Jag älskar ikea.....

Det har gått jätte bra i skolan och på ikea idag, vi hittade nya gardiner, svarta fick det bli. Två nya kuddar och filtar  också  dom svarta och lite annat krafs. Det är samma sak varje  gång man är på  ikea, man säger att man bara ska köpa en sak men det slutar alltid med tusen andra saker. Men jag ska inte  klaga  vi är nöjda med  dagens köp båda två och nu har vi hållt på och pillat ett tag, men fint är det och man får bara  inte glömma deras super goda korv, jag skulle kunna äta  den varje dag, mumms!!  Så nu är hela lägenheten städat och fixad, Thyra tittar på Tweenies, jag kan inte vara nöjdare.

Vid sex bär det av till Sandra och tobbe på  middag, så ska väl börja fundera  på vad man ska ha på sig, jag har kommit så långt som att bestämma  mig för klänning men vilken är ett frågetecken. Jag skulle egentligen kunna åka i mjukisar dom skulle inte bry sig men man kommer inte ut så  ofta längre så det gäller att piffa upp sig när man får chansen haha. det är  störtsa anledningen till att det oftast bara är jag som uppklädd till tänderna  när jag är ute med mina kompisar, jag menar inte att dom inte är fina, så klart att dom är, jag har  dom finste vännerna i världen ; )  bara det att jag drar det alltid till gränsen till för mycket, jag vet helt enkelt inte hur man gör längre och vad som faktiskt är nog. haha sorgligt! men i alla fall det ska bli riktigt mysigt,  jag vill att klockan ska bli sex.


Thyra har mammas matchtröja :) 



Vi är bäst!



Så här ser vårat vardagsrum ut nu




Ha de!!

God Morgon

Inatt har det inte vart så mycet sömn känns det som, Thyra kräktes lite nästan precis när vi kom till sängen, men som tur är så är hon pigg och det va nog ingen fara. Hennes mage är lite konstig ibland så vi ska försöka kolla det hos någon barnläkare beroende på hur hennes prover ser ut från vårdcentralen.
Hon har haft lite strul med magen ända sedan hon va bebis så det vore skönt att få  veta om det är något.


Andreas berätta att Thyra hade snackat som fan innan hon skulle sova igår, att hon hade hoppat i pippis säng, matat lilla gubben med motötter och sen berätta hon om mamma, pappa tåg och att vi åkte fort, hon är helt underbar och det va kul att hon hade så roligt. Vi köpte ett  pippi pussel och en pippi docka som hon inte släpper en sekund.


jaha idag så  är det full rulle, vi ska en snabbis till ikea idag och köpa nya gardiner till vardagsrummet och kanske lite blommor, jag älskar blommor. Mickis och emil ska med också, funderar på  om man ska äta lunch där kanske det är ju så gott, nu är största problemet hur jag ska få dom att vakna i tid, kan bli ett STORT problem,  vi kanske får åka själva helt enkelt.
Ikväll är vi bjudna hem till Sandra och Tobbe, det ska bli jätte mysigt med middag och allt. Äntligen ska vi få se hur deras nya lägenhet ser ut ska bli jätte kul. Då måste jag komma ihåg att ta med lite leksaker till Thyra så hon har något att leka med,  får inte glömma.


Nu ska jag och Thyra ta ett bad med skum :) sen ska andreas vakna, sen bär det av. Nähe Thyra vill inte bada hon vill se på pippi, så det är bara att byta dvd från tweenies till pippi, så det blir  jag och skumet, så kan det gå.

Hej då!

En toppen dag!

Hej hej, idag har det vart den roligaste dagen på länge! Junibacken var jätte kul och Thyra vart helt vild. Allt är ju i hennes storlek och pippi huset va en favorit. jag älskar deras sagotåg, nu vill jag se alla Astrid Lindgrens filmer igen, det va så länge sen, Thyra satt som ett ljus i tåget, nått jag inte hade förvänta mig men hon var jätte intresserad, så det va så kul och mysigt så. ni ska få se lite bilder :)

Sen har vi vart förbi andreas mamma ett tag, andreas skulle hämta lite kläder som robin rensat ut. Cizzi  kom och lämnade wilma strax efter att vi kom så dom fick leka lite, dom är så söta båda två, ska hålla varandra i handen hela tiden :) vi följde  med carina till willys och handla lite onödiga saker som vanligt. men nu är vi hemma i alla fall med våra onödiga saker, alla tre är helt slut.

ikväll är det träningen igen för både mig och andreas. men nu  ska jag gå till min älskade familj.

Lite bilder från Junibacken


                  


                    

                 


                


                 

                                                  

                                                                  Ha de!
 

Nästa sängen...

Nu har jag tränat klart, det va lite sådär, 8 stycken nere på träningen och det kommer man inte långt på men vi klarade oss ganska bra och till och med tränar lasse var med idag. Träningen slutade däremot inte så bra för mig, magen gjorde en riktig kullerbytta,  så jag spenderade halva träningen på toa, mindre intressant men nu vet i alla fall alla lagmedlemmar vart jag höll hus haha osis. Men Andreas gjorde en kopp te till mig så nu har det lagt sig, så carro du behöver inte oroa dig vi kommer nog iväg till Junibacken haha!

jag vill gå och lägga mig, för imorgon ska jag, Andreas och Thyra som sagt till junibacken, det ska bli så kul. jag tror att det är jag som är mest spänd över det. Thyra fattar inte så mycket mer än att hon ska få se pippi, men kul ska det bli. Dom ska ha någon slags föreställning med pippi vid 12 och jag hoppas verkligen att Thyra håller sig vaken.
Det där underbara sagotåget är något jag också bara älskar, det kommer bli så mysigt. Jag älskar att få vara barn igen och Thyra drar verkligen fram den egenskapen vill jag lova, det ska bli kul och se vem som är värst jag, Andreas eller Thyra.
nähe, nu ska jag gå och mysa med Andreas i soffan, sen är det läggdags och Junibacken!!



Thyras älskade Pippi!

God Natt!

Go kväll

Nu är jag hemma, fast jag va hemma redan kl 3. Robin och sandra är här och lilla Aaron också, Thyra är så elak mot honom, bara puttar på han hela tiden, stackars lite. Men nu ska jag äta lite middag sen är det dags för träning igen och jävlar om det inte känns bra idag. men nu väntar middagen.

God morgon!

Nu sitter jag i biblioteket på skolan, min lektion börjar kl 10 så jag fick sovmorgon idag, egentligen va det planerat att vakna tidigare, lovade Andreas att jag skulle ta Thyra den här morgonen så han skulle få sova lite längre men Thyra vaknade halv 8 så jag hade en nedrans tur vill jag säga.

för er som inte vet det så går jag på Lärarhögskolan i stockholm eller de heter ju stockholms universitet nu egentligen men skit samma, det ligger i alla fall i stan vid Thorildsplan, så dit sitter jag och åker varje morgon från bro. det är rätt så långt när man måste matcha med tåg och grejer för att hinna i tid till allt. men nu är jag här i alla fall och snart börjar seminariet och det betyder att det blir jävla massa lyssna idag, så nu blir det två timmar svenska sen förhoppningsvis hem till lekparken med Thyra och Andreas, usch jag längtar redan hem.





Hemma igen...

Nu är jag hemma igen, slutkörd men ack  så bra det känns. Andreas står och gör en kopp te åt mig ska bli gott det.
Träningen gick som den gick, det var fys blandat med innebandy och det känns som det blir lite halvdant, svårt att veta vad man ska fokusera på, men men imorgon är det ny träning och nya tag. som ni kanske förstår är vi en riktig innebandy familj, jag tränar tisdag,onsdag och torsdag. Andreas tränar tisdag och torsdag, dom dagarna är det fort hem och fort ut som gäller. Thyra har sin egna innebandyklubba och vet att man ska slå bollen med klubban sen att det inte alltid blir rätt det är en sak men vi försöker verkligen, dansa mitt på plan för publiken verkar vara ett större intresse men det får gå det med :) det har hon fått från mig skulle jag tro. Nu ska jag dricka te och mysa med Andreas.

God Natt!!

Träning!

Nu har Thyra äntligen somnat efter lite bråkande fram och till baka, men om siså där 10 minuter drar jag ner till träningen och lever loppan, men man får inte skämta för mycket för då vill man absolut inte gå upp i tvåan, ajabaja jag måste passa mig. men skit samma jag har kul ändå och jag vill absolut gå upp i tvåan haha. Isabell här kommer jag!!


                                            

  ha de!

Snart dags för träning!

Så där nu har vi ätit middag, pappa, emil, mickis och robin har precis gått, så man kan säga att det är lugna gatan här nu. och alldeles strax ska johanna gå också. Andreas ligger och vilar lite men han går snart han med på träning.Thyra springer runt här hemma helt naken och en tandborste i munnen, hon gillar att borsta tänderna.
när andreas  kommer hem så är det dags för mig att träna, vill så gärna gå ner redan nu, jag har vart sugen enda sen söndags.

vår middag vi lagade vart jätte god, tänka sig att man skulle stöta på en kock så där, helt underbart och nu när han börjat jobba som kock igen så har han blivit ännu bättre i köket.  vi hjälptes åt alla förutom robin, alltid lika slö till och med thyra hjälper till på sitt egna lilla vis. gott vart det i alla fall!

Jag känner mig verkligen lycklig just nu, jag har allt jag någonsin kan önska, nu är nästa mål i livet att få ett syskon till  thyra men vi har sagt att vi ska vänta så att jag hinner gå ut skolan, sen är det ganska så mysigt att få njuta av thyra faktiskt. men jag önskar att jag kunde vara klar nu, så att vi kunde starta vårt liv som vi vill ha det :) men det kommer.



               


               


             


            


                                              

                                         Fasen vad jag älskar min familj!!
 

Underbar dag!

Hej hej! idag har det vart en riktigt bra dag, första dagen i nya klassen och det gick så bra så, alla var riktigt  trevliga och jag hitta  en grupp att umgås med direkt. Nu kan jag  koppla av lite. vi hade träslöjd idag och det var roligt sen hade vi ett grupp arbete efter. Nu är jag hemma  igen, robin och johanna är här och snart kommer pappa och hälsar på. Thyra har vart hemma idag med sin pappa och dom har bakat två jätte fina kakor, dom e så duktiga!

Måste berätta vad jag och andreas gjorde igår kl 10 på kvällen, vi stod och rulla köttbullar och gjorde pannbiffar, så störda är vi, men vi har tittat på matakuten som går på fyran varje måndag och bestämt oss för att thyra måste få bättre mat  så vi ville göra  allt från grunden och min egna, älskade kock  har gjort dom godaste köttbullarna jag någonsin ätit och jag måste  säga att jag  var rätt så duktig på att  läsa kokboken :)  och dessutom finns det en sak somjag tycker är så sexigt och det är när andreas  hackar  lök och liknande så där proffsigt som bara kockar gör haha jag är störd jag vet och andreas blir lika generad varje gång jag säger det haha. jag älskar honom sååååå mycket. nu ska  vi gå  och handla bacon och göra carbonara från grunden, vi är ju för  duktiga  :)

Och här, till hans ära en  riktigt fin bild på min alldeles egna kock :)


      

           

så fina blev dom,  hare bra så länge!

Mina älsklingar






                                     Det bästa som finns

Fortfarande trött, fortfarande sjuk!

jag fick läkartid till Thyra för att kolla hennes mage, kl 11,20 skulle hon vart där, så vi var i tid kl tio över. Halv ett kom vi in till läkaren, jag var så nära att boka om tiden för thra sov praktiskt taget i min famn, och släppte jag ner henne på marken ja då gick hon och blunda och vingla runt, hon var så himmla trött min lilla prinsessa. och hon är livrädd för läkare då vi har vart där med henne rätt så mycket. men i alla fall nu har hon fått ta massa prover så vi får väl se vad som händer. jag kan bli så förbannad på vårdcentralen bara, det gör mig ingenting att jag får sitta och vänta men om man ger en 1,5 åring en tid mitt i lunchen så kan man ju hålla det.

jag mår fortfarande inge bra, jag är så sjukt trött så jag orkar inte göra annat än ligga i soffan, det är tur att man har  en förstående pojkvänn som lagar mat och låter mig koppla av jag behöver det verkligen just nu. jag hoppas att jag blir piggare imorgon så jag orkar gå till  skolan för min start har ju inte blivit den bästa nu.

jag är så himmla trött :(

Trött trött och åter trött....

okej det blir ingen skola för mig idag, mår fortfarande pyton och thyra är inte heller bra, vi har knappt sovit inatt, och klockan två vaknade jag av att en halv stor och jävligt klumpig kille snubbla rakt ner i sängen, han låg enbart med magen på sängen och resten utanför, jag försökte väcka honom så att han kunde lägga sig ordentligt men icke och thyra kräktes i samma veva till råga på allt.

när man vaknar då till ett rent och fint hem då blir dagen jättebra, men jag glömde ju att en full pojkvänn hade vart i  farten, alla kläder på golvet med rödvin på, en vit skjorta,jävla smartskafft. men vänta nu han har en väska också japp också den fylld med kläder också dom täckta av rödvin, det är visst en flaska som gått söndar. jaha han är ju inte det vassaste strået i stacken, men det är bara börja tvätta och så ska jag ringa läkarn. men hans straff är att han ska cykla ut till tammsvik om sisådär en timme, hahah jag njuter i smyg. näe så trött, trött och åter trött är vad man är just nu.

hej!

Kväller!

Nu har Thyra somnat, emil och mickis har dragit fram chipsen så nu ska jag svulla och vila i soffan. imorgon börjar jag på min inriktning, matematik i barnens värld heter den och det ska väl bli roligt antar jag, nya klasskompisar som jag måste lära känna hoppas det är trevliga människor som går där.

jag har astma och allergi och just nu är det lite problem med det där, kliar i hela halsen och har lite ansträngt att andas, det är jätte jobbigt, jag mår inte alls bra men i värsta fall blir det akutmedicinen och då blir det nog bättre hoppas jag. vill att andreaskommer hem men det dröjer, det är tur att mickis och emil är här annars hade jag inte vart så lugn som jag är nu. Thyra och emil har badat i skum nu ikväll så jag tog massa kort och tänkte att ni skulle få se några på min älskade lilltjej och bror. nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta det lungt och hoppas på bättre tider.



        


                    

                                     



Det är ensam mamma söker, så jag måste kila, hare gött!

Lite höst bilder <3

                   



Sliten....

Nu sitter jag hemma hos mamma och bosse helt utslagen efter matchen, vi vann med 6-3 men jag vet inte om matchen va den bästa jag sett men vi vann och det är huvudsaken, inga mål för mig inte heller några ass, så min poäng är kvar på två ynka, robin har väl massor efter dagens match, men jag va inte alls bra idag och då blir det heller inga mål, jobbigt.

Andreas är på personalfest och roar sig och jag blir serverad middag och hoppas på att mickis och emil följer med hem senare så jag slipper vara själv, jag orkar inte vara själv idag är helt slut, nackdelen med att andreas jobbar sent, jag får inte någon avlastning, jag vill leka med thyra, fixa mat, städa och tvätta och på det hinna plugga också. man känner verkligen att veckan har tagit, tack gode gud för innebandyn annars hade jag nog aldrig orkat. nu vill jag  bara äta godis och hyra film och umgås med min bror och mickis.

Men först är det middag som gäller så att jag får tillbaka mina krafter.

God Morgon!!!

jobbigt  det här med att ställa om klockan, men som tur är så va det inte min tur att gå upp med thyra den här morgonen, för i hennes tid vaknade hon sju men enligt klockan va den bara sex haha. snart ska lilla familjen ner till simhallen och leka i vattnet.
klockan tolv harjag samling då är det  dags för match igen och jag är taggad till tusen, men det är lite omformationer i kedjorna och det är så svårt att spela med nya hela tiden, men jag, isa och linea ska göra ett jävlabra jobb vill jag lova!!! jag är så jävla nervös, måste vinna över robin alltså måste jag göra mål, i alla fall ett. fast jag kan ju assa också det ger poäng det med :)

det där med simhallen sprack lite nu, thyra är jätte dålig i magen så jag tror inte att vi vågar chansa, trist men vad händer om en olycka sker i poolen, tömmer dom hela då? nej gud det blir för pinsamt vi får leka i badkaret istället.

jag ska gå och mysa lite med Thyra nu, men skriver väl hur det gick i matchen lite senare, önska mig lycka till!

Ensam är bäst!

Thyra sover och Andreas jobbar, jag är helt själv just nu egentligen hatar jag att vara själv men jag är så sjukt trött så jag orkar inte ha någon här idag. Thyra har vart  lite kinkig idag och gråtit för minsta lilla jag misstänker att någon slags sjukdom är på väg vore ju inte så ovanligt. Thyra har ärvt mitt imunförsvar hon är nästan alltid sjuk och jag med, men nu har vi klarat oss ett tag så det är väl dax igen då. fast även om hon har vart lite kinkig har hon kramats och myst massor, när hon är som hon har vart idag brukar det inte bli så mycket över för kramar och så, när hon är arg då är hon arg så är det bara, men hon är mysig på sitt lilla egna sätt även om hon är kinkig. vi har vart ute i lekparken idag och lekt lite och hon har hjälp mig med middan och badat med skum eller hum som Thyra säger. och jag har fota henne massor, efter varje kort jag tar på henne säger hon "titta thyra" då måste jag visa hur hon blev på kortet och då sitter hon och skrattar åt sig själv, hon e  bara för söt, hon har lärt sig det av mig varje kort jag är med på så säger jag också "titta sanna" och så skrattar jag åt mig själv när jag ser hur dum jag så ut hahah..

Jag saknar andreas och vill att han kommer hem nu, men det är några timmar tillsdess  så jag hyrde en film som jag tänkte kolla på och så har jag tänkt äta lite choklad och vindruvor och dricka cola med citron i, Nämen vanu,  nu kom andreas genom dörren, han sluta visst lite tidigare va glad jag blir :) stryk rubriken, ensam är inte bäst, go kväll med er!



Lite bilder från idag....

                         



                            





                  



   


 Slutligen mitt lördags mys + pojkvän

                                      
    

God Morgon!!!

Jaha då tänkte jag berätta om gårdagen, det börjar med att jag möter isa utanför konsum i kungsängen och vad ser man då, jo att vi har exakt likadana kläder på oss, svart skorta, jeans och ett skärp i midjan jag hade siden band men identiskt ändå, PINSAMT men inte mycket att göra åt. sen bar det av till golden för en mysig trerätters middag, underbart  gott och underbart mysigt, det ända som kunde förstört vår kväll var gänget bredvid oss, en kaxig brud och en snuskig gubbe var två i deras sällskap som hellre satt och lyssna och titta på oss än umgås med deras egna vänner, och sånt kan gå illa om man har aggressiva isa med sig, hon hugger som en terrier om det är något hon inte gillar, livsfarlig med andra ord om man inte är ute efter bråk haha okej inte riktigt så illa är det men hon lacka lite lätt bara och det känndes lite obehagligt att ha en full gubbe sittandes och titta på en. men vi hade mysigt i alla fall med en cola och glas vatten. jag vågade inte beställa in vin för isa skulle inte dricka och jag bara hatar när servetrisen kommer fram med en flaska och förväntar sig att jag ska provsmaka vinet som en riktigt vin älskare, snurra, lukta och smaka aldrig i livet, näe då får det va! men när vi var klara med middagen såg jag att servetrisen frågade om man ville smaka så jag kunde alltså ha sagt nej :)

vid typ nio var vi klara med vår middag och då dök isen och carro upp, dom kom förbi efter bingon dom har haft turen att stå på pensionärs bingon, så när dom kom gick vi över till alexandra, det var så tomt där så om man hade skrikit hade det ekat men va fan vi gick in ändå isa såg en snygg bartender och jag ville ha en drink :) så det blev en P2, (en fyra inte en sexa då hade jag aldrig kommit hem) och där satt  vi fyra i ett hörn, men då kommer en gubbe in i ridbyxor instoppade i strumporna och han gjorde min och isas kväll vi skratta som aldrig förr och det gick knappt att sluta, jag ska inte gå in på vad vi skämta om men man kan säga så här jag skulle ha åkt med han hem men han var en ensamarg och ville vara ifred. vi va inte kvar så länge kl halv tolv var jag hemma hos älskling och bjöd på en överaskning, det funkade alldeles perfekt och det blev exat som jag ville ;) hahaha mysigt va det.

så Isa  tack för en underbar kväll, carro och isen också, jag saknar er alldeles för mycket vi har så jävla kul ihop, innebandy träningarna räcker inte till, men men inte så mycket att göra åt...

snart kommer min prinssesa hem och när andreas åkt till jobbet ska vi mysa gärnet! saknar henne massor vill atthon kommer nu!

 Här är lite bilder från igår


                             



                                       



              


                                                  min P2




och så här sliten är jag idag, ha en bra dag, för det ska jag ha!     


 


Kursen är klar!

Nu har jag kommit hem från skolan och haft min redovisning, den gick jättebra är en aning förvånad för jag brukar alltid darra som ett löv och glömma hälften av allt jag skulle ha sagt, men idag gick det super inge nervös eller så. dessutom har jag hunnit med en sväng på stan för att försöka hitta  något tills ikväll men hittade inget så jag gled in på systemet och köpte en  flaska rött till andreas och en flaska vitt till mig, det är ju i alla fall något.
Men jag är lite bekymmrad över vad som ska vara på min kropp ikväll när jag typ inte har ett enda vettigt plagg i min garderob för tillfället hmmm.... vad ska jag hitta på, annars går jag naken och hoppas på att isa inte skäms allt för mycket och att det är hyffsat varmt ute, skulle kunna funka.

Thyris sover nu och när hon vaknar bär det av till willys och stor handlar, Andreas har skrivit en mindre fin inköpslista och han är väldigt noga med att det prickas av när varje matvara är i vagnen så att inget glömms bort, allt ska med sa han och det är väl bara för mig att lyda antar jag haha....

jaha nähe om man skulle ta och lägga sig i soffan en stund innan stressen börjar, hinner nog skriva ett litet inlägg innan jag drar vidare, och då kanske det har glidit ner några glas vin så humorn kommer fram, men  det är bara kanske.

ha det gött!!

Klar!!!

jag är KLAR!!!! det är underbart skönt! så inväntar jag bara  mitt IG så jag får göra om allt haha näe men så illa får det ju bara inte gå. men jag vågar inte skicka in det än vill nog att andreas ska läsa det en gång, fast att han inte har någon aning om hur det ska se ut eller vara så känns det alltid  tryggt när han säger att det ser skit bra ut haha :)

så nu ser jag fram emot morgon dagen, det känns lite tråkigt att Thyra ska sova hos sin mormor den här helgen igen, men hon har det så bra där och jag och andreas är värda att vila upp oss och umgås en kväll, egentligen skulle vi gått på High schol musical 3 (andreas hade fixat t-shirt och allt) imorgon men planerna ändrardes då han fick jobbet i måndags och jobbar till elva men han trivs som fisken i  vattnet.
och jag har gjort min första kurs på 1,5 år men lyckan är inte lång på måndag hoppar jag på min inrikting igen och då jävlar blir det mycket sitta framför datan vill jag lova. Men det måste firas endå, så imorgon isa blir det god mat och efterrätt, mycke viktigt moment med efterrätten där. näe men nu ska jag nog titta på menyn där vi ska äta imorgon, Isa sa att det finns mycket gott, jag kan inte vänta det kommer bli så mysigt.

jag såg till min stora förvåning att jag hade många som läst min blogg idag, så trevligt så!

Sov så gott alla för det ska jag göra! :)

nu kom min babe hem också :)

Hemma igen...

Nu har jag precis kommit hem från träningen, det va lika roligt och jobbigt som vanligt. när jag kom hem sov Thyra vilken service. så nu är det dags för mig att börja plugga igen och jag hoppas verkligen att jag blir klar innan Andreas kommer hem för då vill jag inte sitta här och såsa. jag vill bara att det ska bli fredag, imorgon har jag min sista lektion på kursen jag går nu och då är det redovisning av en grupp grej vi gjort, hade verkligen hellra vart hemma med Thyra och Andreas i stället. Thyra ska vara hemma från dagis imorgon, hon är jätte dålig i magen och har vart det i flera veckor men idag har hon bajsat ner en fröken, min lilla skitunge stackars hennes fröken. så imorgon får hon umgås med sin far ett tag medans jag är i skolan det kan dom behöva. efter skolan har jag tänkt att jag ska hem och hämta Thyra och hinna till jakan en snabbis för jag ska äta middag med isa imorgon och vill känna mig lite fin, Andreas kommer när han slutat och tar en öl sen ska han få en liten surprise kan jag lova, därför måste jag hinna till jakan. näe nu måste jag fortsätta plugga jag skriver lite till när jag är klar om jag blir det.

ha det gött!

                                              
                            

Paus

Nu tar jag en paus från pluggandet. Men det går faktiskt bättre än vad jag trodde, har skrivit tre sidor än så länge fast man vet ju aldrig jag kanske skriver helt fel och får göra om hela arbetet, men så får man inte tänka...
Nu har jag tänkt att väcka Andreas och ta med han till duschen, han börjar ju jobba snart. Sen hinner jag plugga en stund till inanna jag hämtar Thyra och då får jag tusen ursäkter att inte plugga så fort hon är hemma. Jag och Thyra ska göra god pasta sallad och mysa massor, det är första dagen sen Andreas börja på sitt nya jobb som jag kommer vara helt själv hemma utan besök. Fast det är klart mamma kommer hit och passar Thyra medans jag tränar i kväll, men det räknas inte för då är inte jag hemma. Sen är det bara att plugga när jag kommer hem och sitta hela natten för det måte bli klart idag för imorgon har jag andra planer :)
Duschen nästa!

Plugga plugga plugga!!

idag är det bara för mig att plugga tills jag somnar, jag fattar inte varför jag måste sätta mig sista dagen hela jävla tiden, mitt examensarbete för den kursen jag går nu ska in imorgon och jag kan inte komma på ett skit. Men jag jobbar bäst i stress så det är bara att ligga i. Måste fortsätta jobba nu.

Härlig dag...

jag känner att jag inte alls är bra på att uppdatera men jag har ju inte tid riktigt heller, men igår i alla fall hade jag och Andreas en mysig dag i jakan, vi lämnade Thyra på dagis kl 9 sen drog vi till jakan för att handla lite fina kläder till Thyra för hon skulle fotograferas idag, vi hitta ett par jätte fina byxor och en hello kitty tröja, efter det satte vi oss på tastys och tog varsin riktig god macka och pratade en del, man glömmer lätt bort hur kul och mysigt man har med varandra när man får barn det är ju så mycket annat som blir viktigare då. Efter det åkte vi hem och vila en stund, kl två åkte Andreas och jobba och jag gick till dagis för föräldrarfika, det var jätte mysigt och det sluta med att en hel del barn satt och lekte med mig och Thyra sprang runt och brydde sig inte direkt om att jag var där. Men fasen vad jag vill börja jobba nu, jag vill börja jobba med barnen,det var så himmla länge sen. Men det är BARA 2.5 år kvar, känns som en evighet!

Nu har jag precis kommit hem från skolan och andreas gick till jobbet när jag kom hem, så himmla jobbit att gå om varandra. Johanna kommer snart med magen i vädret så här ska klämmas och kännas, och va gäller den där fotograferinge Thyra skulle ha idag, ja den gick åt helvete. Thyra var livrädd för kameran och var varken med på gruppfotot eller singel korten, stackars liten. Men nästa år hoppas jag hon klarar det bätter haha.

näe vet ni vad nu ska jag kolla lite på min hem tenta och ta emot Johanna så ha det bra så länge!!

Halloj!!!

Jag är helt slut idag, har vart i skolan och haft en fysik lektion där vi jobbade med magnetism, det  var sisådär men det är en ny sak som jag kan nu och antagligen ska lärar ut till minna blivande elever när jag är klar om typ 2,5 år och då har jag väl redan glömmt bort det men men.

Igår va det en heldag i sporthallen,  först hade andreas match, den var riktigt spännande. Dom låg under med typ äsch jag kommer inte ihåg men det var en del i alla fall. så vi gick ut och värmde upp eftersom att min match börja direkt efter. När vi kom in igen så stod det 6-8 helt plötsligt och det var riktigt spännande jag stog och heja och skrek som en liten tjej som tur var det ingen som hörde mig, det sluatde med att dom spela oavgjort 8-8 och andreas var grym.
Vi vann med 5-0 den var inte lika spännande men jag gjorde mål, så nu har jag gjort 2 ,mål på 2 matcher har aldrig hänt förut någonsin i min innebany "karriär" haha. men det är tur för mig eftersom att jag har slagit vad med robin, andreas bror och varit as kaxig dessutom om att jag helt klart kommer vinna över honom, vet inte riktigt hur jag tänkte där men han har i alla fall 9 poäng och jag har bara två men säsongen är ung än är det inte över. Efter det så var det bara hem och lägga Thyra, när hon somnat fick jag och andreas kvalitets tid framför tv med en påse smaklösa chips, andra gången på en vecka, irriterande när man är sugen på något och öppnar påsen och det bara är lättsaltat, jävla skit påse.

Tillbaka till idag då, hämtade thyra på dagis halv 3, vi tog en sväng in på ica och köpte massa frukt,yoghurt och bröd och sånt. efter det gick vi hem och åt klementiner och tro det eller ej vi tittade på PIPPI! eftersom att det är vad min söta lilla dotter vill se på. Hon ropar på sin pappa hela tiden men han jobbar sent idag och är inte hemma förns 11, saknar honom så emil och mickis är här vi ska äta godis och kolla på färjan.
Men nu ska jag och leka med min dotter som springer runt och ropar mamma!

Hare!





Det har vart en underbar dag!

Halloj!
Pensionärs bingon gick väll så där igår, tanterna var inte på hugget igår va gälde fikabröd och mackor, jag som hade stått och slitit med mina underbara kakor haha, vi fick slänga en del men men så kan det gå. Det vart fest igår i alla fall hos nattis och det var jätte roligt, lite vin och underbara vänner det kan inte bli bätttre. jag och nattis hamnade direkt vid sing star mickarna och gud så juvligt vi sjöng, även bruno tog sig en sväng om med micken det va riktigt roligt, vi var väl hemma vid 1 både jag och andreas va sjukt trötta så vi gick hem och myste lite istället :) Thyra kom hem kl 10 i morse, hon fick sova hos mormor igår, vad gör hon då för första gången, jo hon kissar på pottan, min stora tjej har kissat på pottan men kunde hon inte ha gjort det hemma så man kunde vart med. hon är så duktig! Så idag har vi vart ute och lekt i lekparken och i skogen med Thyra, det är så mysigt när vi är ute alla tre, hon springer runt i löven, äter sand,plaskar i vatten det är underbart!
Nu på kvällen har min lillebror linus och hans tjej vart här på middag, stackarna fick sitta och titta på High school musical 2 med mig, den va bara där när jag slog på tv helt underbart, det är jag och alla 13 åringar som älskar den filmenoch Thyra som står och dansar så fort dom börjar sjunga haha, jag har i alla fall fått med mig andreas på att gå och se high school musical 3 med mig på fredag så han tycker om den lite i smyg, för han var inte så svår att övertala vill jag säga.  näe nu ska jag gå tillsoffan och mysa med andreas.

Lite bilder från gårdagens bravader


                                    


                                  


                      

Dålig morgon

Skulle vart i skolan idag egentligen men när jag vaknade i morse så vände sig magen och jag fick skit ont, så jag blev hemma. lite jobbigt eftersom att vi skulle jobba på en uppgift, men jag hoppas att jag mår bättre ikväll eftersom att nattis har party och sen får man ju inte glömma partajet på bingon, jippi!  nu äter jag blåbärs soppa och hoppas att jag blir bättre snart.


Hemma igen!

Ja då har man kommit hem från träningen, satt sig i soffan och vräker i sig godis, det är så gott.
träningen gick bra och eftersom andreas lagt ut min blogg adress på facebook så har halva mitt lag läst den. så idag va det jag som var skämtet i  laget haha eller idag jag är nog det varje träningen, Cizzi min kära svägerska och vän tror att jag ska skriva om minsta liten grej som händer på träningarna, så här kommer det....jag gick och rapade vitlök hela träningen, krockade med renee, cizzi drev med mig hela träningen fast det är inge ovanligt, så nu lägger jag ner den här jävla bloggen!!! nej då den blir kvar vem ska dom annars driva med om inte med mig, det är tur att man har humor och att man är lika duktig på att driva tillbaka, jag bjuder på den :) och sen kom andreas ner också, vi brukar alltid springa om varandra hemme eftersom att våra träningar är direkt efter varandra, men idag va mickis barnvakt i sylta en halvtimme, så det känndes nästan som när vi precis hade träffats, mysigt.

just nu sitter mickis med avfärgning i håret så det är jätte fult, men förhoppningsvis blir det finare haha för snart ska jag färga och slinga det. imorgon ska jag till skolan en snabbis och på kvällen är det inflyttnings fest i nattis nya lya, det ska bli så kul! men först ska jag ock isa sitta i fiket på pansionärs bingo i finnsta matsalen jätte kul verkligen, men va gör man inte för att få åka på cup med laget i maj, så jag hoppas att allt jag har bakat idag går hem! hare gött!

Tidig morgon!

God morgon! thyra har vart vaken från kl 5 i morse, fast jag vägrade att gå upp så hon somnade om en liten stund men jag vaknade ganska fort igen när jag hörde henne ligga och prata för sig själv, hon är helt underbar man kan bara ligga och lyssna och skratt. Hon får vara hemma från dagis idag eftersom att både jag och andreas är lediga. kl 8 så började jag och thyra baka rulltårta, hon fick en egen bunke med smet i fast hon åt upp allt själv.  och sen har vi tittat på pippi långstrump hela morgonen, det är Thyras största intresse just nu, glo på pippi från att hon vaknar tills hon går till dagis och så fort vi kommer hem från dagis så är det pippi som gäller igen, hon tar efter så sjukt mycket också, hon har börjat klänga och hänga i allt, dansar som pippi, sjunga och vissla som pippi gör hon också, man kan säga att vi blivit experter på pippi i vår familj.
           

Min underbara tjej en vanlig morgon lika pigg som vanligt!

vi är fortfarande kvar hos mamma, ska sova här ikväll igen. så vi ska nog bara mysa ta det lungt och titta på pippi antar jag, ikväll är det innebandy träning igen både för mig och andreas, så e det.
nu ska jag ner och mysa med mina pärlor.


Välkommen till min nya blogg!

mitt första inlägg här, spänande.  då har jag också startat en blogg som mickis och andreas kan läsa för det är väl ungefär så många som är intresserade haha. är hemma hos min mamma nu, min lillebro och hans tjeje ska vara själva här tills på fredag så jag ,andreas och thyra får vara här så att dom inte blir rädda, mickis och andreas lagar tacos nu så snart ska man få äta lite god mat. ikväll har jag fysträning som antagligen kommer bli jobbigt som fan, men efter är det greys anatomi då kanske jag kan leta fram lite chips och vräka i mig vi får väl se.

RSS 2.0