Uppdatering för er nyfikna.

Jag har vart totalt slut efter påskhelgen så det har inte blivit mycket av bloggen. Har för tillfället börja sova så fruktansvärt dåligt, somnar inte en minut innan tre på natten. Jag är trött men har svårt att få ro så jag sover väl en fem timmar varje natt och det blir man inte smart på mer som en zombie.
 
Vi hade ultraljud igår kl 10, min kära brr körde snällt in oss och fick också äran att följa med in och se dem små busarna i magen så nu har ju vi pajat för hans blivande fru och mamma till hans barn, att se ett barn är häftigt men att få se två är obeskrivligt häftigt, så förlåt redan nu i förväg till den fruen :).

Men det gick inte så fort som vi trodde att det skulle gå, på ultraljudet sa som att allt såg bra ut men jag reagerade på att Texas fostervatten blir mindre och mindre och det är självklart inte bra. Men enligt barnmorskan inget alarmerande men hon och läkaren ville ändå att vi skulle upp till specialistmödravården så det gjorde vi. Jag fick ligga med ctg, en apparat som mäter hjärtljuden och sammandragningarna och efter det skulle vi få träffa en läkare. Läkaren sa också att det såg bra ut och att dem trots allt är stora för att vara i vecka 29 och det kändes bra. Men även om det ¨såg bra ut så ska vi nu in på ks varannan dag för att göra ctg och jag fick kortison spruta för att snabba på lungorna hos grabbarna och det gör dem för att dem misstänker att det kan bli snitt snart beroende på hur det ser ut på onsdag och vad ctg kurvorna ser ut. Jag var där igen idag och fick en ny spruta, ajajaja säger jag bara, hugg ner i rumpan och en svidande känsla i några minuter.

Vi ska till förlossningen på lördag och se hur det ser ut då, men nackdelen med sprutorna är att jag sover dåligt och igår somnande jag fyra kul, barnmorskan sa att jag kanske skulle kunna sova ordentligt igen på lördag så som sagt zombie är vad jag är. Men spännande är det, vi kanske har våra pojkar hos oss i slutet av veckan men nu ska vi inte hoppas för mycket det kan lika gärna se bra ut på onsdag.

Där har ni den uppdateringen nu ska jag ta två Alvedon och mysa med min sjukling till pojkvän och hoppas på sömn ikväll.

go kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0