En liten sak bara.

Igår fick jag hem en liten lapp om att jag skulle hämta något på posten, varken jag eller andreas hade beställt något det va vi båda väldigt säkra på. Vi tog i alla fall med oss lappen ner till ica och hämta ut det lilla paketet, det va till mig. Min underbara lillebror och hans underbara flickvän hade beställt en voodoll till mig och gjort så den kom till mig direkt och skrivit ett litet meddelande på paketet, Så fort jag öppna paketet och läste meddelandet börja jag gråta, precis utanför ica. Andreas blev också lite rörd och jag vill vara bara berätta vilken underbarn familj jag har som precis när man behöver det som mest gör en liten mysig överraskning så man blir lite gladare och ser lite ljus. Tack så hemskt mycket Emil och Mickis jag får tårar i ögonen bara jag tänker på det, ni är så fina och jag älskar er, tack tack tack. Den följer med mig vart jag än går och jag hoppas den skyddar oss.

Jag fick en fin med rosa kläder och vingar, en liten skyddsängel.


(www.voodolls.se)
Angel har gudomliga krafter. Hon är odödlig och använder sina övernaturliga färdigheter till att skydda och vägleda.

Hon är klok, omtänksam och älskar att hjälpa människor till ett bättre liv. Hon håller ständigt efter människor som har problem eller har det svårt.

Angel skyddar dig från allt ont och vägleder dig genom livet.

Man kan aldrig välja vilken aura din ängel skall ha men man kan alltid önska.

Hoppas alla får en fin helg, jag och Thyra ska snart på dans.

Tack och hej!


Måndag.

Har inte skrivit på ett tag, har inte orkat och vet inte riktigt vad jag ska skriva. Förra veckan va lite jobbig på många sätt. Kroppen har gjort ont och jag har vart sjukt trött och orkeslös, kan bero på att mitt järnvärde hade sjunkig otroligt mycket fick jag veta på mvc besöket. Nu har jag fått järntabletter och ska helst ta dom två gånger om dagen som om det inte räcker med att en pajar magen jag måste ta två, men fick smaka linfrön av min moster så det ska nog gå bra endå.

Vi har numera flyttat oss från karolinska till huddinge så på onsdag ska vi till huddinge för nytt ultraljud. Har lite problem med fostervatten så det ska kollas.

I helgen har vi tagit det ganska lugnt eller jag har i alla fall. I fredags hade vi Stoffe och Maria över på middag och det var väldigt trevlig, sen blev jag och Andreas liggandes i soffan hela kvällen så behövligt och mysigt.
Thyra hade dans på lördagen så jag och Andreas fick sitta utanför och fika, hon tycker att det är så roligt, fast när vi gick därifrån så sa hon att hon inte hade dansat något idag så jag antar att hon bara tittade på, fast jag tror att hon dansa på ganska bra hon har ju en hel del och visa när vi kommer hem så något måste hon ha gjort :)
Efter det gick Andreas och Thyra hem till en dagiskompis till Thyra och jag fick gå hem och vila. På kvällen va det melodifestivalen och ännu en slapp kväll i soffan med min snygging. Mitt adoptivbarn Darin gick vidare så jag är stolt och glad haha.
igår va det kalas för min lilla kusin som fyllde 4 år, massor av tårta och kakor det var så gott så gott, jag skulle kunna äta mängder av tårta.

Det var min helg det, lugn men ack så mysig. Pojkarna sparkar som i magen och nu har det börjat kännas och på onsdag ska vi åka och titta så att dom mår bra.

Här har ni några fina bilder på min lilla familj som jag är så stolt över, vi är bäst så är det bara.





Hoppas alla har haft och får en fortsatt bra måndag.


Magbild v 22





Jag växer hela tiden, ingen paus och det roliga är att resten av kroppen magrar så man undrar hur man kommer se ut när allt är över, antagligen kommer det mängder med vatten i kropen så jag får väl njuta så länge det varar.

Här är Andreas tatuering.


Nu va det ett tag sen.


Hej hej.

 Som sagt vår data har vart på lagning och nu äntligen är den fixad och som ny. Den har egentligen vart hemma i en vecka men jag har inte orkat skriva. Det har hänt en del sen jag skrev sist. Jag och Andreas har nu vart tillsammans i hela fyra år, det är inte illa pinkat. Andreas har överraskat mig med att tatuera in mitt namn på bröstet, jag tänkte lägga in en bild på den senare ikväll. Den vart i alla fall jättefin och jag blev väldigt glad och nu är han märk för livet med mitt namn hihi. Andreas och svärmor har fyllt år och är nu ett år äldre. Thyra har börjat på "dans", varje lördag får hon ta på sig sina balletkläder och lyckan är total. Det går så fort, hon har blivit så stor och varken jag eller Andreas hänger med, det känns som att det var för en vecka sen hon inte hade hår på huvudet och knappt kunde gå, min lilla skrutt. Jag har svårt att klippa navelsträngen så hon sover med oss varje natt, men ikväll har hon gått med på att somna i sin egen säng, det är nog bra om vi börjar med det innan pojkarna kommer.

Min mage växer och växer och jag lovar att vissa dagar vill jag bara kasta in handuken och inte vara med längre, jag står inte ut och jag letar febrilt efter bloggar eller andra tvillingmammor som känner eller har känt samma sak under deras graviditet, jag känner nästan skam över att jag tycker att det är jobbigt just nu. Magen är stor och klumpig, spänner och om jag ska vara helt ärlig är jag orolig för att den bokstavligt tala ska spricka, mamma har försäkrat mig om att det inte kan hända men vem vet. Min kropp pallar i alla fall inte trycket, jag är svag och klen och känner mig lite halvt dålig över att jag faktiskt inte klarar så mycket som jag trodde, i vanliga fall hatar jag att ligga hemma hela dagarna och bara såsa, inte göra någonting är det värsta som finns, absolut det värsta jag vet men nu förtiden vill jag bara sova och befinna mig i liggande läge. Det gör mig ledsen ibland och ibland mest förbannad men kroppen orkar inte. Och nu har jag bara ungefär 18 veckor kvar, hur ska det här sluta. Jag vill be om ursäkt till mina nära och kära om det är så att jag klagar för mycket men just nu vet jag faktiskt inte hur jag ska klara det här, jag vet inte hur jag ska stå ut. Kan man inte bara få bebisarna levererade hem till dörren och sen bara vara världens bästa mamma. Jag kanske låter negativt men jag är förstås överlycklig, jag vill bara spola fram tiden lite så att dem kan komma ut. På dagarna sitter jag och byter sittläge en gång i minuten, för det liksom kryper i benen efter ett tag och ryggen värker och på nätterna är det absolut värst, måste ha en kudde under magen och en bakom ryggen och ändå gör det ont och sammandragningar kommer tätt. Men men jag tror att det växer mycket där inne nu för jag har ändå haft en lång paus på några veckor där jag mått ganska bra så jag hoppas att det kommer tillbaka snart.

Imorgon ska vi till mvc och lyssna på hjärtana, ska bli spännande. På torsdag ska jag på ultraljud och mamma ska få följa med och titta på pojkarna för Andreas ska jobba, jag hoppas att dem ligger som sist med huvudet neråt och att dem mår bra båda två. Vi var på ett ultraljud för lite mindre än två veckor sen. Då såg allt bra ut men Tristan hade växt ifrån Texas lite så jag är orolig att det glappet ska ha ökat. Varje ultraljud är också en påfrestning av kroppen då jag inte kan ligga på rygg för länge utan att få ett blodtrycksfall, så det blir sidan den här gången så hoppas vi att det jag slipper ett sånt till.

Nu ska jag sluta klaga och bara vara glad, men måste få skriva när jag inte mår bra också för det är en ända stor bergochdalbana just nu, jag är överlycklig men livrädd och känner mig som en flodhäst eller mer en pinne med en medicinboll på magen och vem vill ligga med en sån nja jag vet inte riktigt ingen kanske haha. 

Jag har beställ en sak till mig och Andreas som jag har velat ha så länge, en varsin voodolls :)

Andreas fick den här som ska ge honom framgång och lycka, tänkte att han behövde den då han vill satsa på jobbet och han förtrjänar lite framgång :)


(www.voodolls.se)

Och jag tog en som ger mig kraft att vara en tålmodig och bra mamma som tar hand om barne och sig själv, kände att jag behövde det nu när man ska bli trebarns mamma :)


(www.voodolls.se)

Och Andreas får snart på posten sin present från mig och det är ett halsband med Thyra och bebisarnas namn på, väldigt fint och han va med och bestämmde.

Nu ska jag fortsätta vila och plugga lite och idag kanske jag till och med hänger och tvättar lite tvätt, det lilla jag orkar bidra med här hemma.

Hoppas alla får en bra dag, ikväll kommer bilder på magen och Andreas nya tatuering.


Dator trasig.

Vår dator håller på att  bli reparerad just nu och jag har ingen aning om när den kommer hem igen därför har jag inte skrivit något på ett tag. Jag lovar att skriva så fort den har kommit hem igen.

Igår firade jag och Andreas 4 år tillsammans, tänka sig på fyra år har vi hunnit få tre barn inte illa pinkat. Imorgon är det ultraljud och det ska bli spännande att få se småkillarna igen, hoppas hoppas att båda mår bra så att jag kan hålla mig lite lugn till nästa. :) skriver mer en annan dag hej så länge

RSS 2.0