Onsdag

Usch va dålig jag har blivit på att skriva, jag vet att det är "många" som blir besvikna när jag inte uppdaterar haha. Men det har vart mycket med skolan och haft saker att göra varje dag så när jag väl får koppla av så liggar jag bara i soffan.  Det händer inte så mycket just nu, skola, träningar massa besök och mängder av bus med Thyra. Hon har vart på dagis två dagar i rad nu, så vi får se hur länge det håller. Det är ju inte världens kris om hon blir sjuk, vi har mängder med familj som mer än gärna är hemma och hjälper till när inte jag och Andreas kan vara hemma. Det är verkligen nackdelen med att plugga, jag kan inte missa en lektion för då försämras betyget och jag får massor av rest att göra och jag vill ju inget häldre än att vara hemma med min lill tjej när hon är sjuk. Så just nu käns det så där att plugga faktiskt, vill jätte gärna börja jobba, då kan man vara hemma utan att få jätte dåligt samvete, men men jag måste hålla ut så jag får min utbildning någongång¨.

I helgen hände det saker hela tiden, vi va och titta på lillebror Emil när han spelade match, han är så väldigt väldigt duktig min bror. Dom vann så det va kul, Thyra tycker inte att det är så kul att se på hockey hon gillar mer ismaskinen, förstårligt ibland haha. Efter det fick vi skynda oss hem till pappa och fixa oss för att åka till Andreas syster Cizzi och hennes kille som fyllt 30!!! Vi var lite oroliga för det var knappt någon vi kände och alla var nästan över 30 eller väldigt nära inpå :), men vi hade väldigt roligt faktiskt, jag var så gott som nykter och då ser man allt och kan skratta åt alla andra :). Det var en tjej där eller kvinna ska man nog säga, jag blev förvånad över hur full hon kunde bli, fast vi hade ju blivit förvarnade om att det troligtvis skulle bli så men blev ändå så jävla överraskad, jag har nog fortfarande inte kommit över det haha. Jag och Andreas kunde inte sluta titta på henne det var helt makalöst haha. Men det var väligt kul och hon förgyllde min kväll.

Söndagen tillbringde jag min kväll i sporthallen, vi hade b-lags match. Jag trodde inte att det skulle gå så bra för mig för jag var sjukt trött och det är väldigt jobbigt för mig att springa ute nu när det är så väldigt kallt. Jag har astma och när det är så här kallt ute och man ska värma upp så får jag nästan astma anfall innan matchen ens har börjat, typ som kramp i lungerna. När matchen börja klarade jag mig en period ( på ren vilja) sen va det ganska så kört, men jag vilade andra perioden och spelade tredje igen och då gick det mycket bättre, konstigt det där. Men det blev ett mål för min del men  tyvärr förlust till oss.  Men jag tyckte att det var ganska kul att spela ändå.

Den här veckan har inte varit så händelserik och kommer nog inte bli så mycket roligare. Ska försöka gå ut och springa med Andreas en liten stund ikväll, måste verkligen få upp flåset igen, har missat en del fys den senaste tiden på grund av att Andreas jobbar ganska så sent, så det blir till att komma sent varje gång. Det är nog mycket det som gjort att astman blivit sämre också. Måste ta mig i kragen,  jag vill verkligen vinna och spela hela matchen på söndag, vägrar förlora mot åkersberga igen!!!

Skriver kanske mer senare, ha en bra dag så länge!

 





 

Thyra är väldigt duktg på att ta kort på sig själv, undra vem hon kan ha lärt sig det ifrån hmmm,


Äntligen uppdatering

Sådär nu ska jag uppdatera lite, har helt glömt bort allt som har med bloggen att göra. Thyra har vart sjuk och jag har slitit med praktiken. Hmm vi kan börja med lördagen som vart väldigt lyckad, lagfesten och bowlingen, det slutade lite oturligt dock med hemgång kl tio i tron om att klockan var långt över tolv haha men jag skyller på isens ölspel som för övrigt bara borde spelas med öl och inte vin eller mosserande vin fy fan säger jag bara, nästa gång blir det vatten i glaset.

Resten av veckan har vart ganska så trevlig, Andreas och hans mamma fyllde år i måndags så i hade gäster hela dagen och han fick fina presenter. Thyra vart sjuk i söndags med 39 grader feber och det höll i sig tills på torsdagen så vi har trixat lite med det hela veckan. Men hon fick komma till läkarn tidgare och såret ser jätte bra ut och nu är det bara att låta det ta den tid som behövs. Mer än så har jag faktiskt inte att berätta om veckan. Jo jag gjorde isa lite glad i torsdags med ett litet blommsterbud på jobbet, fast hade väll tänkt att alla killar på hennes jobb skulle se när hon fick dom men ingen var i närheten, men hon vart glad och det är huvudsaken.

Idag har stoffe och maria vart här med deras son linus och ätit middag, thyra och linus leker och skrattar hela tiden. Nu är dom påväg hem och vi ska väll lägga oss snart, jag är väldigt trött vaknade fem imorse av någon konstig anledning, mådde sjukt illa men det hände liksom inget så jag åkte till praktiken i alla fall och tur var det för resten av dagen har jag mått bra. Imorgon är det 30 årsfest hos andreas syster, hennes kille magnus har fyllt 30 och då jäklar blir det fest. Först ska vi heja på  min lillebror emil när han spelar hockey och efter det åka till pappa där Thyra och vi ska övernatta imorgon och fixa oss. det ska bli jätte kul.

Och jag är så glad, fick min alla hjärtans dag present idag ( otippat) 2 dvdfilmer, high school musical 1 och 2. Jag vet att det är jag och alla 13åringar som gillar dom filmerna och andreas dårå men sån är jag. Blev väldigt glad i alla fall.

Men nu skriker sängen efter mig, sov gott!!


Vilken lördag detta kommer bli!!

Hallåja! Det vart inget lekland igår, när vi kom fram visade det sig att det var stängt. Så vi tog vårt pick och pack till jakan i stället och käkade lunch på tastys och kollade lite affärer. Jag hittade Andreas present, en sjukt snygg jacka och anledningen till att jag kan skriva det i min blogg är för att han fick paketen igår ( han fyller år på måndag), varken han eller jag kan hålla oss när vi har handlat presenter till varandra. Vi öppnar alltid våra julklappar två eller en dag före julafton och minst några dagar före våra födelsedagar. Det är så vi gör och hur mycket vi än försöker så kan vi nte hålla oss. Det roligaste var för två år sedan när Andreas hade köpt förlovningsringar i julklapp till mig, jag hade inte en aning och han hetsa mig till att öppna paketet två dagar före julafton, alltså den 22 december, jag öppnade och vart överlycklig, men i ringarna står det den 24 december hahah men det är lite vår grej och jag kommer aldrig glöma hur vi förolvade oss, fast vi räknar åren efter julafton det är ju trotts allt det datum som står i min ring, men roligt är det och jag undrar om vi någonsin kommer öppna varandras paket den dagen dom ska öppnas.
Han är sjukt snygg i jackan så det var ett bra köp, och det är alltid lika kul att se honom öppna paket för han blir så generad när man tittar på honom.

Idag har jag lagfest, vi ska först bowla och efter det ska vi hem till en i laget och äta middag och köra singstar, kan det va så att lilla jag tar hem segern idag?? jag är nöjd så länge isa inet vinner det är den enda jag inte kan förlora mot. Blir det så kastar jag mickarna och drar hem. haha jag älskar min isa ändå om nu av någon händelse hon skulle vinna.
Men mer om det imorgon och bilder.

Hoppas kvällen blir bra!!

Leklandet nästa.

God morgon!!!

Om en timme ska jag och thyra springa till tåget för att möta upp cizzi, wilma och wincent. Vi ska tilbringa dagen på ett lekland som är ganska så roligt, det tuger till två små tjejer i alla fall.

Hiner tyvärr iinte vara där så länge för jag och andreas har testat det där med att handla mat på nätet som dom åker hem med, det är coop som har det tror jag och mellan 14-16 så kommer maten och då måste jag hålla mig hemma. När maten har kommit måste jag packa upp den och sen vidare till mamma för att äta middag, andreas jobbar sent så idag är jag solo.

Skriver mer senare, hoppas dagen blir bra för er andra!!!

Myskväll

Hallåja!! Just nu sitter jag i soffan med ost och kex, vattenmelon och pastasalladen från igår. Det är väldigt gott och jag bara trycker i mig, nått som jag är otroligt bra på, mumms! Men om Anna skipper skulle se mig nu gggaaa då hade hon puttat ut mig i spåret. Kollade på programet nyligen och jag blir lika orolig för min hälsa varje gång. Men jag vill tro att jag äter mer nyttiga saker än onyttiga, inte troligt men ändå :)

Jag har haft fullt upp i några dagar, har praktik just nu och gått upp tidigare än annars och lagt mig lika sent som vanligt och det går inte riktigt ihop. Thyra har vart på dagis en dag den här veckan, sen va det nått som börja spöka imorse hon var jätte hängig och kinkig, inte alls lika pigg som hon brukar vara så Andreas bestämde att hon fick vara hemma idag men två timmar senare var gammla goa Thyra framme igen och har busat med honom hela dagen tills jag kom hem.

Jag tog med mig Thyra till Andreas mamma idag när jag kom hem, där väntade Thyras kusin Wilma och så fort vi kom dit började dom leka och busa, dom triggar varandra lite och när Robin kom hem vart det ett jäklans drag, när han busar med dom, roligt. Cizzi kom också, vi försökte väll prata där men det är inte lätt att göra sig hörd när två små tjejor springer runt och skriker och busar med varandra och jagar katten. Det var jätte trevligt och vid sex fick jag stressa hem för att hinna till träningen som för övrigt blev inställd så jäkla tråkigt, precis när jag kom utanför dörren fick jag ett mess om att träningen var inställd.

Just det jag fick vara själv med ettorna idag, helt själv alltså haha det va jätte kul, det går inte alltid som man planerat och barn är smarta, dom ska testa en så fort läraren är utom synhåll haha men det var riktigt kul och gick bättre än förväntat, jag improviserade lite med bokstavsbingo och tänkte inte på att det är tre killar i klassen som tävlar i allt och när två av dom fick bingo och då gå ut på rast och den tredje fick vara kvar så tappa han sugen, så tips till mig själv är att alla får samma bokstäver på pappret nästa gång så att alla får bingo samtidigt haha men de var riktigt kul den stackars killen fick aldrig bingo usch dumma mig, får tänka lite mer nästa gång.

Nu ska jag fortsätta äta och titta på en film jag hyrt om tio minuter kommer Andreas.

Hoppas alla haft en bra dag.




Det lyser ute

Jag tror inte att det kan vara finare väder ute, det är ljust och solen lyser så att energin i kroppen fylls på. Helt underbart kan det vara så att jag kanske kan bli lite piggare nu. Idag är jag hemma med Thyra, hennes lilla sår ser fortfarande inte bra ut eller så pass bra att jag ska våga överlåta det till dagispersonalen, men på onsdag ska hon någ kunna gå dit med plåster och allt, hoppas att plåstret får stanna kvar på kroppen bara man vet ju aldrig va små barn kan ta sig till.

Nu sitter jag hemma hos mamma, Thyra har precis somnat och jag skulle vilja lägga mig bredvid om nu spjälsängen kunde vara lite större men det är inte så troligt att den kommer bli det och om jag lägger mig nu är jag dötrött resten av dagen och det går inte. Har lekt en del med deras skit grymma kamera som jag är väldigt avundsjuk på, så fort jag kommer hit passar jag på att ta mängder med kort på mig och Thyra, hon gillar det inte så där jättemycket så det har hon väll inte fått från mig, jag har alltid älskat att stå framför kameran, sen är det en sak att man inte blir så fin på korten alla gånger men vad gör det. Av 20 kort så kanske jag blir bra på 2 och dom oddsen duger för mig och det är verkligen inte ett skämt.

Jag såg en väldigt bra film igår The holiday, jag har velat se den länge och vi har haft den på dvd hemma. En dag hade jag tänkt titta på den, men när jag sätter igång den så är filmen bränd med komentarspåret på så hela filmen igenom sitter dom och kommenterar allt vad som händer. Men jag tittade en ganska så lång bit in och läste då texten för att förstå vad som hände, jag hörde inte skådespelarnas röster men efter ett tag insåg jag att det inte gick och fick stänga av. Men nu äntligen har jag sett den och jag blev inte besviken den var riktigt bra. Tänkte därför hyra den på vägen hit men den var inte med på listan, tråkigt!!! Men jag måste se den igen så bra var den.



   



Några bilder


Hoppas alla får en bra dag.



Det går så fort

Idag har jag och Andreas vart tillsammans i tre hela år. För tre år sedan började våra liv på riktigt, jag visste direkt vad jag ville. Allt började i sporthallen tack vare innebandy, hihi flört flört sen va det kört : ). Det är helt sjukt hur fort tiden går och jag älskar honom fortfarande lika mycket som då till och med mer än då!!! Det är så konstigt för ibland kan jag inte förstå att vi faktiskt lever ihop och har en underbar dotter tillsammans hur kan man ha sådan tur?!  Jag kan faktiskt inte vara lyckligare och jag är så glad för varje dag jag får vara med honom, vi har det riktigt bra vi två :) jag ska inte ljuga, det har vart tufft, riktigt tufft ibland men det som gör oss så bra är att vi alltid kommer ur det tillsammans vi ger aldrig upp och kommer nog aldrig göra så det blir nog han och jag, grå håriga och fullt med barn och barnbarn hahah.
 Det bästa är att vi har drömmar, massor av drömmar tillsammans som vi vill uppnå, vi har saker att se fram emot. Vi vill ha fler barn och bo i hus och så småning om gifta oss, även om det tar några år till men vi har i alla fall nått att se fram emot, allt är så härligt!!!  Tre år är länge och många många fler år ska det bli, mysigt!!!

Så grattis till oss.


Vår första sommar tillsammans 2006, två veckor efter kortet togs fick vi reda på att Thyra låg i min mage, härliga grejer :) 

Jag älskar dig så mycket Andreas, du är underbar!!!


Hoppas alla får en bra dag.


RSS 2.0