Sliten & trött

me det är det värt, håller fortfarande på att tapetsera, har håll på även denna dag med att måla Thyras rum eller inte jag men Andreas och mina brorsor har vart här och hjälpt till en gnutta. Men nu är köket klart och Thyras rum är halv klart, ska gå nu och tapetsera resten. Tre våder till sen får vi SOVA!!! va jg längtar. Imorgon är det nyårsafton!

God natt

Det blir bara finare och finare....

här hemma, vi fick ju ett present kort på beckers nya hem i julklapp och idag har vi vart och handlat tapeter till Thyras rum och köket. Dom kommer imorgon och vi ska försöka få det gjort innan nyår då det kommer en del männsikor. Efter att vi vart och köpt tapeter var vi in en sväng på ikea och handlade för presntkortet vi fått där och kom hem med en del nya saker till Thyras nya rum. Vi var också förbi en sväng på coop i kunsängen och köpte färg men fick också med oss ett par skit fina tapeter, jag är å nöjd det är verkligen jätte fint.
Vi har bytt rum med Thyra nu och hon har alltså numera det stora rummet i lägenheten men jag ska berätta för er att alla leksaker hon har var svåra att få in i rummet i alla fall. Och vi har nu det lilla rummet och har hunnit med att tapetsera och måla det, så vårt rum är helt klart och invigs ikväll nu lät det snuskigt men det va inte så jag menade utan vi ska sova. 

Thyra är sjuk också, så vi har fått sitta nera på vårdcentralen i två timmar, vi är jävligt effektiva i den här familjen, hinner mycket på lite tid. Men jag är så nöjd med vårt rum det kunde inte bli bättre, jag har en pojkvänn som är en riktig allt i allo kille vilket kap jag hittade, han har tapetserat helt själv. Jag har gått och piffat i Thyras rum och städat lite runt om kring. Och gjort en massa saker med Thyra, hon har vart jätte duktig på att hjälpa till även om hon är lite hängig.
Jag har helt glömmt bort att lägga upp bilder från jul men vem bryr sig egetligen?! dom finns på facebook. Men jag lovar att lägga upp före och efter bilder på våra tre rum enbart för att jag är så sjukligt nöjd över våra val och vårt hem.

Men nu ska jag gå in på min hemliga sida och kolla sjätte säsongen av one tree hill som jag helt fastnat i, så sov så gott allesammans.

Nu börjar tröttheten komma

Efter några dagars röj börjar nu det ta ut sin rätt, är så sjukt tött orkar ingenting. Andreas sover med Thyra nu han och hon är lika trötta som jag. Idag har Andreas spelat innebandy turnering me några kompisar i bålsta så jag tog tåget med Thyra för att titta på i alla fall en match och gå lite i centrumet där. Emil va också med och spela och i stället för en math blev det tre, en hel dag i en sporthalla och en liten tjej som absolut inte kan sitta still. Hon pratade med varje människa på läktaren minst en gång om inte fler och hoppase i trapporna så nu är jag helt slut. Men det va skönt att komma ut en stund i alla fall. Imorgon ska vi ner till simmhallen och bada med Thyra och sen kanske vi åker till ikea en stund får se hur pigga vi är. Tyvärr orkar jag iite lägga upp några bilder eller skriva mer så det får komma senare. Sov så gott alla!!

Äntligen lite lugn

Det har minst sagt varit full fart för oss i vår lilla familj, farit runt och hållt på. Egentligen är det inte så många ställen vi vart på men julklapparna ska med över allt och med ett litet barn i familjen får man räkna med en del klappar stora som små, mest dom stora. Vi har i alla fall haft en underbar jul och det här var min "första" med Thyra eftersom att jag låg i sängen med kräksjukan förra julen var jag inte riktigt delaktig men i år va det andra bullar. Och det har verkligen vart underbart, mysigt och bara bäst helt enkelt. Thyra vart väldigt rädd för tomten men skulle ändå ta emot ett paket och artigt säga tack med en del gråt i halsen, hon va så rädd att hon skaka i hela kroppen.

På julafton va vi först över till Andreas syster Cizzi och Magnus, Wilma och Wincent var där med. Vi åt en mysig jullunch och öppna paket, det var jätte mysigt, men jag mådde inte så bra, fick en liten allergichock av hunden så hade lite andningsproblem men det ordnade upp sig senare. Vi hade jätte mysigt och roliga paket fick vi också, ni ska få se en bild på klappen jag fick som skulle ge mig och Andreas en del mysiga stunder ; ) haha roligt var det. Vid tre tog vi alla en promenad till pappa där vårt nästa stopp var, emil och min kusin mötte oss med hunden som vart hos pappa undertiden vi vart hos Cizzi. När vi kom dit va det full rulle och Farbror tompa var redan lila om läpparna efter rövinet. Där vart det julmiddag, och jag måste säga att jag verkligen verkligen INTE gillar julbord, vi går inte ihop, jag äter bara köttbullar och en skinkmacka, medans andra går upp under jul går jag ner i vikt för det finns inget som jag tycker om, jag lever på julgodiset mumms! Men i år hade farbror tomas fru gjort guacamole haha det va gott!! Min pappa var jultomte och Thyra vart som sagt livrädd, men är det inte så när man är liten att man ska vara rädd för tomten, äsch när han hade gott var allt bra igen och Thyra fick det största paketet av alla barn och hon var över lycklig, en rosa gunghäst som gnäggar och lyfter på huvudet, hon älskade den men vart lite fundersam över vart hjälmen var, man måste ha hjälm när man rider så vi får se om hon kanske får ta min gammla fina sammets hjälm : ). Hon lekte massor med mina söta kusiner som har blvit så himmla stora. Min farbror försökte ha allvarliga sammtal med min dotter och göra nack svinngar på hennes häst eftersom att Thyra fått för sig att hästen bitit henne. Han försökte inte lära henne att säga tomas heller utan han gick under namnet  "moffas brorsa", är det något min farbror kan så är det att hålla låda, extrem är han men oj va roligt man har det jämt. Thyra skratta och busa med honom, vi gick över till pappas hus för att lägga Thyra vid nio och sen se på film, men Thyra somnade halv elva istället och vi var helt slut, men film vart det, step up som jag velat se hur länge som helst nu ska jag bara se tvåan. Det va en bra julafton i alla fall med underbart sällskap och fina julklappar, Thyra tackar och vi med.

Igår åkte vi över till mamma och bosse och här som tur var, va julmaten slut så här fick vi kyckling med god sås och potatis och det va så gått, känndes som jag slängde i mig maten för att jag va så hungrig.
Innan fick Thyra öppna massa julklappar och fick ett litet kök med massor av tillbehör och hon började direkt servera kaffe och mata dockan i hennes nya dockmatstol, jag och Andreas fick 1800 kr på beckers eftersom att vi ska byta rum med thyra efter nyår. Hon ska få det stora då hon har större nytta av ett stort rum, men våra färger duger inte jag ska göra hennes rum till världens finaste, sen ska vi se om pengarna räcker ska vi köpa tapet till köket också, men det va så bra och pengar på ikea av pappa så vi kan lägga till lite nya möbler som behövs till hennes rum också : ) vi är så glada. Men jag vill börja nu orkar inte vänta till efter nyår jag vill åk idag och titta på tapeter!!!
Efter middagen spelade vi ett spel som handlar om mat,ettiket,dricka, och en fråga med övrigt, en frågesport och med en kock och två som utbildar sig så skulle man ju kunna tro att någon av dom var vinnaren men icke, den som vann spelet heter SANNA!!! haha jag vann!! mohaha. Efter det gick Mickis och skrev lappar till scharader och det va dom sjukaste och lättaste sakerna jag någonsin vart med om men vi hade kul och det var länge sen jag skrattade så mycket, alla skrattade så vi höll på att få kramp i magen till och med mamma och bosse var med och drog av några scharader, det va riktigt mysigt och roligt.
Kvällen slutade på ett annat sett men jäklar va mysigt vi har haft i två dagar nu, det har nästan vart skönt att inte behöva vara hemma. Thyra fick sova inne hos mamma och Bosse i natt så jag har fått sovit hela natten och vaknade halv elva så jag är alldeles utvilad jätte skönt.

Om en timme ska vi till min mormor på julfika och julklapps utdelning till dom små i alla fall, alla kusiner är där så det ska bli trevligt att träffa dom det av ett tag sen jag träffade Malin och Emelie. Tänkte lägga upp bilder lite senare vi är fortfarande hos mamma så jag tar det ikväll, tror att det är över två hundra bilder men några ska väll visas.

Men nu ska jag fixa till mig för snart är det vidare till nästa ställe. 


Hej då så länge!!

Idag är det dagen före julafton!

Hej hej, har inte haft tid att skriva något det har vart full rulle hela helgen och även igår. Igår va vi och handla alla julklappar till syskon och deras respektive och kusiner. Det tog längre tid än vi trott och kom hem med en hel del påsar. Men så skönt att det blev klart igår för idag har vi bara tagit det lungt. Igår klädde vi granen också och har slagit in alla paket och lagt under granen. Thyra har redan öppnat alla sina paket nästan men känns som att det inte spelar roll om hon öppnar dom idag hon förstår ändå inte vilken dag som är julafton, men några sparar vi tills imorgon. Hon hjälpte till och klä granen också dock bara en liten del av den, så just där hänger det massa kulor väldigt tätt haha men fint blev det ändå, jag är glad att hon inte har kommit in i åldern där dom gör smällkarameller på dagis så man måste lägga dom i granen, än så länge får jag ha det som jag vill.

Idag har vi vart hemma hos vänner till oss och andreas har hjälpt till och målat och thyra har lekt med deras dotter och jag suttit och tagit det lungt och tittat på när frun i huset slagit in paket. Men det va kul och Thyra har fått leka av sig, somnade som en stock när vi gick hem. När vi kom hem kom hunden albin till oss, vi ska passa honom i några dagar, så vi har vart ute och gått med honom en stund. Nu väntar vi på Andreas syster med familj som ska komma till oss så här före julafton och mysa lite. Vi har bestämmt oss för att inte göra julskinka i år, tradition för mig och jag älskar när man får äta första skinkmackan för julen, det är så gott. Men med tanke på att vi inte är hemma något den här julen tyckte andreas att det inte var någon ide och han har väl rätt men vill ändå så gärna, får s om vi ändrar oss.

Imogon ska vi först till Cizzi, sen vidare till pappa och dan efter ska vi till mamma och dan efter det ska vi till mormor, vi kommer inte sova hemma dom kvällarna, så vi kommer inte vara hemma på tre dagar. Men jag fick gran i alla fall trotts att vi inte ska vara hemma så lite nöjd är man. Skulle också vilja ha snö mendet verkar inte komma någon.



    



   

   



Eftersom att vi har ett ganska tajt schema imorgon hinner jag nog inte skriva något.
Så jag vill önska alla en riktigt bra och mysig jul.

God Jul

Bilder från i fredags & lördags.



    

 

 

    

   



 

   

  

   



   

   



Som man ser gör sig inte luggen bra på kort men den sitter där den sitter, ett tips gå inte och impuls klipp er men men det är som det är, här är i alla fall bilderna från helgen. Tack alla vänner och familj som gjorde det till en toppen helg och tack för alla fina presenter. Mer än så blir det inte.

Sov gott!





Goddagens

Jag tänkte barätta lite om gårdagen. Jag åkte hem till Cizzi så att jag va där vid 3 och vi åkte vid 4 ungefär. När vi kom till kista gick vi och beställde biljetter, det vart min present från Cizzi med familj, bio och snacks till och det tackar jag för : ) vi valde att titta på yes man med jim carry, återkommer till den senare. Vi började gå runt i affärer och leta efter en klänning som jag ska ha idag, hitta en jätte fin i första affären vi gick in i. Sen strosa vi runt i kista och hitta diverse saker. Vi åt middag på levinskys en jätte god hamburge tallrik dock lite överstekt hamburgare men gott ändå, allt går ner i den här magen. Sen begav vi oss till bion och kolla på filmen. Den va grym, jag som älskar jim carry garva hela tiden, den kan jag rekomendera, riktigt rolig. En tjej i filmen hade lugg, hel lugg och det har jag velat haft ett tag nu men inte riktigt vågat, och jag och cizzi började prata om att klippa lugg, men centrumet stänger nio och flmen va slut då så de fick bli en dröm, tills vi kom ut från bion och såg att allt fortfarande var öppet och frisören också : ) till kl 10 dessutom, så vi gled in där och sa att vi ville klippa oss och kapa luggen och det gjorde dom. Så båda vi har numera hel lugg, det vart snyggt och jag är nöjd, har inte vant mig än antar jag. Vi hade det jätte mysigt och roligt så det får göras om snart.

Senare på kvällen när jag kom till sylta mötte emil och mickis mig och när vi kom hem så hängde det serpentiner och ballonger i taket och massa ljus tända över allt, sen kom dom in med en tårta dom bakat med typ fyrverkerier aktiga saker på jätte fint, har bilder men har inte tid just nu. Men jag vart jätte glad och tårtan var god. Dessutom hände det en liten olycka där som vi kan ta vid ett annat tillfälle, en låg historia men kunde ha slutat riktigt illa. Emil hade jätte ont i magen och mickis mådde illa så jag förväntade det värsta när jag vaknade imorse, att båda skulle ligga och kräkas och det gjorde dom, så nu käkar jag vitpeppar korn för att hålla mig ifrån det där så att jag kan få uppleva julafton det här året med Thyra, var magsjuk förra julafton så det blev inget för mig då men det lär det inte bli det här året heller alltså, det smittar ju som ja vet inte vad men fort i alla fall, jag hoppas jag blir sjuk imorgon i så fall. Men mickis och emil om ni läser så krya på er hoppas ni mår bättre snart och tack för den fina presenten.

Har haft match idag, vi förlorade med 6-1, dommarna var dåliga och jag fick en 5 för farligt spel, va hände där jag är ju inte farlig men klubban råkade visst komma lite högt upp men skit samma jag skulle ju göra mål!! kan inte rå för att en ynka töjnan spelare skulle stå just där hmm...

Ja och det var bara att skynda sig hem och nu har vi stressat järnet jag och Andreas, tänkte att Linus skulle komma med oss och hjälpa till, han är här men han hjälper knappast till, ligger i soffan och sover för tillfället. Min lillebro i ett nötskal och han är bakis, men snart är han på det igen och är pigg som aldrig förr. Vid sju kommer alla mina vänner och äter mat och senare blir det singstar och jag är KUNG på det!!!  regerande mästare i laget och eftersom att det nästa är laget som kommer, inte långt ifrån i alla fall eller jo väldigt långt ifrån, nu tog jag i, så vinner jag idag igen, måste akta mig för den där isa bara hon kan jävlas och vinna en låt kanske men hon får akta sig för hemma hos oss är allt godkännt vilka knep man vill använd får man använda dock när det bara är jag, ni andra håller er till reglerna!!! Ja men nu ska jag gå och duscha och piffa till mig och dra på mig min nya fina klänning. Bilder får ni en annan dag! 

Hej då så länge!!!

Jag må jag leva!!! hurra hurra

Japp idag fyller jag 22år, idag är det min dag eller hela helgen är min. Idag är bara början. Min mormor och två små kusiner är här nu och har ätit av min goda tårta och den tyckte dom om. Snart kommer mamma och bosse men dom har jag redan fått present av. Mickis, emil, andreas och Thyra väckte mig imorse med frukost på sängen och sång, jätte mysigt.  Vid tolv åker skrutten iväg med bosse och mamma till mora för att hälsa på tomten så jag och andreas är solo hela helgen, lite jobbigt komme det bli, saknar henne bara när hon är på dagis, så en hl helg det är långt : ( .

Ikväll går jag på bio med cizzi och hon ska få hjälpa mig att hitta något att ha på mig imorgon, Andreas ska ju på middag med jobbet, hans sista grej med dom innan han slutar. Efter bion och hans middag ska vi hem till emil och mickis i sylta för dom är ensamma där, och tydligen, det går ett rykte att det väntar en stor överraskning när jag kommer dit senare ikväll så förväntningarna är höga vill jag lova. Men nu ska jag fortsätta min dag här med tårta och kakor, bilder kommer ikväll. Hej hej!!!

Vilken härlig dag!

Hej hej, idag har jag vart i skolan och gjort grupp tentan det gick så bra så. Jag var berädd på att sitta till fyra men vi var klara kl tolv helt sjukt va fort det gick så de var riktigt skönt. Efter passade jag på att åka till stan en snabbis, det är ju så nära, så jag hitta julklapp till Emil och en liten sak till Andreas och kläder till Thyra som hon ska ha på julafton och en baddräckt som hon ska bada i när hon åker till mora imorgon. En jätte fin brun sak. Sen åkte jag hem och hämta Thyra tidigare på dagis så det vart en toppen dag.

När Andreas kom hem åkt vi till willys för att handla allt till tårtan imorgon, egentligen behövs det ingen tårta, det är bara mormor och mina två små kusiner som kommer och mamma och bosse fler en så blir det inte men dom små och min lillebror vill ha tårta och va är egentligen en födelsedag utan tårta??, har ingen lust att ha massa folk över faktiskt har inte bjudigt någon dom som vill komma är mer än välkommna : ), pappa träffar jag på lördag när han ska kolla min match och resten av släkten träffar ja på julafton, nackdelen med att fylla så nära julafton. När alla åkt hem och Thyra åkt med mamma och bosse efter lunch ska jag och andreas upp och handla till lördagens "middag" sen drar jag raka vägen hem till cizzi och barnen för att senare gå på bio, mysigt.

Nu är Andreas på träning och mickis och emil har kommit hit och ska sova här så imorgon ska dom sjunga för mig : ) vi sitter och tittar på tv nu och har precis druckit upp våra koppar med te. Jag har gjort klart min tårta med vaniljkräm och nutella i och på ska det vara chokladgrädde med valnötter på, mycket gott, men måste upp tidigt och lägga på grädden imorgon. Imorgon fyller jag år!!! ingen skillnad egentligen blir bara 22 ingen speciell ålder men kul ändå, jag älskar paket och har oftast svårt att vänta, vill öppna alla på samma gång. Men men nu ska jag fortsätta min myskväll för snart måste jag gå oh lägg mig så jag orkar fira min dag imorgon. God natt!!

Plugg hela dagen.

Japp har suttit i dag också och bara pluggat, inte förns nu kan jag koppla av, det är så tråkigt att bara sitta hemma och inte prata med någon. Men imorgon ska jag in till skolan och träffa två i min grupp och fortsätta plugga men mycket roligare eftersom man kan sitta och snacka en hel massa.

Andreas pappa och hans tjej och deras hund Albin har vart här idag, vi ska vara hundvakt åt över jul åt deras hun d, det ska bli jätte kul han är alldeles fluffig av päls och jätte lung och mysig så det ska bli roligt. Sen kom mamma förbi med en kaffebryggare Andreas vart jätte glad så han äntligen kan dricka gott kaffe, Thyra hade sönder våran för typ en månad sen lite mer tror jag till och med, så vi har inte haft någon, vet inte varför vi inte köpt någon ny, lathet kanske. Men nu har vi en i alla fall och mest fick vi nog den för att alla som kommer på fredag ska få gott kaffe haha.

Just nu sitter jag och Andreas i soffan och äter en god fruktsallad som jag gjort på färsk annanas, kiwi och vindruvor och till det en smaksatt kesella jätte gott. Det är ett hett tips när man är trött på chips och godis, en god fruktsallad som friskar upp, det smakar sommar. Har nämligen haft jätte ont i huvudet idag så jag tänkte att jag behövde lite vitaminer och jag vart faktiskt lite piggare nu. Så nu ska jag fortsätta gluffsa i mig och bara njuta i soffan, ha en mysig kväll.

En väldigt mysig dag

Hej hej, har fortfarande inte gjort texten om en föreläsning som ska vara inskickad idag. Men jag vet liksom inte vad jag ska skriva om när jag inte var med på föreläsningen såhar gjort det bästa jag kunnat. Men när isa kom så la jag det åt sidan, så idag har vi ätit god lunch och fortsatt och titta på Darin på youtube haha oh jag hade en liten dansshow för att få isa på bättre humör och jag lyckades, jag kan bara iinte sitta still när det är bra musik på hög volym. Efter det hämtade vi Thyra på dagis och gick hem och Thyra älskar isa och vill leka med henne hela tiden, så jag och Andreas passade på att göra en ordentlig städning, så nu är det rent och fin och Thyra ligger i sängen och sover. Jag väntar på att få springa ner till träningen och inviga mina nya fina skor : ) Så ska fortsätta vänta i en kvart till.  Ha en bra kväll!

Ska bara adoptera darin innan jag börjar plugga

Lämnade Thyra på dagis kl 9 för att nabbt ta mig hem och plugga men jag kommer inte igång, måste läsa två artiklar på datan och då ser man inte så bra. Jag började kolla runt på youtube i stället och hitta darin på sin idol tid, och han är bara för söt, med tandställning och blyg som satan, han våga knappt säga ett ord när dom intervjua honom jätte söt vill bara adoptera honom. Ska bara kolla med Andreas först så att det är okej för han kan ju ta ganska mycket plats haha, så inom e snar framtid bor vi här alla fyra jag, Andreas, Thyra och Darin det låter väl bra haha. Näe nu ska jag plugga innan isa kommer hit, hon är lite ledsen så mamma sanna ska ta hand om henne när hon kommer och underhåll med städning : )  hon ska få se hur man städr på riktigt.

Skriver senare.


kl är sju och vad har jag gjort, PLUGGAT!

Är så trött just nu har pluggat hela dagen, det jobbigaste av alla saker som skulle in är äntligen klar men fan va svårt det va. Käner mig inte alls säker på det jag skrev men jag skickade in det i alla fall. jag hoppas verkligen inte att jag får någon rest på det för det orkar  jag inte. Men nu kan jag glömma det och se framåt.

Fick en lite paus vid tre i alla fall, Thyra hade lucia på dagis idag. När vi kom dit råkade hon se Emil och vart jätte ledsen så Andreas hämtade henne så hon fick sitta med oss en stund. Hon var helt förstörd så vi undrade lite hur det skulle gå för henne när dom väl skulle börja. Vi har nämligen fått höra att när dom tränat så har hon stått i mitten och dansat som aldrig förrså vi vart lite överraskade när hon vart så ledsen och inte alls ville vara med sina kompisar.
 Men när alla hade gått in och satt sig på scen va det hennes avdelnings tur att gå upp till dom andra, då följde hon med dom och satte sig hos en barndomskompis mamma så där kände hon sig trygg. Det var massor av föräldrar och mor- och farföräldrar så det fanns knappt plats att stå så man såg nått, me vi såg ganska bra som tur var.
 Och när dom började sjunga gick Thyra ensam ut på golvet där det va tomt precis framför hela publiken och ställer sig och rockar loss och dansar till julsångerna, jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då, hon va så himla söt och när hon börja klappa händerna efter att dom avslutat en sång så klappade hela publiken med henne hahah hon är bara så bäst. Hon ville stå mitt i centrum helt plötsligt och det fick hon. Kan hon ha fått det av mig?! kanske, mamma påstår det. Det va i alla fall det bästa lucia framträdandet jag vart på någonsin och stjärnan i tåget va MIN dotter!! hahah Kunde inte vara stoltare. Älskar henne så himla mycket hon är helt underbar.

Nu saknar jag henne massor  för Andreas och hon gick till en kompis och jag fick gå hem och plugga, så jag har bara träffat henne den lilla stunden på dagis. Men dom är på väg hem nu så jag får gosa med henne i badet och i sängen.
Imorgon är det mer plugg men det borde bara ta max en timme sen är det storstädning som gäller.



Här har hon precis slutat gråta.



Här börjar Thyra dra sig ut mot publiken.



Här står hon och rockar loss helt själv, hon är grym!!!

Min skrutt är underbar man har alltid kul med Thyris!!

Bättre bilder kommer senare, mammas kamera är lite bättre och mina batterier tog slut så det där va allt jag fick.


Ha en trelig kväll



Äntligen

Måste bara lägga upp bilden på Thyra när hon rider på julmarknaden, tack mickis som skicade den till mig : )



Se så fin hon är

God natt igen


Inlämningar hela veckan

När Andreas kom hem från jobbet gick vi till en kille i hans lag, dom har flyttat till hus så Andreas har hjälpt tll lite med tapeter och målning, han är inte bar kock utan målare också. Thyra lekte med deras dotter och jag och hans fru kunde i lungn och ro sitta och dricka te respektive kaffe och snacka massor om skola, barn och innebandy. Hon ha spelat i mitt lag för några år sen men har nu lagt skorna på hyllan så vi hade massor att prata om, trevligt va det och Thyra fick springa av sig. Så nu sitter jag här med hela veckans plugg och försöker få nått gjort.

Så här ser min vecka ut

Måndag: Inlämning av en svenska skrivuppgift om läs- och skrivsvårigheter

Tisdag: Inlämmning av paper om en föreläsning

Onsdag: Läggs en matteuppgift ut på moodle som man ska jobba med individuellt.

Torsdag: Träff  med gruppen för att jobba med matteuppgiften tillsammans, det är en tenta i grupp.

Fredag: ledig och min födelsedag, förbereda för lördagen och gå på bio med Cizzi.

Lördag: Först match sen hem fort ock fixa med maten och vänta in alla gäster.

Söndag: Antagligen match och massor av gos med Thyra som då vart borta hela helgen.

 

Egentligen är jag ledig alla dagar förutom tordag, den är schema lagd men endå en massa jäkla plugg, så det är full rulle nu, sitter med 5 olika böcker som jag ska hitta massa saker i och skriva om. Vill ha jullov NU!!
Så nu ska jag fortsätta att njuta av min ansiktsmask och försöka skriva ner så mycket jag bara hinner så jag slipper stressa imorgon.  Andreas somnade med Thyra så jag sitter här helt själv så jag kan inte påstå att det finns något so avleder mig.

Men ha en fortsatt trevlig kväll och sov gott!

Idol

Och där vann han igen, lika bra som i fredags, va ska man titta på nu då?!

Gårdagens pyjamasparty och idol i repris

Hej hej, tänkte berätta om igår, jag fick lite middag i magen innan jag, Andreas och Thyra begav oss till Stoffe och Maria. Vi åkte dit en stund för vi tänkte att deras son Linus och Thyra skulle få leka md varandra, så vi åkte dit och dom lekte som aldrig förr dom hade jätte kul. När dom skulle äta så gick vi hem men vi sa att dom kunde komma till oss när dom ätit och det gjorde dom. Så när linus kom hit tog Thyra honom i handen och sa kom, så gick dom till leksakerna och lekte massor och sprang runt och dansade och skrattade, jätte kul hade dom. Det sluta med att dom låg i sängen och titta på Emil i lönneberga så söta. När dom somnade la vi oss alla utslagna föräldrar i soffan och käka chips och kollade på blades of glory en jätte rolig film.
Jag gjorde rocky road igår också som Leila på tv4 gör, det vart jätte gott men jag gjorde några med vit choklad och dom vart nog bäst, marre tyckte omdom : )

Idag jobbar Andreas dag så jag och Thyra tog oss ner till simhallen och har badat lite, jätte mysigt och hon ville själv gå hem vid elva så det vart inte så länge. Dom senaste gångerna har vi lånat armpuffar som hon har runt armarna så hon flyter jätte bra helt själv och det tycker hon är jätte kul.
Nu ligger jag och kollar på idol igen, och jag börjar nästan gråta för jag blir så rörd och ryser i hela kroppen när dom sjunger, min högsta dröm är att få stå i ett fullsat globen och sjunga det skulle vara så jävla coolt, jag älskar globen, vare sig det är hockey eller melodifestivalen eller idol, det är grymmt. Men bäst av allt var medlyt med alla gamla idoler, Darin är och  kommer alltid vara min största favorit, jag och alla fjortisar  haha, men han e bara bäst så är det och hans nya låt med kat de luna är jätte bra. Men nu ska jag fortsätta titta på idol och rysa och fälla lite tårar. Ha det bäst!


Bilder från pyjamaspartyt och kramkalaset



   



     

 


Och lite bilder från i fredags

    

Hej då så länge!



Mysig dag

Vaknade tjugo över sju i morse av att Thyra ville gå upp, jag hade mer än gärna legat kvar. Vi gjorde oss i ordning och tog bussen till mamma och Bosse halv nio, det va inte en käft ute i bro alldeles tyst va det.
Vi har ätit frukost här idag, det är mysigare att äta här för dom har massor av gott i kylskåpet så det är bara att bulla upp sig tills nästa gång man dyker förbi. När jag var mamma ledig tog jag promenader från bro och hit bara för att det fans mycket mer saker i kylskåpet : ) och man kan sola här också men mest för matens skulle för det var aldrig någon hemma.

Vi har i alla fall vart och handlat min födelsedags present som jag skulle få från dom och jag är så nöjd och jätte glad. Hittade ett par som jag velat ha länge och nu har jag dom äntligen, så nu är det slut på hockey och in med innebandy igen, det var så bra också för det va en kille från bros herrlag som jobbade och han hjälpte mig massor , det vart lite lättare när han visste lite mer om mig än någon som jag aldrig träffat och han sa att dom här skorna skulle va dom bättre för mig toppen så nu kommer jag vara tusen gånger snabbare och tusen gånger bättre för allt hänger på skorna det vet ju alla hahah,  näe men lite lättare att springa tror jag nog det blir nu när betongklumparna åker upp på vinden.

Så nu sitter jag här hos dom och trycker i mig mat, godis och julmust, mamma la sig med Thyra så jag kunde bara lägga mig i soffan och koppla av så skönt. Så nu ska jag fortsätta vila i soffan och äta godis. Tänkte att ni skulle få se skorna men som vanligt är det svårt att få upp bilderna så det kommer kanske om ett halvår.

Ha en bra dag!

Pensionärs bingo och idol

Go kväll, nu har jag precis skickat in arbetet som skulle vara klart idag bättre sent än aldrig. Jag har stått på bingon idag och det var tydligen så att en bagare här i bro bjöd på lucia fika så jag behövde inte baka, det va tur att Ewa såg att jag hade tänkt det så hon kunde säga att jag inte behövde. Men dom kransarna vi stod och åt lite av idag slår allt dom var riktigt goda och lilla Agneta lät oss ta med lite hem, tänk att det bor en snäll liten nalle i henne ändå det kunde man aldrig tro. Näe vi var klara sprang jag och isa till bilen och från parkeringen också och ropade och hejade på robin b trotts att han är ute ur tävlingen för en vecka sen så är jag optimist kanske att alice blivit lite snorig och inte kunde vara med så han hade kunnat hoppa in, men när vi kommer hem ser vi att så inte är fallet så det va bara att hämta chipsen och läsken och njuta av kevin och alice istället. Men det dög dom är ju så duktiga båda två men jag hejar nog på kevin.
Isa har redan dragit hem hon var trött och ville hem innan man får se vem som vinner, så nu ska jag gå till soffan och umgås med en butter Andreas så det blir väl inte så mycket mysa mer mutter från bådas håll haha blir så förbannad när han är trött och grinig och det går ut över mig jag har fasen inte gjort något. Men det är en dag imorgon också kanske bättre humör då, jag kommer ha det i alla fall för jag ska med mamma och bosse och handla min födelsedags present ett par nya innebandy dojjor, ska bli så skönt för just nu har jag ett par som är fem år gammla, dom har alltså hängt med sen gymnasiet så jag glider som på en hockeyrink när jag spelar så ska bli så skönt att få nya dom är efterlängtade.

Men ha en bra kväll!

God morgon

Jag såg nu att det bara är EN ynka läsare som tagit sig upp lika tidigt som jag och läst min blogg idag, EN haha undra vem denna EN kan var hmm det kan man ju få undra, spännande.

Thyra ville gå upp kl 7 idag så det var bara att snällt följ med upp när hon skrek i örat på mig att vakna. Om en och en halv timme ska vi väcka Andreas och dra oss mot jakan, ska bli intressant att se om Mickis och Emilär vakna, pigga och sitter på tåget med oss då. Dom ska nämligen med oss. Jag måste säga att jag är ganska så pigg faktiskt och ska väl föröska få med Thyra ner i badet, perfekt sätt att fördriva tiden på, att bada lite.
Världens sämsta julkalender ligger vi och tittar på nu, har sagt det förut och jag säger det igen den är verkligen inte bra.

Ikväll är det pensionärsbingo som gäller me isa och linnea, så jag måste baka något gott eler så tar jag bara ut lussebullarna ur frysen och bjuder ¨på dom. Men det värsta är att jag är hemma tidigast halv nio brukar vara hemma med nio, det blir ju panik mitt i självaste idol finalen kommer jag sitte i ett litet rum i en matsal : ( men så fort vi är klara så tar jag mitt pack och spurttar hem det vill jag lova så kanske jag får titta lite på söndag också.

Jaha nähe mycket mer än så här blir det inte, skriver väl igen när vi kommit hem från jakan så får vi se om vi lyckats hitta några klappar till de små. Ha en trevlig dag!

Glad gladare gladast

Har haft träning idag, eller ja vi skulle haft träning vi var fem stycken som kom ner, jag var berädd på att gå hem när vi fick vara med flickor 97 som spelade innan oss. Det var jätte roligt faktiskt, dom är väldigt duktiga och några av dom och två pappor stannade kvar och spela lite med oss i en timme efter. Jätte kul och lite svettig blev man.  När jag kom hem var mickis och emil i full gång med att julbaka lite, en jätte god sak som mina kusiners mamma gör varje jul, nogat inlindad i marsipan och doppad i choklad underbart gott såde fick man mummsa på. Pappa passade Thyra när jag var och träna och dom satt och titta på pippi när jag kom hem. Och mickis berätta en jätte bra nyhet när jag kom hem som hjälper vår tråkiga situation vi är i nu väldigt mycket och Andreas blev på lite bättre humör också, Vi ska väl ta och åka dit imorgon med mickis och emil för att se om det funkar hoppas.
Imorgon ska jag och Andreas till jakan på dan för att försöka komma på lite julklappar till familjen, ska försöka hitta nått till Thyras kusiner Wilma och Wincent och till minna små kusiner Saga och Tindra. Syskonen tar vi nog nästa helg tror jag.

Har också bokat något roligt på min födelsedag, eftersom Andreas jobb har middag och det är det sista dom gör så vill jag att han ska gå och då har jag tänkt lite på vad jag vill göra, för sitta hemma själv är inget jag vill och gå ut och festa har jag blivit för gammal för haha fyller ju ändå 22+10, lägg på tio år när man får barn för man är ju trött och sliten och vem orkar åka in till stan för att sen sitta på en nattbuss i två timmar näe det går bort.
Men skickade nyss sms till Cizzi och fråga om hon ville gå på bio med mig på fredagen och det ville hon så det ska bli jätte trevligt , ska fråga Johanna också. Jag ska få gå på bio som jag velat göra i flera månader nu man blir glad för minsta lilla nu förtiden. Måste bara hitta någon bra film men det är några som jag har vart och är sugen på att se, så nu har jag en hel helg full av planer jag längtar massor.  

Egentligen borde jag plugga, har en sida som jag måste lämna in imorgon om slöjd i skolan, men jg är turbo snabb på att skriva så jag låter det vara tills imorgon när vi kommer hem från jakan, jag räknar på att det tar en timma så det fixar jag.

Sov så gott alla!

Jobba som ett team det är hemligheten

Har pratat med mamma i telefonen och det känns bättre nu, har nämligne kommit på en lite lösning som funkar ett tag så att vi inte behöver känna oss stressade. Sen har jag världens bästa familj som alltid ställer upp och hjälper till, utan  dom hade det kunnat se annorlunda ut. Men är det något jag lärt mig av min mamma så är det att man aldrig ska ge upp tillslut löser sig allt och blir bra igen. Vi klara oss, vi jobbar som ett team jag och Andreas när det blir så här det är vi grymma på, min hjärna går på högvarv just nu, tänker ut lösningar och börjar planera för framtiden. Men ekonomin är inte det viktigaste eller?! vi har ju varandra och det ska vi väl vara tacksamma över, så länge jag har Andreas och Thyra så spelar inget annat någon roll, vill bara förvarna vänner och familj, ni kommer se mycket av oss vid middagstid gratis är gott haha näe så jobbigt kommer vi inte ha det men allt går med lite humor. Såg ett avsnitt av ophra eller stavas hon ohpra? skit samma båda är säkert fel, men då handalde om männsikor som plocka mat i sopporna och böt kläder med varandra för att slippa handla, kanske ska börja med sånt haha. Näe men nu väntar jag på att mickis och emil ska komma så ska vi åka upp till willys och handla lite småsaker som behövs i kylskåpet. 



Tur att en av oss har ögonen öppna



 



Vi är bäst, älskar er så mycket.


 

Som ett slag i magen!

Jag är så fruktansvärt trött på vår ständiga otur i den här familjen. Kan vi aldrig få ha det bra och tryggt. Andreas kom hem igår med ett tråkigt besked, både han och jag var besvikna och nedstämda, vilket år är vårt år, vi har fått slita som djur hela året för att få allt att gå ihop och på nått konstigt sätt löser det sig alltid men nu va allt bra det känndes bra så går allt åt helvete och vi måste börja om från början igen, men det finns väl inget annat än att kämpa på och hoppas på att allt blir bra tillslut, är det nått vi kan så är det att kämpa i alla fall det är vi bra på så det är väl bara att göra det den här gången också men tänk att det skulle komma så lägligt till jul, toppen. Jag blir bara så trött på allt bara man ska vara försiktig med att vara lycklig och må bra för det får man bara tillbaka sen. jag är bara så väldigt väldig ledsen nu.

En kopp te i mörkret

Just nu sitter jag med en kopp te och två smörgåsar så gott och mysigt. Mickis råkade visst lämna sitt paket med te igår när dom var här, livsfarlig att glömma saker hemma hos oss då försvinner det på en gång. Nejdå lovar att inte dricka upp allt men det var riktigt gott svartvinbär tror jag det va.
Jag kollar på bonde söker fru i brist på annat, väntar på att greys ska börja såg nu att det bara är tjugo minuter kvar, tog visst längre tid att lägga lillen än va jag trodde. Andreas jobbar som sagt kväll i veckan så jag är ensam nu TRÅKIGT vill att han kommer hem nu!

Thyra ska antagligen vara hemma från dagis imorgon och då blir jag hemma från skolan, har en sen lektion så kände att jag kunde strunta i den och jobba med mina tre inlämningsuppgifter istället. Det är så här att magsjuka går på Thyras avdelning men inte den magsjukan där man kräks utan åt andra hållet och min lilla skrutt är lite dålig i magen igen så dom bad mig att hålla koll så att hon inte kommer dit och är sjuk, det var tydligen flera barn som blivit hemskickade idag och då tänkte jag att hon får vara hemma eftersom att hon är väldigt dålig i magen och äter dåligt och är lite kinkig så då är det bättre om hon är hemma tycker både jag och Andreas. Då hinner vi mysa lite vi tre innan andreas åker till jobbet imorgon. Nä men nu såg jag att det är roomservice och jag har missa hela programe t fan också ja men då ska jag kolla slutet på det då.

Det var allt för mig ikväll hoppas alla får en mysig kväll!

Ny dag Nya tag

Träningen igår va skit, jag har aldrig vart så dålig som jag va igår, ville bara hem och lägga mig jag var sjukt trött. Men kan ha vart medicinen som satt sina spår, så imorgon får det bli andra bullar.
När jag sen kom hem längtade jag efter sängen men låg kvar i soffan en stund med andreas för att eftersvettas lite men jag somnade i hans famn så kunnde lika gärna lagt mig i sängen på en gång. 
Thyra har sovit jätte jätte dåligt i natt och egentligen var det Andreas som skulle ta henne inatt för att jag skulle upp tidigt idag men hon lägger sig hos mig på nätterna och skriker i mitt öra så jag kan inte göra annat än att vakna, när det absolut inte går att trösta henne fårgar jag va som är fel om hon har ont någonstans då svara hon "ja e huk" jag är sjuk, hon tycket alltså att hon var sjuk, så jag var berädd på det värsta imorse när jag vaknade men hon var pigg som aldrig förr och åt välling och macka så det va inget fel på henne, en jäkla massa mardrömmar om nätterna bara. Men Andreas berätta att hon hade sagt till honom imorse när jag åkt till skolan att hon var huk : ) sötnos. Men nu är hon på dagis så ska snart gå och hämta henne. 

Andreas jobbar sent idag så vi får en mysig tjej kväll idag igen hoppas hon är lika mysig som i måndags.
Jag har hunnit med en sväng till skolan idag också, när jag sitter där och väntar på att lektionen ska börja blev jag lite orolig om dom hade bytt lektionssal eller något som jag missat, för jag var helt själv när kl var fem i nio alla brukar annars vara i tid men såg på schemat att det ej va obligatoriskt så jag hade alltså inte behövt gå pålektionen, men det vart jag och några till. Men nu är jag hemma och är helt slut efter natten så ska väl hinna med en kvarts vila.

Har planerat klart för min födelsedag också, så kul det ska bli. jag fyller år på fredagen men Andreas jobb skulle ut och äta middag då så vi betämmde att vi har middag hemma hos oss på lördagen i stället. Tyckte jag var lite bättre också för att alla ska vara så pigga som möjligt, men har blivit lite problem nu när jag ändrade datum för nu kanske inte carro kan komma och jag vill att hon ska komma, men hon skulle försöka fixa det. Hoppas att det inte blir några fler som får problem. Men Thyra är borta hela den helgen med mamma och bosse, dom ska upp till mora och hälsa på tomten och hanns nissar så vi är lediga hela helgen så då böt vi dag. Hoppas du kan carro!! 

Nu ska jag vila mig en stund, ha det gött så länge!

Besviken!

Det vart inget byte av lägenhet, hans fru ville ha en hyra där elen ingår och det gör det inte här typiskt och det kunde han inte sagt tidigare. Så vi får bo här i våran lägenhet med balkong tråkigt. Men men det får duga nu slipper vi lägga ut massa pengar på nya tapeter. Så om två år får vi söka ny lägenhet.  hej då!

Hungrig & trött & väntar på mat

Hej hej det har vart fullt ös medvetslös här hemma ett tag. Lillebror Emil och hans tjej mickis kom hit vid två, då gick jag och Mickis och hämtade Thyra på dagis sen gick vi hem och fika. Thyra blev jätte glad när hon såg att Emil var här.  Vi har vart ute en stund och gått en promenad och lekt lite i lekparken.
Nu står kocken och gör potatismos och falukorv på min begäran. Det är så roligt nu när hn börjat jobba som kock, man kan inte göra något på sitt eget sätt längre, för så gör man inte på resturangen men jag ska berätta att vi är inte på en resturang utan hemma hos oss så det så, jag gör min potatismos som jag vill! Men han fick sköta det idag.
nart kommer killen och tittar på lägenheten coh vi ska kolla på deras, jag hoppas och håller tummarna nu.
Nu ska vi äta snart, senare är det innebandy som gäller först Andreas sen jag.



Bilder från igår på våran tjej kväll



       



Bilder från idag
     

  

    





Trevlig kväll!


Halleluja jag kan andas

jaha va ska man säga, jag mådde bättre när jag vaknade men kroppen är lite off efter medicinen så jag känner att sitta på tåg i en 40 minuter inte skulle göra det bättre, får plugga hemmifrån. Mamma blev inte arg vilken tur men jag tror att hon ändå blir lite trött på att jag aldrig lär mig : ) jag själv blir trött på mig själv för att jag aldrig lär mig eller accepterar att jag inte tål vissa saker, jag har vart allergisk sen jag va 13 tror jag för citrusfrukter och ändå äter jag det ibland korkad är vad jag är.
Andreas är och lämnar Thyra på dagis när han kommer hem ska vi göra en ordentlig städning här hemma så att killen som vill byta lägenhet får se den bästa sidan av våran. hoppas hoppas. Nu ska jag gå och ta fram dammsugarn så att det ser ut som att jag har börjat i alla fall annars blir någon lite ledsen i ögat när han kommer hem, nämner inga namn haha. Skriver lite mer sen.

Hej mitt i natten eller god morgon.

Mår inte så bra just nu har ätit nått jag inte borde (mamma bli inte arg nu) och har därför fått ett litet allergianfall, men jag har tagit min akutmedicin och börjar känna mig bättre men får se hur det går med skolan imorgon det är bara en lektion så jag får se om det är värt att åka hela vägen in till stan, man brukar bli lite konstig i kroppe av medicinen nämligen. Men för att få tankar på något annat började jag mixtra lite med min blogg och det blev som det blev, den får se ut så här gillar färgerna och tycker nog att den blev ganska fin. Men nu ska jag försöka sova lite. God natt!!

Halva dagen tråkig halva dagen rolig.

Go kväll, första halvan av dagen har jag haft riktigt tråkigt. För det först har jag sovit jätte dåligt i natt så va inte jätte pigg när Thyra vaknade kl åtta i morse. Men det var bara att gå upp för att hinna lämna henne på dagis innan nio. Andreas gick till läkarn och jag till dagis sen mötes vi utanför läkarn och gick hem, han la sig och sov en stund och jag kan inte somna om när jag väl gått upp så jag kolla på en film. Andreas skulle ha jobbat kl halv två men fick åka halv tolv i stället.

Jag har försökt plugga lite men det blev liksom inte så mycket, men jag har inte kollat på film eller på tv utan lyssnat på massa musik på datan med hög volym och bara stirrat upp i taket TRÅKIGT!!! och ingt gjort fick jag heller. Ringde isa på hennes lunch vi snacka lite skit men som vanligt har hon något att göra och kan alltså aldrig prata, jag fattar inte varför vänner med jobb alltid har viktigare saker på dagarna än att sitta och snacka med en ensam och uttråkad vän, konstigt det där : )

Hämtade Thyra i regnet kl tre och hon var lika slut som vanligt och har blivit dålig i magen igen och dom säger att magsjuka har börjat gå på dagis nu bläää min absolut värsta sjukdom att få ,så nu väntar jag bara på att den kommer, innan julafton får man hoppas.
Men den andra halvan av dagen har vart rolig som sagt, efter att jag kommit hem med Thyra blev den mycket bättre, hon har vart hel underbar idag. Vi lagade pannkakor och sen efter maten har hon myst massor med mig, gosat, kramats och pussats i mängder helt underbart. Så dagen kunde inte slutat bättre. Nu sver hon sött i sängen med sin gose kanin, men hon hostar väldigt mycket nu kanske ska gå in med lite host medicin snart.

En rolig sak till som hände idag var att vi såg en lapp vid sopptunnorna när vi va på väg till dagis. Det är en familj som bor på samma gård som oss som vill byta deras trea på nedre botten till en annan så andreas ringde honom idag och han ska komma och kolla på vår lägenhet imorgon så får vi se vad han tycker. Hoppas han vill byta för vi vill jätte gärna ha en lägenhet med lite tomt och just den trean är så jätte bra gjord med kök och vardagsrum i ett kan man säga helt underbart jag älskar verkligen den där trean, våran ser lite annorlunda ut. Men visst det är med blandade kännslor jag vill flytta, vi har ju gjort om vår lägenhet så som vi vill ha den med målande och lite små saker som vi inte kan ta med oss, men då får vi börja om från början vilket egentligen inte gör varken mig eller Andreas så mycket men vi får se hur det går han kanske inte alls är intresserad, det kan nämligen vara så att det ligger för nära där han bor nu då får vi helt enkelt söka om två år.

Nu ska jag koka te och rosta mackor och fortsätta titta på 90210 på tv400. Ha en trevlig kväll

En kväll i sporthallen

Andreas har haft match så vi har vart nere och hejat på honom, dom förlorade tyvärr men Andreas var bra ändå. Jag såg inte så jätte mycket av matchen dock, etersom att Thyra har myror i brallan och inte riktigt tålamodet att sitta still och titta, så hon springer runt över allt, hon fick ta med sig sin dockvagn idag så det hjälpte lite. Hon stoppade om pippi med täcke i vagnen sen körde hon hela väge ner till hallen, jag är lite försvånad trodde aldrig hon skulle orka men det gjorde hon. Nere i hallen gick hon runt med vagnen och tog hand om pippi. Sen hittade hon två kompisar, två tjejer en va väl 11 och den andra kanske var 8, Thyra älskar ju att leka med lite äldre barn mer än hon gillar att leka med dom i sin egen ålder. Dom hade jätte kul och lekte massor, så nu är hon helt slut och Andreas ligger med henne i sängen. Så nu ska jag titta på tv och mysa ner mig i soffan, ar jätte ont i magen så jag ska verkligen försöka ta det lugnt.

Ha en jätte mysig kväll!

God morgon god morgon.

Uppe samma tid idag, kroppen börjar vänja sig, jag är faktiskt ganska så pigg men sån är jag har vart morgon pigg i hela mitt liv. Medans andra sov till elva tolv på helgerna så var jag vaken åtta varje morgon oavsätt. Men det är faktiskt ganska skönt´, jag sover inte bort mitt liv jag är vaken och uppe tidigt, då kan man också börja dagen tidigt och hinner alltså med så himla mycket mer.
Thyra ligger i soffan bredvid mig och dricker sin välling, så snart ska vi väl bada snart skulle jag tro och sen äta frukost och tända andra ljuset i staken, det är ju andra advent. Bara två veckor till julafton, ungefär.'

Hej då så länge!


Trött och sliten men på bra humör ändå!

Go kväll! Nu har jag precis fått Thyra i säng hon va helt slut, hon har lekt lite med Wilma idag medans jag va på match. Men hon borde vara hur pigg som helst för hon sov middag i två och en halv timme ungefär. Det va faktiskt lite mysigt när hon sov middag, för hon somnade först i sängen och sov där ungefär en timme sen vaknade hon oh va helt hysterisk, grät och skrek efter mig så jag frågade om vi skulle gå och lägga oss i leksakstältet i vardagsrummet och det ville hon, så vi la oss där bland kuddar och täcken och somnade båda två i ett litet tält : ) jag fick ganska ont i ryggen, menallt för min lilla plutt.

Vi va nere på julmarknaden med mamma och Bosse och som jag sa tidigare vaden inte mycket att hurra för, men dom hade gratis ponny ridning på tv jätte små shetlandsponnysar en av dom va ¨så himla söt och va säkert en meter i mankhöjd pytte lite större kanske hon var men på ett ungefär. Thyra såg dom redan innan dom var klara längst borta på centrumparkeringen stod dom och Thyra skyndade sig dit så man fick snällt springa med. Hon red två gånger och är inte ett dugg rädd för hästarna, hon stod mellan dom och dom va lite oroliga och rörde på sig mycket men hon skulle stå där och klappa, Hon va så söt när hon red för hästen börja trava lite  så hon skumpa upp och ner och huvudet gunga med hästen haha såg jätte roligt ut men hon va så glad, så det blir väl en ridtjej av henne kanske, inget mig emot har själv ridit i 11 år av mitt liv så hon får gärna hänga i stallet då kanske jag skulle börja igen.
Det har vart en mysig dag och vi vann vår match så det va jätte härligt trotts att det blev bänken för min del efter halva tredje perioden. Men vi vann och det är allt som betyder något.
Jag har bilder på mobilen som jag tänkte lägga upp på Thyra men jag får inte upp dom på datan som vanligt men fixar det senare så ska ni få se hur söt hon är.
Nu är Linus och Julia här så jag ska vara lite social, äta godis och chips och dricka läsk : )

Ha en trevlig kväll och natt.

Nu är jag piggare!

Hej igen! Nu kanske fler är vakna?! Nu har jag piggnat till lite, vi har ätit äggsmörgåsar och tagit ett bad så det blev jag lite mindre trött av. Bra och tsadig frukost inför matchen så jag kan göra mitt bästa : ) Jag har plockat fram ett lektält ur garderoben som Thyra fick i 1års present och jag har lagt in täcke och kuddar så hon ligger och myser i tältet och tittar på bollibompa nu, det var nyss julkalendern som jag såg för första gången, den va väl inge bra eller? näe den va tråkig tycker jag men Thyra satt som ett ljus och titta så det är väl bara att inse att jag blivit vuxen nu kanske, för tidigare år har ja älskat julkalendern men i år är det inte min grej, vuxen helt enkelt, näe jag har svårt att tro att jag någonsin skulle växa upp jag får sikta på nästa julkalender och hoppas på att den är bättre.
Nu är det bara en och en halv timme kvar tills jag ska träffa mamma och Bosse, hoppas att det inte är så kallt ute så Thyra kan ha sin fina nya jacka. Jag har äntigen fått upp bilderna på datan som jag skulle försöka med tidigare i veckan och nu får ni se dom. 

Här har ni dom



 

 



 

   
Thyra tog på sig andreas t-shirt och ville ha mitt sidenband runt magen som hon antagligen sett mig ha : )



 

Dom tre sista korten är från den här morgonen.


Senare kanske.


yrar runt här hemma som en annan loser!

God morgon alla morgon pigga, jag är vaken och jag är INTE pigg kl kvart i sju skulle Thyra upp idag. Hur orkar små barn kan någon förklara det för mig, jag skulle verkligen behöva en sov morgon just nu men Andreas jobbar och började för en timme sen så det är bara jag hemma som kan gå upp men en liten sovmorgon hade ju inte suttit fel men sånt är livet. Jag ville hellre att hon går upp tidigt än sover till typ elva för då har ju hela dagen gått men typ till åtta skulle räcka för mig. Så trött och förvirrad är bara förnamnet just nu.
Jag sover inte så bra nu heller, har massa saker jag tänker på som håller mig vaken om nätterna. Saker som jag i en vanlig värld egentligen inte ska behöva känna oro över, men ingenting förvånar mig längre. Så jag får ligga ett tag och fundera varje natt det går väll över det är ju alltid upp och ner hmm tänk om allt kunde vara bra hela iden i stället.

Nu ska jag försöka hålla mig vaken till elva då ska jag och Thyra träffa mamma och Bosse i centrum för lite julmarknad, dom brukar inte vara så mycket att hurra för när det är något här i bro men Andreas sa något om ponny ridning så jag hoppas på det så ska Thyra få rid lite på hästen. Andreas kommer hem tre och då måste jag typ gå direkt ner till samlingen och åka på match, så drygtatt ha match en lördag kväll men tror att det här är den ända. Det ska bli kul med match i alla fall.

Jag skriver lite senare om julmarknaden, ha en bra morgon ska jag väl säga då  !

Trött!

Nu är jag äntligen hemma efter att ha haft min sista dag på praktiken, så skönt att äntligen få helg som jag längtat plus att jag är sjukt trött, det va inte långt ifrån att jag slumra till på tåget hem. Thyra har fått vara ledig idag med Andreas och när jag öppnar dörren och hoppas på att få pojkvän och dotter över mig i en stor kram möts jag av en stängd sovrumms dörr och en sovande pojkvän och dotter tråkigt, men dom får sova ett tag till, funderade på om jag skulle lägga mig med dom en stund men det är ingen ide för dom kommer vakna snart i alla fall så jag tog en glass och sitter här nu.

Så fort sömntutorna har vaknat ska vi åka till mamma och bosse och äta lite middag och ta det lungt så det ska bli mysigt med god mat och bra sällskap. Jag bjöd in oss själva för jag orkar inte laga mat ikväll och vi har inte träffats och umgåtts på ett tag så jag tänkte att det va dags. 

Imorgon är det julmarknad här i lilla byn så den ska vi väl ner på jag ska i alla fall träffa mamma där nere och jag tror nog att min mormor ska med också. Sen tar mamma med sig Thyra hem för jag ska spela match och Andreas jobbar sent, så jag är nog hos mamma imorgon kväll också skulle jag tro. Det är minna planer för den här helgen inget speciellt men jag är så sliten efter veckan så det finns ingen lust med annat än att bara vara hemma, så kan det gå ibland.

Nu ska jag bara sitta här och hoppas på att dom vaknar snart, ni andra får väl ha en trevlig kväll! 


Vart har snön tagit vägen.

Vilket piss väder det är ut och det har vart dåligt i flera dagar nu, jag kan ju medge att gå i regn kl sju på morgonen är inte det bästa sätt att börja en morgon på men Thyra måste till dagis så det är bara att gå den långa biten varje morgon det är ju trotts allt vårat eget fel för det va ju vi som valde ett dagis på andra sidan bro.
Men dagen har vart jätte bra så jag ska inte klaga, har hållt i en etta helt själv idag och allt jag tänkt ut gick super och till och med de barn som i vanliga fall inte funkar i klassen va jätte duktiga och beröm fick jag också, så jag är verkligen jätte glad och väldigt lättad.

Nu är pappa på besök och leker med Thyra, Robin och Andreas spelar lite xbox och snart ska jag ner på träning och köra skiten ur mig. Pratade med isa lite idag och på lördag när vi har match dyker det upp en hemlig liten gäst och det ska bli riktigt kul, jag gör som Håkan i färjan och börjar öva lite smått på hur jag ska presentera mig måste vara noga inplanerat så att det blir bra haha och att personen i fråga får reda på vilken typ av person jag är så att inga överraskningar dyker upp senare. Man kan lätt få uppfattning av att jag är en blyg och reserverad person, men det är bara när jag aldrig har träffat personen förut men skenet bedrar, ala blir oftast förvånade eller ska vi säga förskräckta när dom sen märker hur jag egentligen är haha jag är vild!!!! haha näe men rolig då?! Isa förstår i alla fall va jag pratar om och skrattar massor. : )

Nu åker Thyra på sin trehjuling framför tvn och killarna blir lite smått hysteriska haha Andreas står emellanåt roligt.
Jag har bilder som jag skulle ladda upp men får inte upp dom på datan så det blir inge just nu, senare kanske.


Ha en trevlig kväll!

Ensamt.

Andreas somnade med Thyra kl halv åtta så trött var han, så jag sitter här själv nu i min ensamhet och väntar på att greys ska börja och tiden går såååå lågsamt, men nu är det bara sex minuter kvar och godis har jag redan ätit så jag mår illa, vet aldrig när gränsen går. Tråkigt att sitta ensam men ska försöka somna i tid idag.



God natt på er!




Det svider i ögonen!

Hej hej sorry för taskig uppdatering men vårat internet funkade inte alls igår så det va inget att göra åt men nu funkar det så jag får väl passa på. Vi håller på att byta operatör så jag hoppas på en förbättring snart.
Idag är jag så trött, igår också för den delen, att gå upp halv sex tar på mig, jag har ju vant mig vid att börja sent nu när jg går i skolan men när man är ute på praktik är det andra bullar som gäller. Detb är väl bara att vänja sig för det är så det kommer vara sen. Men jag har ju tur i alla fall för jag har verkligen jätte kul och barnen lyssnar på mig och idag har jag fått hjälpa två flickor med matten som dom inte har det så lätt med och det kändes bra jag hoppas dom förstod, det verkade som det i alla fall. Imorgon ska jag ha min första egna lektion på två år, väldigt väldigt nervös men jag känner mig mycket mer säker nu efter att jag fått Thyra man blir mognare på nått sett och jag kan ta konflikter ed barn mycket bättre jag har ju lite hemma att ta tag i varje dag nu är ju inte det i närheten av hur det kan vara med åtta eller nioåringar men kul är det.
Men nu är jag så trött så att det svider i ögonen orkar knappt ha dom öppna men jag måste ålla dom öppna ett litet tag till måste se greys idag sen blir det nog sängen för oss, Andreas är lika trött som jag så vi kommer väl somna båda två med Thyra.  jaha nähe roligare än så blir det inte kanske har roligare saker att skriva om imorgon.

Ha en trevlig kväll

Bra musik & godis

jag ligger i soffan och tittar på Sanna, Sonja och Shirley på tv4 dom sjunger fina julsånger och jag bara njuter det är så fint och rösterna är hur bra som helst, kan få vem som helst till tårar. Julstämning på hög nivå och en iten godis skål på det, bara ensamheten som ger ett minus men snart är han hemma igen.
Sitter och tittar på gamla biler på facebook också, längtar tillbaka till när Thyra var liten man ser en stor förändring bara från i sommras. Hon har blivit alldeles för stor min lilla bebis kommer inte vara bebis längre nu är hon en stor tjej. Saknar min lilla lilla skrutt! Fast den här tiden är den jag längtat efter så länge när hon springer runt, gör en massa hyss och börjar utvecklas till en stor liten person med enorm vilja och personlighet så som jag vill att hon ska bli stå på sig, men ändå min lilla lilla tjej, splitrad är vad jag är, men om inte alls så lång tid har vi förhoppningsvis en till liten : ) eller ja några år men va är några år hehe.....

Nu ska jag fortsätta njuta ha en bra kväll och sov så gott




Thyra ungefär 5 månader
 



Thyra förra veckan


En rolig dag!

Hej hej, jag sitter i soffan och bloggar det är så himla skönt att ha vår data tillbaka nu slipper jag sitta i garderoben med en stor kaloss :) jag har kommit ur garderoben.
Idag har jag vart i min vfu skola, det har vart jätte roligt och förtroende får man och det är ju bra, har vart mycket själv med klassen och det har vart jätte kul. Dom övade på julsånger till lucian och jag bara ryser i hela kroppen när dom sjunger. Det är låtar som jag aldrig hört och i stämmor underbart. Dom är väldigt duktiga och till och med sex åringarna kan alla texter och sjunger. Det är tre stora klasser som sjunger tillsammans och dom är verkligen bra funderar på om jag ska ta med mig Thyra och kolla på det riktiga lucia tåget dom ska ha för det är verkligen jätte jätte bra.

Nu är jag hemma och har vart det ett tag jag och Andreas möttes utanför dagis och hämta henne tillsammans idag, hon blir så glad när vi kommer båda två, hon vet inte riktigt hur hon ska hantera sin glädje så hon kastar saker och rullar på golvet och springer fram och tillbaka så himla mysigt, det är så kul att höra hur duktig hon är också och hur rolig dom tycker att hon är, dom tycker om henne så mycket på dagis så vi har verkligen lyckats med våran lilla tjej. Eller så försöker dom bara smöra och säger så till alla föräldrar haha jag väljer att inte tro på det sista alternativet för vem kan inte avguda mitt barn?!

Jag har bakat pannkakor idag till middag och det är så roligt att göra mat till lilltjejen för varje gång jag vispat eller gjort klart en pannkaka säger hon "blaaa" (bra) till mig, hon hejar på mamma till 100% härligt. Snart ska Andreas åka iväg på match och då får jag tvn för mig själv , färjan som vanligt och nya 90210 på tv400 ,shit dom kanske går samtidigt hur ska det gå för sanna då, vilket problem det blev nu hmm får kolla på båda byta fram och tillbaka, ska nog gå bra.
Nu är det xbox fram tills grabbarna åker, Robin är här nu också, så min röst blir inte riktigt hör.

Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0