Ny dag nya tag

Tänkte väl att jag skulle skriva lite om hur det gick igår och vi kan ju börja med blodproven i kallhäll,  dom gick ganska så bra förutom att blodet vägra komma ner i tuben så dom fick göra om på den andra armen. Min stackars lilla tjej grät som aldrig förr, men jag tror inte hon hade ont för vi hade satt på bedövningsplåster innan så hon tyckte nog att det var mer läskigt. Och jag kan ju berätta att jag tror att jag kände mig spyfärdig flera gånger under dagen, jag själv har lite läkar skräck så när dom ska utsätta henne för saker mår jag ännu sämre.

Hos specialisten hände inte så mycket förutom att han kände och klämde på den, han skicka remis till ks för ultraljud av den där knölen och punktion vilket betyder att dom ska gå in med en liten, liten nål rakt i knölen och hon ska vara vaken. Allt var bråttom  här med så vi fick tid redan nu på torsdag, jag vet att det är bra att dom tar det på allvar men som sagt det gör mig ännu mer nervös eftersom att det i vanliga fall kan ta upp till månader om man kommer med något.

Läkaren vi träffa igår sa inte heller så mycket utan vi fick fråga va han trodde att det va, men vi fick väldigt luddiga svar. Jag blir Galen!!! vill bara veta vad det är nu så man kan lugna ner sig både jag och Andreas är livrädda och igår brast det för båda två.  Thyra måste känna av vår oro och veta vad som händer för igår på väg till löwenströmska spydde hon helt plötsligt, jag tycker så synd om henne, jag skulle kunna stå ut med allt det här bara hon slipper för det där med punktering är ju också ganska så omtummlande, hon får stå ut med så mycket just nu och vi får bara titta på, kan inte göra något, jag känner mig så hjälplös och Thyra är det, hon kan inte säga hur det känns eller vad hon tänker och det gör mig så ledsen, min älskade lilla trollunge, trots allt det här är hon glad och likadan som alltid. Men eftersom att det händer ganska så mycket den här veckan så får hon skippa dagis och vara hemma och mysa med oss.

Nu ligger vi i myshörnan i hennes rum och kollar på Emil i Lönneberga, så mysigt så och hon har lärt sig säga, "ja älsar dig" -jag älskar dig. Så mysigt det finns inget bättre än när sitt eget barn säger, min mamma min mamma och sen ger än världens kram, jag verkligen avgudar min lilla tjej hon är helt klart det underbaraste och finaste som finns i hela världen, nu sitter hon och "sjunger" ur sin sångbok, hon hittar på texten så klart.

Jag hoppas verkligen att det inte är nått fel med knölen så hon får vara som alla andra barn, så nu håller vi andan till torsdag för det kommer bli en jobbig dag, med mycket gråt och jag lär må lika dåligt som igår.

                                                                    
Mitt lilla troll


Idag har jag spenderat dagen i skolan, vi hade svensk och fick diskutera en massa och fick tillbaka min text jag srev för ett tag sen och den vart godkännd. Efter det gick jag och Petra till biblioteket för att göra en grej till matten men det tog mycket längre tid än va jag trodde, blir lätt så när man sitter och babblar bort tiden.
Imorgon kommer Johanna och hälsar på ÄNTLIGEN! som vi har längtat efter henne och lill fisen, jag ska klämma och känna på magen så han kommer ut någon gång, kika även in på hennes blogg och hon ville gå ut på en promenad så det ska jag nog fixa, träningsläger för att få ut teo fixar jag lätt!!
 Ikväll är det träning hoppas att hostan stannr hemma.

Ha en fortsatt trevlig kväll!!!

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej Sanna,Mia här hoppas allt löser sig för lilla Thyra. Håller tummarna för er. Albin & Denise hjälper till. Kramarom

2009-01-14 @ 07:24:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0