligt, vi pratade magar och bebisar och Cazzandra var ju redo för att föda, det har hon vart länge :) och i söndags fick hon äntligen sin lilla bebis så ett stort grattis till Robin, Cazzandra och Aaron.

I söndags var det slapp i sängen hela dagen, till och med Thyra var slutkörd, men hon trivs numera väldigt bra i sitt rum när vi möblerat om och lagt in en stor och mysig matta så hon lekte ganska mycket där inne, men vi somnade alla tre innan det bar av på kalas. Lilla Linus som Thyra säger fyller hela tre år, dem börjar bli så stora nu. Vi fick goda kakor och tårta och pizza till och med, vilken lyx och var inte hemma förens kl halv 9.

Nu är Andreas och lämnar Thyra på dagis, alla dagar jag får vila är guld värda. Det är i vanliga fall en promenad på tio minuter till dagis men med min pensionärsgång och tjocka mage tar det nu betydligt länge och fan vad ont jag har när jag väl kommer innan för dörren. Hemvägen är värst, då går jag och tänker att nu är det bara den biten kvar och när jag kommit till målet börjar jag om och nu är det bara den lilla biten kvar och när jag äntligen kommer till porten så upptäcker jag att det är en trappa kvar, fan att man glömmer den varje gång, hasa sig upp och in genom dörren och bums i säng för liggande läge är det ända som är skönt efter den promenaden, ni skulle antagligen skratta om ni visste hur liten promenad det egentligen är, innan jag blev gravid kunde jag gå låååånga promenader men inte nu. Tur att man blivit sjukskriven nu i alla fall.

Så fort magen är borta så ska jag och vagnen ut på mils långa promenader och jag har några offer som ska få följa med, jag berättar inte vilka för då kommer dem inte svara i telefonen när jag ringer sen.

Jaha nähej om man skulle fortsätta titta på nakna kocken och stoppa i sig något att äta.

Måste säga att jag älskar min familj i mängder!!


Se så kul man kan ha :)


Torsdag!

Hallåja!!

Idag är det Torsdag och jag har ont i ryggen och är trött. Men om en stund kommer lilla Petra så vi kan göra klart vår examination som ska redovisas och lämnas in imorgon. Min sista dag i skolan innan sjukskrivningen, ska till läkarn idag kl 3 och få mitt intyg och det ska bli så skönt, för det enda jag orkar göra är att gå med Thyra till dagis och när jag är hemma sen så däckar jag i sängen, min ork är nere på noll.

Ikväll kommer pappa på besök och Linus kanske, för han har kommit hem över helgen, det var på tiden. Jag är van att han kommer hem varje helgg och nu var det nog två helger sen i alla fall.
Orkar inte skriva mer nu får se om jag har något roligt att skriva om lite senare.

Ha det gött så länge!


Härligt, allt är härligt!!!

 Förlåt, förlåt för den dåliga uppdateringen men är så sjukt trött hela tiden. Just nu ligger fokus på att klara sista veckan i skolan innan jag blir sjukskriven, som jag har längtat. Nästa vecka kanske orken kommer tillbaka en aning så då ska jag nog kunna skriva något litet varje dag.

Jag är stor som ett hus nu och är inte alls så graciös och sexig längre usch usch. Var hos barnmorskan i fredags och min mage är lika stor som i vecka 40, kul jag är faktiskt bara i vecka 26 så varför inte se ut som att man är kläckfärdig. När folk frågar när vi ska ha och jag säger att det är beräknat till 25 juni ser man chocken i deras ögon och ingen vågar säga att jag ser stor ut men jag förklarar snabbt att det är två där inne och då är det acceptabelt att vara så stor som jag. Det som ser extra roligt ut är att dem tagit allt från benen och händerna så jag ser ut som en medicinboll med pinnar till ben och händerna är så smala just nu så jag snart måste ta av mig ringarna för att inte tappa dom.

Jag och Andreas har haft det väldigt mysigt i helgen. Vi bestämde oss för att vi behövde en kväll för oss själva och bara mysa och få sova ut. Thyra fick sova hos mamma och vi tittade på melodifestivalen och åt middag, sen hyrde vi luftslotten som sprängdes och den var grymt bra, vi somnade båda två men hade gott om tid att titta klart morgonen efter. Det var så mysigt och bara få ligga i soffan och ta det lugnt och mysa.

Jag har blivit faster i helgen, äntligen har min bror Emil och hans tjej Mickis fått sin lilla prins. Så nu är jag stolt faster till en liten Liam och han är så söt och fin, fick åka till bb och gosa med en nykläckt liten bebis. Men när jag höll i honom kunde jag inte undvika att få lite smått panik, om ett tag ska jag sitta med två små killar hur ska det gå. Men men jag ska nog hitta på något sätt.

Va långt inlägg detta blev men jag har en viktig sak kvar att skriva om och det är vårt ultraljud som vi var på igår.  Det är fortfarande stabilt och läget på pojkarna är den samma som tidigare och det betyder att det inte blir någon operation på mig nu och vi får numera fortsätta våra ultraljudskoller på ks i Solna och om det visar sig att det skulle bli sämre med pojkarna får dom komma ut. Vår läkare på huddinge förberedde oss på att vi med stor sannorlikhet kommer att föda tidigare men hur tidigt vet vi inte, men när som helst kan det hända typ. Skulle dem komma nu så väger Tristan 947gram och Texas 688gram inga tungviktare direkt men vi hoppas att dem kan hålla sig inne i magen friska ett tag till. Men dem beskeden gjorde oss lugna i alla fall och det är alltid lika kul att se dem, för aktivare bebisar får man leta efter. I skrivande stund sparkar dom och åker runt i magen, härligt!!

Nu har jag nog skrivit allt roligt som hänt i helgen och om vårt braiga ultraljud.

Lite bilder på oss


Troll 1 & 2


Efter att Andreas fått träffa lilla Liam igår kände han nog att Thyra hade blivit lite för stor och skulle betsämmt lägga en sovande Thyra på bröstet. Exakt så sov hon på Andreas när hon var liten.


Här har ni henne, familjens sumobrottar morsa. Andreas säger att jag är de finaste som finns men jag tror han ljuger lite i alla fall.

Hoppas all haft en bra dag.


Härlig torsdag!

Jag älskar torsdagar, på torsdagar slutar Andreas kl 2 så han är hemma tidigt och vi har hela kvällen på oss att umgås. De andra dagarna jobbar han ganska sent och går på träning direkt och det är så tråkigt. Men torsdagar är mysiga. Idag har han hämtat Thyra på dagis och jag ska snart möta dom i centrum, vi ska köpa oss en varsin glass i det extremt fina vädret. Solen skiner och snön börjar smälta, jag är lycklig.

Med magen är det bra än så länge, ultraljudet i måndags visade inga förändringar än så länge så vi fortsätter så här ett tag till. Men idag har dom inte rört sig eller sparkat så mycket så jag nojjar mig lite men mot kvällen brukar dom dra igång och tro mig det är stor skillnad på att ha två små som sparkar i magen, det liksom sör sig överallt i hela magen och inte bara på vissa punkter och när man väl satt handen på magen så sparkar dom någon annanstans så det gäller att vara snabb.

Imorgn ska vi till barnmorskan, hon ska lyssan på hjärtljuden och jag ska väl ta om alla prover, det ska bli kul och se hur mitt järnvärde ser ut eftersom att det var katastrof sist vi var där.

Nu måste jag gå och möta resten av familjen i centrum, undra vilken glass jag ska ta hmmm vilket problem, den nya cornetton var en besvikelse by the way så köp aldrig den.

Skriver mer ikväll, en uppdatering på om killarna bråkat med mig lite mer.

Ha det gött!!


En bra dag.

 

Allt gick bra igår, ultraljudet på killarna var bra. Med tanke på hur det är så ser det väldigt bra ut sa läkaren, han var väldigt positiv och både jag och Andreas gick med leenden där ifrån och det va ett tag sen kan jag säga, vi har vart så oroliga. Men sluta inte hålla alla era tummar och tår för oss, för det ska se ut så här nu i några veckor till för att man ska kunna bli en aning lugn. Det blir i alla fall ingen operation den här veckan och varje vecka som går är toppen. Nu är jag i vecka 24, tiden går.

Annars då? jo det är bra, Thyra och jag har fått någon jobbig hosta och är snoriga. I natt hostade thyra utan avbrott i flera timmar och kräktes några gånger på grund av det. Men vi klarade natten och nu är jag och Thyra hemma och Andreas är och jobbar. Pojkarna i magen sparkar hela tiden, det har vart livat idag. Igår på ultraljudet fick vi se när tristan gav texas en ordentlig spark i ansiktet rakt på örat., stackars tänk att det redan ska börja i magen. Varje person som har gjort ultraljud på oss har haft problem att få bra mått för att dem inte kan ligga still en sekund så vi har fått höra hur vilda dom är, hur ska det sluta om det redan är så.?! men jag är taggad och redo för ett liv fullt med bus och fart, precis som jag vill ha det :)

Nu ska jag mysa lite mer med min halvtrötta tjej.



Ultraljud idag.

Håll alla tummar och tår för oss, så hoppas vi att det ska se bra ut.

Mer orkar jag inte skriva idag, helgen har vart turbulent och jag undrar om vissa människor har alla hästar hemma eller va det är som gör att vissa blir som dem blir, snart ger jag upp upp upp och då vet jag en person som blir mer än glad så grattis till dig!!!


RSS 2.0