God Morgon!!!

Jaha då tänkte jag berätta om gårdagen, det börjar med att jag möter isa utanför konsum i kungsängen och vad ser man då, jo att vi har exakt likadana kläder på oss, svart skorta, jeans och ett skärp i midjan jag hade siden band men identiskt ändå, PINSAMT men inte mycket att göra åt. sen bar det av till golden för en mysig trerätters middag, underbart  gott och underbart mysigt, det ända som kunde förstört vår kväll var gänget bredvid oss, en kaxig brud och en snuskig gubbe var två i deras sällskap som hellre satt och lyssna och titta på oss än umgås med deras egna vänner, och sånt kan gå illa om man har aggressiva isa med sig, hon hugger som en terrier om det är något hon inte gillar, livsfarlig med andra ord om man inte är ute efter bråk haha okej inte riktigt så illa är det men hon lacka lite lätt bara och det känndes lite obehagligt att ha en full gubbe sittandes och titta på en. men vi hade mysigt i alla fall med en cola och glas vatten. jag vågade inte beställa in vin för isa skulle inte dricka och jag bara hatar när servetrisen kommer fram med en flaska och förväntar sig att jag ska provsmaka vinet som en riktigt vin älskare, snurra, lukta och smaka aldrig i livet, näe då får det va! men när vi var klara med middagen såg jag att servetrisen frågade om man ville smaka så jag kunde alltså ha sagt nej :)

vid typ nio var vi klara med vår middag och då dök isen och carro upp, dom kom förbi efter bingon dom har haft turen att stå på pensionärs bingon, så när dom kom gick vi över till alexandra, det var så tomt där så om man hade skrikit hade det ekat men va fan vi gick in ändå isa såg en snygg bartender och jag ville ha en drink :) så det blev en P2, (en fyra inte en sexa då hade jag aldrig kommit hem) och där satt  vi fyra i ett hörn, men då kommer en gubbe in i ridbyxor instoppade i strumporna och han gjorde min och isas kväll vi skratta som aldrig förr och det gick knappt att sluta, jag ska inte gå in på vad vi skämta om men man kan säga så här jag skulle ha åkt med han hem men han var en ensamarg och ville vara ifred. vi va inte kvar så länge kl halv tolv var jag hemma hos älskling och bjöd på en överaskning, det funkade alldeles perfekt och det blev exat som jag ville ;) hahaha mysigt va det.

så Isa  tack för en underbar kväll, carro och isen också, jag saknar er alldeles för mycket vi har så jävla kul ihop, innebandy träningarna räcker inte till, men men inte så mycket att göra åt...

snart kommer min prinssesa hem och när andreas åkt till jobbet ska vi mysa gärnet! saknar henne massor vill atthon kommer nu!

 Här är lite bilder från igår


                             



                                       



              


                                                  min P2




och så här sliten är jag idag, ha en bra dag, för det ska jag ha!     


 


Kommentarer
Postat av: Cizzi

Vad bra att ni hade trevligt...

2008-10-26 @ 22:09:43
Postat av: Isa

Ja, tack de hade vi verkligen!!

De måste vi göra om snart igen!

2008-10-27 @ 11:34:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0